Sayfa 729/882 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 5,825 - 5,832 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    keko sen kafanı yorma 400 güdük kalacak vakti gelince gözüne denk getiririm
    bak agresif atatp için sen de 400 tl güdük kalacak demişsin..peki o vakte kadar atatp de kalabileceğine namusun ve şerefin adına (varsa tabi ) yemin edebiliyor musun ?? peki sen satınca milletin sana ne demesini istiyorsun ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. kendi ağzınla ben çok kaliteli arkadaşları takip ediyorum demedin mi ?? şimdi sen de mürid mi oldun ?? mürid olduğun yer iyi ise bize de söyle bizde gelelim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. ciğersiz kediler takımı akşamları ortaya çıkmayı seviyorlar...kasap dükkanı acaba kapıyı açık bırakmış mı ?? belki içeri sızıp bir iki tane ciğeri hüpletiriz diye düşünüyorlar... ama size ciğer yok..cezalısınız...siz dışarıda camekanın arkasında izleyeceksiniz....

4. agresif sen ikide bir tekniğim de tekniğim diyorsun...önce sen şunu söyle teknikte ne kadar iyisin..bize bir ölçüt ver...teknik ile ilgili bir kitabın mı var....eğitim vermişliğin mi var...çok tanınan ve değer gören bir teknikçi misin ?? teknikte sen kimsin ? başarı oranın nedir ?? bunları bize söyle ona göre bizde sana bir şey diyelim...

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    agresif sen ikide bir tekniğim de tekniğim diyorsun...önce sen şunu söyle teknikte ne kadar iyisin..bize bir ölçüt ver...teknik ile ilgili bir kitabın mı var....eğitim vermişliğin mi var...çok tanınan ve değer gören bir teknikçi misin ?? teknikte sen kimsin ? başarı oranın nedir ?? bunları bize söyle ona göre bizde sana bir şey diyelim...
    agresif bu sorularıma cevap ver...sen kimsin ki seni ciddiye alalım ?? bebe misin ?? hoca mısın ?? onu bize söyle...ona göre benim de sana bir çift lafım olacak ??

6. bu kedilere ciğer vermek yok... onlar camekanın karşısında ciğerleri izlemeye devam edecekler..

7. ben hisseme her fiyat seviyesinde yazmaya devam ederim...19 tl iken de 56 tl iken de bu gün 35 tl iken de aynı şekilde bir değişiklik olmadan yazmaya devam ederim...başkası gibi iyi günde ortaya çıkıp ,kötü günde kayıp olanlardan değilim...acaba ciğersiz kediler de bu gün kötü günde ortaya çıktıkları gibi berkosanın iyi gününde de şimdi konuştukları gibi konuşmaya devam edebilecekler mi ?? o omurga o ahlak onlarda olabilecek mi ??

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben hisseme her fiyat seviyesinde yazmaya devam ederim...19 tl iken de 56 tl iken de bu gün 35 tl iken de aynı şekilde bir değişiklik olmadan yazmaya devam ederim...başkası gibi iyi günde ortaya çıkıp ,kötü günde kayıp olanlardan değilim...acaba ciğersiz kediler de bu gün kötü günde ortaya çıktıkları gibi berkosanın iyi gününde de şimdi konuştukları gibi konuşmaya devam edebilecekler mi ?? o omurga o ahlak onlarda olabilecek mi ??
    İşte ben o iyi günlerin yakın olduğunu düşünüyorum. 30 altını bekleyip dursunlar [emoji854]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 729/882 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •