Sayfa 727/996 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 5,809 - 5,816 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Üstadın hakkını verdik.
    Bir de sevinen üstadımız var.
    Efendi kişiliğiyle göz kamaştıran.
    Hemide meslektasim emmi
    Sevinen ustad da elit biri

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    dolar satıp ,kvtb alsammı ,karar veremedim
    Sakami yapiyorsun
    Dolari kactan aldin?

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Eksi olsa da cok bir eksi olmaz
    Asil yarin onemli
    Yarin 6-7 arti bekliyorum tte den aciklama guzel olursa
    MAC ve TKF hesaba geçti 😁

La bu nasil endeks
    Thy de artiya atsa bist arti 2 diyecek ama fonlarin hisseleri hep ekside 😀😀😀
    Kan golu gelecek gibi...ytd

5.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    IST valorsuz fon satış talimatı vermeme ragmen bu saate kadar para hesabıma gecmemis kvba gecicem yapı krediden ziraat kısa vadeli borclanmaya gecmek icin herhangi bi saat varmıdır
    TZV yi YKB'den alamazsınız sadece Ziraat bankası ya da Ziraat Yatırım da hesabınız varsa alabilirsiniz. Ykb nin kvba fonu YHT yi alın.
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=YHT

6.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    TZV yi YKB'den alamazsınız sadece Ziraat bankası ya da Ziraat Yatırım da hesabınız varsa alabilirsiniz. Ykb nin kvba fonu YHT yi alın.
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=YHT
    Evet hallettim tesekkürler

7.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Bende kiralardan, son 1 yıl getirisine bakarak Yfv almıştım, son 1 aydır eksi getiri. Mpk ile değiştirdim.
    fon seçilirken yapılabilecek en büyük hata, yıllık getirisine bakarak almak. önce aylığa bakın, üç aylıkta aylık getirinin üç katına yakın getiri var mı ona bakın. 6 aylık, üç aylığın iki katına, yıllık ta 6 aylığın iki katına en azından yakın getiriyorsa düşünülebilir. aylık, üç aylık ve 6 aylık. yıllıktan daha önemli tabi. bir de kira işine hiç aklım ermiyor. sizin aldığınız mpk, pph kadar dahi getirmemiş aylıkta mesela. bunları daha dikkatli inceleyin ve kira sertifikalarının getirilerindeki tutarsızlıklardan başta ben olmak üzere çok forumdaşın müzdarip olduğunu hatrınızdan çıkarmayın derim acizane

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    fon seçilirken yapılabilecek en büyük hata, yıllık getirisine bakarak almak. önce aylığa bakın, üç aylıkta aylık getirinin üç katına yakın getiri var mı ona bakın. 6 aylık, üç aylığın iki katına, yıllık ta 6 aylığın iki katına en azından yakın getiriyorsa düşünülebilir. aylık, üç aylık ve 6 aylık. yıllıktan daha önemli tabi. bir de kira işine hiç aklım ermiyor. sizin aldığınız mpk, pph kadar dahi getirmemiş aylıkta mesela. bunları daha dikkatli inceleyin ve kira sertifikalarının getirilerindeki tutarsızlıklardan başta ben olmak üzere çok forumdaşın müzdarip olduğunu hatrınızdan çıkarmayın derim acizane
    Yfv eylülden başlayıp ocak enflasyon verisi aciklanana kadar ortalama mk 18-19,5 arası getirdi aylık ..yfv 3-6 ve 1 yıllıl getirileride 2 katıydı..ben faydalandım bu sürecten ancak enflasyon verisi aciklandiktan sonra bi gariplik oldu bu fona..yinede takibimde olacak kira sertifikaları

Sayfa 727/996 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •