bak agresif atatp için sen de 400 tl güdük kalacak demişsin..peki o vakte kadar atatp de kalabileceğine namusun ve şerefin adına (varsa tabi ) yemin edebiliyor musun ?? peki sen satınca milletin sana ne demesini istiyorsun ??
Printable View
kendi ağzınla ben çok kaliteli arkadaşları takip ediyorum demedin mi ?? şimdi sen de mürid mi oldun ?? mürid olduğun yer iyi ise bize de söyle bizde gelelim...:kahkah:
ciğersiz kediler takımı akşamları ortaya çıkmayı seviyorlar...kasap dükkanı acaba kapıyı açık bırakmış mı ?? belki içeri sızıp bir iki tane ciğeri hüpletiriz diye düşünüyorlar...:kahkah: ama size ciğer yok..cezalısınız...siz dışarıda camekanın arkasında izleyeceksiniz....:kahkah:
agresif sen ikide bir tekniğim de tekniğim diyorsun...önce sen şunu söyle teknikte ne kadar iyisin..bize bir ölçüt ver...teknik ile ilgili bir kitabın mı var....eğitim vermişliğin mi var...çok tanınan ve değer gören bir teknikçi misin ?? teknikte sen kimsin ? başarı oranın nedir ?? bunları bize söyle ona göre bizde sana bir şey diyelim...
bu kedilere ciğer vermek yok...:kahkah: onlar camekanın karşısında ciğerleri izlemeye devam edecekler..
ben hisseme her fiyat seviyesinde yazmaya devam ederim...19 tl iken de 56 tl iken de bu gün 35 tl iken de aynı şekilde bir değişiklik olmadan yazmaya devam ederim...başkası gibi iyi günde ortaya çıkıp ,kötü günde kayıp olanlardan değilim...acaba ciğersiz kediler de bu gün kötü günde ortaya çıktıkları gibi berkosanın iyi gününde de şimdi konuştukları gibi konuşmaya devam edebilecekler mi ?? o omurga o ahlak onlarda olabilecek mi ?? :yes: