Sayfa 361/556 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Hocam şirket için bunları düşünmek için yıllar var diye düşünüyorum.Ayrıca sadece şirketler büyümüyor piyasada büyüyor. Saygılar

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben değerlememi güncel kısa ve uzun vade tahvillere göre yaparım. Mesela şu an için konuşmak gerekirse, iki faizin ortalaması 13.16, ortalama 6 FK büyümesini tamamlamış ve hep böyle getirmeye devam edecek bir şirket için benim ödemeye razı olacağım bir değerdir. 10 fk üstüne girmemeye çalışırım.

Tahvillerin ortalaması diyelim ki 10 oldu, o zaman 7.5 hedef FK uygun olur ve 12 üstüne girmemeye çalışırım. Çok bilinmeyenli denklem gibi.

Ancak büyüme işin içine girerse olay değişiyor diğer mesajlarda anlattığım gibi...
    Tesekkur ederim cevaplariniz icin. Tahvil faizlerini baz almak cok mantikli geliyor bana da. 2018 krizinde sirketlern fk lari tahvil faizlerini baz alarak baya dusuk seviyelere gelmisti.

2.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Bgc elimdekileri aldı.
    Arkadaş biz daha rüçhanları dönüştürmedik, başlıkta kim varsa verdi malı daha karpuz kesecektik

Hayırlı olsun sn. RLC44 kısa sürede iyi kar hayrını görün...

3.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Bgc elimdekileri aldı.
    Sağlık olsun umarım geri alım fırsatı verir. Ben bu tür hisselerde eğer hızlı yukseldiğini düşünüyorsam önce %5 civarı verir beklerim. Sonrası düşerse alttan alırım düşmezsede elimdekilerle yükselmesi işime gelir. Asla %50 veya tamamını satmam. O hatayı 1 kez yaptım iyi bir ders oldu bana.

4. Herkes gitti gerçekten trend bu şekildeyken. Hayırlı olsun

5. Ben hala burdayim kafamda 4. ceyrek bilanco zamani gelecegi bir rakam var oraya daha erken ulasirsa veririm ama daha gelmedi.

Bölünme sonrası 2.04 maliyetle devam üst üste 2 bilanço bozulana kadar

Kişiler bir birlerini nasil gaza getiriyor çok çıktı daha çıkmaz

8. Gedikte çalışan sn. Murat Tanrıöver infoya geçmiş şimdi gördüm. Çok harika bir gelişme. Kendisi çok değerli ve saygın bir isim ayrıca çok ciddi yurt dışı müşteri potansiyeli olan birisi. Onlar da infoya gelecekse döviz bazlı komisyon olur müthiş olur

Sayfa 361/556 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •