Sayfa 362/945 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by delicocuk35 Yazıyı Oku
    genel kurulda Tekin Aras rüzgarı esmiş. (Abimsin) Busayfayı okuyorsan izmir'de çay, kahve, yemek yemek isterim. Helal olsun sana

5 maddeye muhalefet şerhi koydurmuş. (Sonuç değişmemiş olabilir)

Şirketin düzgün yönetilmediğine inanıyorum demiş.
    şirket iştirakleri çok yüksek bedellerle şirket içine aalındı demiş

söz verildiği gibi hisse geri alım yapılmalı aksi durumda şirkete güvensizlik oluşur demiş

Hissedarlara kar payı dağıtılmadığı için yönetim kurulu üyeleride ücret almamalı demiş

ne mutlu bilinçli yatırımcılara
    Doğru söylemiş Tektu nun büyük parasıyka kendilerine ait MAY BOYA (hikayeden gayrimenkulleri olan ortaklığa hikayeden katlı şaplayacak) yı tektu ya aldırdılar, tektunın nakitinş kendilerine aktarmış oldular.. şirket bu paraları şirket içine alınsaydın iveya bu paralarla şirketin flnasal borcu ödenmiş olsaydı, şirket bu kadar flnasal borç maliyeti ile sürekli eriyerek şirket sürekli bu kadar yüksek zararlar etmezdi.

Peki bu may boyaya ait varlıklar alındıkları bu rakamlarla şirkete ne katkı şaplayacak. Bu hantal varlıklardan şirkete pek ciddi bir artı değer üretilebşleceğini hiç sanmam.

Burada güçlü olan kazanır bizim gibi küçük yatırımcıların yapabileceği bir şey yok beklemekten başka
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3. 0,89 maliyetli kağıtlar ne zaman satılabilecek maydaki sayın amorrrr

Alıntı Originally Posted by Fasarya34 Yazıyı Oku
    0,89 maliyetli kağıtlar ne zaman satılabilecek maydaki sayın amorrrr
    onların bir önemi yokki isterse 2 yıl daha satilmasin ondan oncekinler var adam tahtanın sahibi şimdi bir haber çıkarır hisse satışı die daha önce elinde olanları satar aşağıdan gene kendi alır sıkıntı değil. Önemli olan kasım ayında nasıl bir hareket yapacağı. Dikkatle izliyorum. 0.70 lerden hisse alanlar çok güzel para kazanıcak gibi bir his var içimde inşallah herkez kazanır.

5.  Alıntı Originally Posted by Amor6666 Yazıyı Oku
    onların bir önemi yokki isterse 2 yıl daha satilmasin ondan oncekinler var adam tahtanın sahibi şimdi bir haber çıkarır hisse satışı die daha önce elinde olanları satar aşağıdan gene kendi alır sıkıntı değil. Önemli olan kasım ayında nasıl bir hareket yapacağı. Dikkatle izliyorum. 0.70 lerden hisse alanlar çok güzel para kazanıcak gibi bir his var içimde inşallah herkez kazanır.
    amor hocam;
    gk ile ilgili gereksiz beklenti içine sokulan ky grubu var. twette hacı hoca 0,79 dan aşağı hemen her kademede al diye bağırdı durdu.
    maalesef kötü bir bilanço (şahsi beklentim)?
    dünya borsalarının durumu hayalleri bir süre daha erteletecek diye düşündürüyor beni

Alıntı Originally Posted by delicocuk35 Yazıyı Oku
    amor hocam;
    gk ile ilgili gereksiz beklenti içine sokulan ky grubu var. twette hacı hoca 0,79 dan aşağı hemen her kademede al diye bağırdı durdu.
    maalesef kötü bir bilanço (şahsi beklentim)?
    dünya borsalarının durumu hayalleri bir süre daha erteletecek diye düşündürüyor beni
    valla güZel kardeşim beklemekten başka çare yok kendi adıma bu fiyatlardan elimdeki mali satttmammm

7. Toplamaya devam arkadaşlar başka şansımız kalmadı

8. https://invst.ly/901vu

biraz daha bekleyecegiz hala çogunluk ky elinde diyelim şayet geri alım başladıgında herşey yoluna girmiş ve hisse hedef gidecektir çok uzun bir uyku zamanı oldu ülkede bence bilinerek bir Devalüasyon yapıldı adamların doları veya euro yerinde duruyor bizde yerinde durmadıgından yeni satın alımlar ve ortaklar gelebilir birçok şirkete bazı büyük holdingler varki çok zor durumda ve kapıya kilit vurma durumuna geldi hani 1 $ 1 tl olacak deniyordu ya buna güvenip yatırıma yönelen işadamları şimdi bu gelen kur farkından finansman zararları %100 arttı ve yabancı ellerini oguşturmuş tilki gibi pencerden içerisini gözetliyor ve zorda olan şirketleri ele geçirme planları yapıyorlardır sanırım bakalım bu duruma ön ayak olanlar nasıl kapılarını açıp güzelim ülkede yerli bir işadamı kalmayıp yabancı ların egemenligi %90 çıkacak borsanın %63 yabancı ...bol şanslar
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 362/945 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •