genel kurul haberini bekliyorum oda taa şubat ayinin 15 gibi düser haber. ekrana bakmamak lazim bu aralar
Printable View
Hayır zaten bölünme tarihine kadar 1 lot alamazlar da keyifle beklemek varken sinir bozmaları nefret ettirdi. Bu günleri böyle anlamsızca harcıyorlar yarın piyasayı bozacak olumsuz bir haber çıkacak endeks çakılırken isteseler de götüremeyecekler. Bryat bununla aynı yıl yaptığı zirveyi geçti ve ikiye katladı. Jantsa bile bu sürede bölünme şokunu atlattı soğudu ve 2x yaptı bu karaktersizler halen baskılıyor. Ya bunda petrokent gibi hayvani hareketler olacak ya da bu süreci eline yüzüne bulaştıracak bunlar. Ortası yok bence.
ne ciktinta neyin kar satisini yapiyorsunuz.
şuraya bir dün cekilmis bir resim koyalim. 10.12. 2022 tarihli. Gecen ay 10.11.2022 tarihli insaat resiminide koyayim ve 2 resim arasindaki farki bulalim.
bu resim 10 kasım gunu cekilen
https://resmim.net/cdn/2022/12/11/AU3kM.jpg
bu resim dün cekilen 10 aralik gunu
https://resmim.net/cdn/2022/12/11/AUgiQ.jpg
bu hizla giderlerse ocak ayinda kaba insaat biter gibi duruyor
Sanırsam birinde yüklü mal var ve spek efendi onu alana kadar pisliğe devam edecek 🤬
Ben de var henüz bindelik oranlarda..diğer kağıtlarda isim bitince ve bu denyo gitmez ise yuzdelige geçerim. Bu kağıdı digerlerine dagitsaydim çok iyi olacaktı ama işte teşvik falan dedi... Neyse filmin sonunu görmek te istiyorum.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mali aşagidan vermeyecekti ozaman. millet salak ya bundan cikip şişmiş kagita girecek. bu saatten sonra goturmesin artik kendi yapti yapti bu pisligi. düşünün bi 2021 başinda sıfır egea 105 bindi ozaman 1000 lot maalt satsan 3 tane fiat egea alirdin şimdi spek efendimi desek tahta yapicimi desek sat 1000 lot anca 1 adet egea alirsin. paran erimiş sayin spek yeter artik daaa vur ederini. yada 2021 deki paranin satin alna gücüne getirmen icin 385 bin tl sifir egea carp 3 ile 1155 tl
Artık kalın lot ta koymuyor kademelere. Gicikligina ya serbest satıyorum ya alıyorum. Böyle böyle uğraşıyoruz ayu kipirdar belki diye. Birgün durup dururken birden serbest beşer onar bin alım gorurseniz o benimdir. Diğer kağıtlardan biriyle isim bitmistir. Dur bakalım ne olacak?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mesela bunun kuzeni bir ayces var. Onda da gitmedikce aldım sıkıntı yaratti. İkisini de sanırım ben kitledim. Sanırım çok almışım. O da sabır törpüsü. Hadi bir şekilde bunu satabirim de onu nasıl becerecegim bilemiyorum. Günlük işlem hacminden daha çok bende lotu var. Ana pazara geçmez ise öyle mal mal birbirimize bakacağız. Onda da dur bakalım ne olacak diye bekliyorum...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üstad ben de 5 er on ar lot alımlarla tahtadayım.
Girdiğin belli oldu bak... Dangalak kuzeni ayces rüzgarı var ama olsun[emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
prim yapmamış görüntüsü mevcut :)
akşam göz atan, grafik fln, tşk, ok
Normal bir yapıcısı olsa Ayces senin yarın kadar olamaz...
2023 ilk mesajini ben yazayim bari... subat ayi 15 gelsede genel kurul cagrisini ve gundem maddelerini bi gorseydik... bedelliden bahsederler umarim
https://i.hizliresim.com/a3mow9g.jpg
buraya 13.01.2023 talya otel insaatin son durumu gosterir bi resim koyalim..
“Yatırımın yaklaşık 3 yıl içerisinde tamamlanması ve toplam yatırımların yaklaşık %40'ının sermaye artırımı ile, bakiyenin ise mevcut kaynaklar ve kredi ile finanse edilmesi planlanmaktadır. İlk etapta Şirketin mevcut nakit ve nakit benzeri varlıklarının kullanılması öngörülmekte olup, diğer finansman kaynaklarının kullanım şekli, zamanlaması ve tutarları hakkında bu aşamada alınmış bir karar bulunmamaktadır. Öngörülen finansman yapısı piyasa koşullarına ve yatırım sürecine bağlı olarak değişebilecektir.”
Bedelli veya bedelsiz…
Bence %40 bedelli ile karşılanacak tutarı Family Danışmanlık üzerinden tahsisli yapabilirler.
Rüchan hakkı kısıtlanmadan yapılması muhtemel bedelli yaklaşık %2.000 gibi bir orana denk geliyor.
bu durumda kayıtlı sermaye tavanını (50 mn.) artırmaları gerekiyor. Şayet kayıtlı sermaye tavanı önceden delindiyse.
1 tl nomınal bedellı hısse ıcın prımlı olarak 7 tl ısterlerse kayıtlı sermaye tavanını asmıyorlar..o yuzden o bır gereklılık degıl.
Zaten sırket malı ısler grup dırektoru bana maıl atarak prımlı olarak yapılabılecegını ornegın 1 tl nomınal bedel ıcın 5 tl ıstendıgınde yuzde 500 arttırdıgında kayıtlı sermaye tavanının asılmadıgını maıl olarak yazarak soyledı.
Dolayısıyla yapılacak olan bedellı sermaye arttırımıdır ve kayıtlı sermaye artısına gerek de yoktur.
Yanında bedelsız verır mı zor gorunuyor.gecmıs sayfalarda malı ısler dırektorunun maılını buraya yazmıstım.ama baya once yazdım.
Bılgınız olsun arkadaslar.
sayın sütçü tahtada siz mi işlem yapıyorsunuz? (son bikaç gündür)
400 üzerinde çoğunu verdim ben... Az birşey kaldi bende... Keşke vermeseymisim o da ayrı. Diğerlerinde terste kaldım. Kurtulsam geri geleceğim.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu ne yahu, saydırıp duruyor herif, 370 mabediniz mi?
endeks 4 gundur yeşil bu mendebur 4 gundur kirmizida muthis bir baski var... adamlar saniyorki buralardan mal satacagimizi...isterlerse ceksinler 200 lere hic umrumda degil artik
Oteli gidip görüyorsunuz. Antalya'lısınız sanırım. Arsa değerlemeleri, evler vs herşey uçmuş durumda.
İlkokul işi matematik yapalım...
25-30 milyon tl arası 2+1 Lara'da denize sıfır ev satıyorlar.
Bizim oteli sanırım 224 odalı yapıcaklar. Kabaca 20 milyon lira oda fiyatı tutsa sadece odalar 4,5 milyar tl piyasa değerine ulaştırır.
Bunun otel ruhsatı, diğer faliyet alanları, Divan Grubu, Koç Grubu, Marmaris oteli zilyon tane şey sayarım.
Piyasa değeri şuan 2 milyar tl. Bu şirketin değeri dipte 10 milyar tl olmalı o da manipülasyonla olur. Bence çok daha fazlasını hak ediyor.
Saçmaladım bir şeyler, siz bana bakmayın. Yatırım tavsiyesi değildir :whistling:
Bu yıl bedelsiz ve bedelli bekliyorum, bu haber açıklanır açıklanmaz MAALT kanatsız uçar
Ne oldu da tavan olup düştün?
Seni kimse alıp, satmaz kardeşim. Boşuna bu çabalar. Belki 10 milyar piyasa değerinde ben satarım. Diğer arkadaşları bilmem...
https://i.hizliresim.com/s1qtpia.jpg
talya otel insaati 1 subat 2023...insaat yıkılmamıs tüm hiziyla devam ediyor..hissenin dususu sanki insaat yikilmista dusuyor gibi
havuzun insaatina baslamislar mart ayinda odalarin tuğla örümlerine başlarlar gibi duruyor...
Deniz Bey paylaşımlar için çok teşekkürler. Utanmasalar bu yaza yetiştircekler. Bir mimar olarak şantiye hızına inanamıyorum…