Tesekkur ederim cevaplariniz icin. Tahvil faizlerini baz almak cok mantikli geliyor bana da. 2018 krizinde sirketlern fk lari tahvil faizlerini baz alarak baya dusuk seviyelere gelmisti.
Printable View
Sağlık olsun umarım geri alım fırsatı verir. Ben bu tür hisselerde eğer hızlı yukseldiğini düşünüyorsam önce %5 civarı verir beklerim. Sonrası düşerse alttan alırım düşmezsede elimdekilerle yükselmesi işime gelir. Asla %50 veya tamamını satmam. O hatayı 1 kez yaptım iyi bir ders oldu bana.
Herkes gitti gerçekten trend bu şekildeyken. Hayırlı olsun
Ben hala burdayim kafamda 4. ceyrek bilanco zamani gelecegi bir rakam var oraya daha erken ulasirsa veririm ama daha gelmedi.
Bölünme sonrası 2.04 maliyetle devam üst üste 2 bilanço bozulana kadar
Kişiler bir birlerini nasil gaza getiriyor çok çıktı daha çıkmaz
Gedikte çalışan sn. Murat Tanrıöver infoya geçmiş şimdi gördüm. Çok harika bir gelişme. Kendisi çok değerli ve saygın bir isim ayrıca çok ciddi yurt dışı müşteri potansiyeli olan birisi. Onlar da infoya gelecekse döviz bazlı komisyon olur müthiş olur
Valla nilkız gaza gelmem, paranın kıymetini bilirim. Gedik alayım lot arttırıp döneyim dedim, gedikte alamadım brütte idi. İnfomu geri alayım dedim 5.88den ,oda brütte imiş. Yani dün almadımki paramı hemen kullanmam lazımdı. Verhasıl son durak akgrt girdik!!! Gedik alabileydim iyiydi. Çok iyi kazanç olacaktı, nasip
Değerli ortaklar merhaba! Gün ortasında bu forumda günlük hacimlerin anlık hali paylaşabilecek var mıdır?
Arkadaslar bedelli olayi bitti degil mi?
Bugun alanlarin da yapmasi gereken bir sey var mi?
Bugun ilk kez alim yaptim bakalim, hayirlosi olsun:)
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 19 kişi okumaktadır. (7 üye ve 12 ziyaretçi)
batu34, lasvegas,
Yer İmleri
Lasvegas hocam selamlar, neredesiniz İsmende de yoksunuz,
Çok sizi göremiyoruz. İsmen hala elinizde var mı ? Neden yazmıyorsunuz.
Batuhan
Bir kaç yıla bist hacmi iki katına çıkabilir mi?
İnfo pazar payını yüzde 7-8 e çıkarabilir mi?
Komisyon oranları 1 puan bile artsa oransal olarak devasa bir artış olur; peki olabilir mi?
Elindeki nakit her gün yaklaşık 500-750 bin artıyor; peki günlük 1-1,5 mio kar olası mı?
Bence olabilir; bunlar düşünülünce enteresan bir hazine var burda!
Hele bi dengelensin fiyat bakalım neler oluyor; bu arada bugün ki fiyat; bugün ki f/K bakılacak şeyler değil.
Saygılar selamlar
Tebrikler... Bugünkü bgc alımı da güzel oldu... İnfo nun şu anki durumunu ismen in 4 olduğu zamanki durumuna benzetiyorum.. Hersey olumlu gözüküyor... Ana pazara çıkmadan önce kaç olduğu önemli... Eğer yabancı yatırımcı gelmeye devam ederse portföy ümün yğzde 50 sini 2021 için info ya ayırabiliriz... Ama ben trade i severim... Biraz hacimlense çok iyi olur.. Onun yolunda alt pazardan kurtulmak:)))
Bir suredir yazmiyorum sadece okuyordum. Ismen pozisyonlarima devam ediyorum. Infoda aldim onlari da tasiyorum. Uzun sure her iki hissede de bulunmayi dusunuyorum. Zamaninda ismen de yazilanlarin cogu gerceklesmeye basladi. Umarim ayni basarilari infoda da goruruz. Hizli bir buyume icerisindeler. Eurobond swap ve opsiyon tarafi da artik devrede. Yeni urunlerle 2021yilinda da buyumenin surecegini dusunuyorum.
50 milyon tl daha kaynak bulundu bono ihraç yoluyla. Büyümeye devam!
Sattıklarımızı 10 kademe alttan koyduk yerine; bir miktar nakitle beklemedeyiz; hayırlısı olsun , saygılar
Dün infonun hacmini görünce yüzüm düştü. Gene beğendim. Ama alarko ve devalarım vardı. O mu bu mu info mu? Alarko toplu olmak mı deva toplu olmak mı, yoksa alarko deva da olmak mı derken, ulan işmen gitti de, tamam hala ucuzda bunun neyi eksik büyüyor deyip valla girdim. Tabi eskisi gibi lotla değil , 4 te biri ile. Ama kafi. İnfosuz olmuyor. Bende 25 kuruş alta koydum. Ama bence şans başka bişey değil.
Bide tabiki infodan hesap açtım. Ula ne dandik mobil uygulama Allah ım. Halk nere bu nere. Eski atari uçak oynu vardı mavi renk. Aynen. Onun gibi. Yavaşta. Halk mobil uygulama nere bununki tam dandik ötesi. Ama nedek komisyon halktan bi tık iyi
Hocam ara sira güzel yorumlarınızı bekliyoruz. Sizin gibi donanımlı birini okumak çok zevkli oluyor.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn lasvegas gelecek projeksiyonunuz nedir bu kağıtta. Ben günlük 1 m net kar hayalim var. Tutar mı sizce? Önce şu qbasic uygulaması bitmeli tabiki, ortaklar yenisi geliyor dedi ama aralık yarısı geldi hala ortada yok. Masaüstüde bakmayın siz oda basit ama iş görür gene. En sevdiğim özelliği kpmisyon dahil maliyet oluşturması harika. Ama tüm işlemlerimi mobilden yaptığım için elzem önemli. Hemen halletmeliler
Yunus Şahin geçen cuma günkü yayında haftaya(yani bu hafta) ya da en kötü sonraki haftaya çıkacak dedi bekliyoruz.
İsin kötü yani Twitter’da bazı kullanıcıların betayı kullanıp ekran görüntüsü paylaşması üzerine Mt’yi aradığımda öyle bi şey yok vermiyoruz diyip kestirip atması. Bari limitimiz doldu falan diyip geçiştir ne diye inkar ediyorsun.
Sn. Lasvegas Hocam, yukarıdaki inceliğiniz için teşekkür ederim. Bende info yok, sırf sizi gördüm diye başlığına yazdım. :) Şahsımın İsmeni tanıdığı dönemde, sorduğum sorulara içtenlikle cevaplar verdiniz, çok teşekkür ederim. Sizler yazmıyorsunuz artık ancak gözüm İsmeni tanıdığım günlerdeki gibi sizi arıyor, geçende İsmen başlığında da sordum, Lasvegas Hocamı gördünüz mü diye? ,görmediniz galiba.
Lütfen, daha sık yazın, İsmene de uğrayın. Bizim cenah orası, Sizi orada da görmek isterim.
Saygılar Selamlar
Batuhan
Var, vur kaç / trader olma ihtimalleri daha düşük malı tutarlar. Herkes bizim gibi çakal olmasın ki biz rahat edelim değil mi:)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam sen işlem yapmaya başlayana kadar yeni uygulama gelir sanırım sen direk üst segmentten başlarsın. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.