https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/715940
Printable View
Katılan ortaklar GYO hakkında verilen bilgiyi paylaşabilir mi?
genel kurulda Tekin Aras rüzgarı esmiş. (Abimsin) Busayfayı okuyorsan izmir'de çay, kahve, yemek yemek isterim. Helal olsun sana
5 maddeye muhalefet şerhi koydurmuş. (Sonuç değişmemiş olabilir)
Şirketin düzgün yönetilmediğine inanıyorum demiş.
şirket iştirakleri çok yüksek bedellerle şirket içine aalındı demiş
söz verildiği gibi hisse geri alım yapılmalı aksi durumda şirkete güvensizlik oluşur demiş
Hissedarlara kar payı dağıtılmadığı için yönetim kurulu üyeleride ücret almamalı demiş
ne mutlu bilinçli yatırımcılara
Helal olsun tekin arasa spk yı göreve davet ediyoruz tekin aras kadar bizi korumadınız
borsa gümdem konuşulmuş mu ?
Yalandan toplantı ne zaman güzel bişey çıkmışki? Ünlü sattımı 1 milyonu takas paylaşan bile yok
Villalar ne oldu? Spk sormuyormu bu firmaya hiçbirşey:)
Doğru söylemiş Tektu nun büyük parasıyka kendilerine ait MAY BOYA (hikayeden gayrimenkulleri olan ortaklığa hikayeden katlı şaplayacak) yı tektu ya aldırdılar, tektunın nakitinş kendilerine aktarmış oldular.. şirket bu paraları şirket içine alınsaydın iveya bu paralarla şirketin flnasal borcu ödenmiş olsaydı, şirket bu kadar flnasal borç maliyeti ile sürekli eriyerek şirket sürekli bu kadar yüksek zararlar etmezdi.
Peki bu may boyaya ait varlıklar alındıkları bu rakamlarla şirkete ne katkı şaplayacak. Bu hantal varlıklardan şirkete pek ciddi bir artı değer üretilebşleceğini hiç sanmam.
Burada güçlü olan kazanır bizim gibi küçük yatırımcıların yapabileceği bir şey yok beklemekten başka
0,89 maliyetli kağıtlar ne zaman satılabilecek maydaki sayın amorrrr
onların bir önemi yokki isterse 2 yıl daha satilmasin ondan oncekinler var adam tahtanın sahibi şimdi bir haber çıkarır hisse satışı die daha önce elinde olanları satar aşağıdan gene kendi alır sıkıntı değil. Önemli olan kasım ayında nasıl bir hareket yapacağı. Dikkatle izliyorum. 0.70 lerden hisse alanlar çok güzel para kazanıcak gibi bir his var içimde inşallah herkez kazanır.
amor hocam;
gk ile ilgili gereksiz beklenti içine sokulan ky grubu var. twette hacı hoca 0,79 dan aşağı hemen her kademede al diye bağırdı durdu.
maalesef kötü bir bilanço (şahsi beklentim)?
dünya borsalarının durumu hayalleri bir süre daha erteletecek diye düşündürüyor beni
Toplamaya devam arkadaşlar başka şansımız kalmadı
http://666kb.com/i/dy6uas17sefpjzchk.png
https://invst.ly/901vu
biraz daha bekleyecegiz hala çogunluk ky elinde diyelim şayet geri alım başladıgında herşey yoluna girmiş ve hisse hedef gidecektir çok uzun bir uyku zamanı oldu ülkede bence bilinerek bir Devalüasyon yapıldı adamların doları veya euro yerinde duruyor bizde yerinde durmadıgından yeni satın alımlar ve ortaklar gelebilir birçok şirkete bazı büyük holdingler varki çok zor durumda ve kapıya kilit vurma durumuna geldi hani 1 $ 1 tl olacak deniyordu ya buna güvenip yatırıma yönelen işadamları şimdi bu gelen kur farkından finansman zararları %100 arttı ve yabancı ellerini oguşturmuş tilki gibi pencerden içerisini gözetliyor ve zorda olan şirketleri ele geçirme planları yapıyorlardır sanırım bakalım bu duruma ön ayak olanlar nasıl kapılarını açıp güzelim ülkede yerli bir işadamı kalmayıp yabancı ların egemenligi %90 çıkacak borsanın %63 yabancı ...bol şanslar
Takas varmı haftalık
dikkat edin temetü ödenmeme kararı yaklaşık % 52 gibi payla olmuş.154 milyon **oya diyor ..
yani milleti iyi mal sahibi yapmışlar gibi..*çoğunluk ellerinde..ama mutlak değil..büyük vurgun var.olaylar masaklık.**hele borsa gümdemin gazları **kombine organize.şirketin içine sokulan borçlu şirket büyük vergi,**zararına **da yol açtı.devlet büyük zararda..
en son 79 larda dikkat demiştik mal sahibi yapıyorlar demiştik..hala dikkat..bu yılmazların gözü fena dönmüş ..mahzun duruş ağlak bakış sistemi ardından muazzam gaz heberleri..
ordan burdan şurdan havadan sudan marstan en son da jupiterden acaip para akacak şirkete **giielllll..
de borsa gümden neden tırstı haberleri kesti ..bi alana bi bedava vardı genel kurulda oda yok oldu..komedi gibiler..batık şirketlerini halka halka açık şirket üzerinden kakalama sistemi bu.**dikkattt..
Ulan MAY ve oğlu tam bir ooooooo................
Herkesin elinde patlamış tektu anlaşılan hiç umut ışığı yok bilançoda muhtemel patlak
Sıfatları ve vücut tipleri ne kadar da domuza benziyor.
Sn atayburak bu borsada ky avucunu nasıl yalar tektu bunu güzel öğretti spk da buna güzel yardımcı oldu borsagundem de pazarlamayı yaptı hepimizin nurtopu gibi tektucukları oldu
Düştüğü yerde kalıyor, endeks çıksa da yerinden kımıldamıyor.
Petrokent Turizm'in karlılığındaki olumlu artış hisseye pozitif yansıdı
Petrokent Turizm hissesi yükselişte. Şirket yılın ilk 9 ayında 13.6 milyon lira kar etti. Geçtiğimiz yılın aynı döneminde şirketin karı 4.3 milyon lira seviyesindeydi.
Kardaki yüzde 211'lik artış hisseye pozitif yansıdı. Saat 11:17 itibariyle yüzde 19.93 oranında yükselişle 69.50 lira seviyesinde işlem görüyor.
darısı tektunun basına insallah.(yolda soygun olup hırsızlar çalmazsa)
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Kişi sayılarında yüzde 23 artışla yaklaşık 32 milyon turiste geldik üçüncü çeyrek sonunda. Demek ki biz 40 milyon rakamını geçeceğiz ve Türkiye rekorunu kırmış olacağız." dedi
https://www.bloomberght.com/haberler...irmis-olacagiz
Valla ben Kendi namına fiyata bakıyorum . Artık zararı hesap bile etmiyorum. Soğuk duş manyağı etti beni. Yok turist çokmus yok öyle Yok böyle umurunda değil. Sefaköy de petrol bulundu haberi çıksa yürür gider diyemem. Bıktım vallaha bıktım. Kim nereden aldida bu fiyattan satabiliyor anlamış değilim . Benim maliyet 1 TL üstünde. Artık umrumda değil. Yatırım tavsiyesi değildir. Zaten bir halttan anlasam burada yazmam . Al sat tut tavsiyesi değildir. Herkese sağlıklı huzurlu stressiz günler .
İnsan öbür tarafa giderken iyi anılmak ister(dürüst,namuslu) , bu ........ baba-oğul bu kadar ahla ne yapacaklar. Bunların inancı farklı mı acaba?
Öbür tarafi kim düşünüyor hocam 2 abime hakkım zehir zıkkım olsun . yaptıklarını yazsam kitap olur. Eyyy devir eski devir değil
Arkadaşlar petrokentin 2 tane oteli var yani turizm şirketi bizim ne olduğumuz belli değil 2 tane 5 yıldızlı otelimiz ve 10-15 tane gayrimenkul önemli yerlerde ama patron küçük yatırımcıyı sevmiyor
Su bilanco da gelsin. Ardindan bu hissenin ruhuna el Fatiha okuyacagiz sanirim. Ytd.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
44 milyon olan zarar 20 milyona düşecek bilançoda başka ne olacak
Tekart inşaatın toplam varlıkları 2011 de 180 milyon şu an toplam varlıklar 1.100 milyon kağıt o zamanda 70 kuruş bugünde 70 kuruş yazıklar olsun
PATRONİÇELERİMİZZZ AVANELERİNİZLE paranoyak ettiniz bizi.Siz şimdi o koca göbeklerinizi kaşıyorsunuzdur ama di mi?
Okadar reklam boşuna mı verildi. 1 tane villa bile satilmadimi. İranlı Katarlı zengin ler nerede. Sorular sorular. Yatırım tavsiyesi değildir. Al sat tut tavsiyesi hiç değildir. Titrettin beni tektu
2018-6 bilançoda 44 milyon zarar açıklanmıştı
2018-6 bilançoda Net Yabancı Para Pozisyonu -91.684.434
dövizde 2 çeyrek ile 3 çeyrek arası yaklaşık % 30 yükseliş oldu 27 milyon burdan eksi gelecek (muhtemelen)
villa satışı gerçekleşmedi ise (şu aşamada ben zannetmiyorum maalesef)
44+27=71 gibi bi rakam çıkacak ortaya
çok iyi geçen turizm sezonundan esas faaliyetten 10 =15 milyon (iyimser bi gelir elde edilmiş olsa)
50-55 gibi bir rakam açıklanmasını bekliyorum (atmasyon bir hesap)
twett te önereni bol olduğu günlerde düşüşler manidar
Karanlık odada 5 er milyon emir yazanlar nerede. Hep zihin oyunu . Matematik out. Ben patron olsaydım 89 da hisse alsaydim altına müsade etmezdim.valla çok üzücü tabi benim gibi Gücük ve uzun vadeli orta vadeli yatırımcı için. A4 kağıdına hela kağıdına yatırım yapsaydım çok daha iyi ydi. Yatırım tavsiyesi değildir.
Ne iş merr senden başkası yokmu 745 yapmışsın aksamlik mi turşuluk mu . Al sat tut tavsiyesi değildir. Samimi bir itiraf işi bilsem burada makara yapmazdım. Acil herif aranıyor gel de kurtar bizu. . Yatırım tavsiyesi değildir . Deli saçması kafayı yedum