Normal bir yapıcısı olsa Ayces senin yarın kadar olamaz...
Normal bir yapıcısı olsa Ayces senin yarın kadar olamaz...
2023 ilk mesajini ben yazayim bari... subat ayi 15 gelsede genel kurul cagrisini ve gundem maddelerini bi gorseydik... bedelliden bahsederler umarim
“Yatırımın yaklaşık 3 yıl içerisinde tamamlanması ve toplam yatırımların yaklaşık %40'ının sermaye artırımı ile, bakiyenin ise mevcut kaynaklar ve kredi ile finanse edilmesi planlanmaktadır. İlk etapta Şirketin mevcut nakit ve nakit benzeri varlıklarının kullanılması öngörülmekte olup, diğer finansman kaynaklarının kullanım şekli, zamanlaması ve tutarları hakkında bu aşamada alınmış bir karar bulunmamaktadır. Öngörülen finansman yapısı piyasa koşullarına ve yatırım sürecine bağlı olarak değişebilecektir.”
Bedelli veya bedelsiz…
Bence %40 bedelli ile karşılanacak tutarı Family Danışmanlık üzerinden tahsisli yapabilirler.
Rüchan hakkı kısıtlanmadan yapılması muhtemel bedelli yaklaşık %2.000 gibi bir orana denk geliyor.
bu durumda kayıtlı sermaye tavanını (50 mn.) artırmaları gerekiyor. Şayet kayıtlı sermaye tavanı önceden delindiyse.
Yatırım tavsiyesi değildir.
1 tl nomınal bedellı hısse ıcın prımlı olarak 7 tl ısterlerse kayıtlı sermaye tavanını asmıyorlar..o yuzden o bır gereklılık degıl.
Zaten sırket malı ısler grup dırektoru bana maıl atarak prımlı olarak yapılabılecegını ornegın 1 tl nomınal bedel ıcın 5 tl ıstendıgınde yuzde 500 arttırdıgında kayıtlı sermaye tavanının asılmadıgını maıl olarak yazarak soyledı.
Dolayısıyla yapılacak olan bedellı sermaye arttırımıdır ve kayıtlı sermaye artısına gerek de yoktur.
Yanında bedelsız verır mı zor gorunuyor.gecmıs sayfalarda malı ısler dırektorunun maılını buraya yazmıstım.ama baya once yazdım.
Bılgınız olsun arkadaslar.
Yer İmleri