Düþtüðü yerde kalýyor, endeks çýksa da yerinden kýmýldamýyor.
Düþtüðü yerde kalýyor, endeks çýksa da yerinden kýmýldamýyor.
Petrokent Turizm'in karlýlýðýndaki olumlu artýþ hisseye pozitif yansýdý
Petrokent Turizm hissesi yükseliþte. Þirket yýlýn ilk 9 ayýnda 13.6 milyon lira kar etti. Geçtiðimiz yýlýn ayný döneminde þirketin karý 4.3 milyon lira seviyesindeydi.
Kardaki yüzde 211'lik artýþ hisseye pozitif yansýdý. Saat 11:17 itibariyle yüzde 19.93 oranýnda yükseliþle 69.50 lira seviyesinde iþlem görüyor.
darýsý tektunun basýna insallah.(yolda soygun olup hýrsýzlar çalmazsa)
Kültür ve Turizm Bakaný Mehmet Nuri Ersoy, "Kiþi sayýlarýnda yüzde 23 artýþla yaklaþýk 32 milyon turiste geldik üçüncü çeyrek sonunda. Demek ki biz 40 milyon rakamýný geçeceðiz ve Türkiye rekorunu kýrmýþ olacaðýz." dedi
https://www.bloomberght.com/haberler...irmis-olacagiz
Valla ben Kendi namýna fiyata bakýyorum . Artýk zararý hesap bile etmiyorum. Soðuk duþ manyaðý etti beni. Yok turist çokmus yok öyle Yok böyle umurunda deðil. Sefaköy de petrol bulundu haberi çýksa yürür gider diyemem. Býktým vallaha býktým. Kim nereden aldida bu fiyattan satabiliyor anlamýþ deðilim . Benim maliyet 1 TL üstünde. Artýk umrumda deðil. Yatýrým tavsiyesi deðildir. Zaten bir halttan anlasam burada yazmam . Al sat tut tavsiyesi deðildir. Herkese saðlýklý huzurlu stressiz günler .
Ýnsan öbür tarafa giderken iyi anýlmak ister(dürüst,namuslu) , bu ........ baba-oðul bu kadar ahla ne yapacaklar. Bunlarýn inancý farklý mý acaba?
Öbür tarafi kim düþünüyor hocam 2 abime hakkým zehir zýkkým olsun . yaptýklarýný yazsam kitap olur. Eyyy devir eski devir deðil
Arkadaþlar petrokentin 2 tane oteli var yani turizm þirketi bizim ne olduðumuz belli deðil 2 tane 5 yýldýzlý otelimiz ve 10-15 tane gayrimenkul önemli yerlerde ama patron küçük yatýrýmcýyý sevmiyor
Yer Ýmleri