Cuma 13.30'a kadar alırsanız, Pazartesi fiyatıyla 14.30'da geçer hesaba.
Printable View
acc salağı -0.45 getirmiş halbuki 1.28 artıdaydı hisseleri, borsa düşse de artsa da eksi getiriyor çözemedim.
opb +0.33
eib +0.09
DBH eurobond döviz Fonu1,46 yapmış birisi bakabilir mi neden artı yapmış
Peki bir başka soru dolar stabil kalır da cds düşerse eurobondlar yine artı yazar mı? Evet diyesim var ama yine de bilen cevaplarsa sevinirim.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tcd +0,26, eksi yazarken zirve artı yazarken dip allah belasını versin
TCD şampiyonluğa oynarken küme düşmemeye oynayan takım gibi oldun +0.26 nedir ya. 1 aydır bir fon sürekli terstemi kalır hisselerin belli getirisi belli ne yapıyorsunda bu kadar kötü olmayı beceriyorsun. Bu işin içinde bir şeyler var ya fondan çıkılsın diye uğraşılıyor veya rakamlarda oynama var.
Zarardayım falan dinlemeyip bugün yarın çıkıcam.
Tcd rahmetli olmus goodyear 1 ayda %25 yaparken bu 0 kusur hala.. son 2 haftadir anormallikler bitmiyor fonda
Tcd den bugün çıkmıyorum yazıklar olsun. Bilgi vermiyorlar ama ben fon yönetiminin değiştiğini düşünüyorum.Baska aciklamasi olamaz. Tacirlerin hisse fonu son bir ayda %8 getirmiş, bu az kaldı eksiye geçecek
Benimde düşüncem bu yönde.Tkf piyasa hareketlerine ciddi tepki verirken tcd piyasayı seyrediyor.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdoğan 11:00 de konuşacakmış.
Uzak doğu yeşil
Viop +0,22
Dolar 6.03
Hayırlı kazançlar dostlar
Ahh, ahh hasetlik böylr birşey..Madem adım adım beni takip ediyonuz, gözünle oku gözünle..
Tepkinin devamı gelir diyorum ve 119200 ün öneminden bahsediyorum..119200 kapanış beklemiyorum, üstü kapanış diyorum..
Ben piyasa yapıcı değilim, olsam böyle yapardım muhabbetini bile anlamayanlara ne denilir..
Fonlara yıllık bakmak lazım. Anlık performans önemsiz.
https://twitter.com/eralkarayazici/s...134018048?s=21
Sent from my iPhone using Tapatalk
Para kazanılır kaybedilir, sorun değil..Allah karaktere zeval vermesin..Katranı kaynatsan olurmu şeker..Olmaz..😀
Piyasanın temkini elden bırakmadan devam etmesi güzel.. Projeksiyonum var, gözüne projeksiyon tutulanlardan değiliz..😊
Bugün de 119200 üstünde kalırsak daha da güzel olur..
Katılım fonları ile ilgileniyorum. Ziraat hesabım var. Ziraat zpk fon ile zpg fon arasında getiri açısından önemli bir fark var mı? Tefastan baktım 1 yıllıkta önemli bir fark göremedim. İşlem zamanı olarak Zpk t iken, zpg t+2 . Ayrıca ziraat altın katılım fonu ile Altın hesabı arasında bir fark var mı? (Kuveyt senin bankan hesabım var. 5/24 al sat yapılabiliyor altın gram)
Tcd'den %2 kayıpla çıkış yaptım zarar önemli degil %10 bile düşse sabrederdim ama fonun kimliği değişti. Bir ay izleyip sonra tekrar dönüş yapabilirim. Fid, Eid ve Mac almayı düşünüyorum.
aselsan hangi fonlarda vardı yuzde 12-13 yükselmiş :))
Tte...😊😊🖐️
Rahatsızlara verdiğimiz rahatsızlık nedeniyle yazmak zorunda kaldım, Kartal ım..😊
Kremlin:
Putin ve Erdoğan, Rus-Türk anlaşmalarının uygulanmasının önemi konusunda anlaştı.
Nerden döndük, 119200😊
Nereye geldik, 121000..
Gözüne projeksiyon sokulmayan dostlara selam...
Gün içi önemli bir durum olursa yazarım..🖐️🖐️
Dostlar bu acc fonunu alalı 3 gün oldu her gün eksi yazdı, borsa düşerken de eksi getirdiler çıkarken de bu fonun artı yapması için koşullar nasıl olmalı ki bugün yine 0.61 artıda hisseleri ama yine eksi getirecek gibi geliyor bana.
ACC fonun en sevdiği durum sabah pozitif açılış akşam negatif kapanış olması, tabi bu durumda da artı olacağı kesin değil ama genelde böyle oluyor. Ben de ACC 26 Aralık'tan beri var getirisi %9 a yakın elimde tutmaya devam edeceğim. Düşüşlerde en azinda daha defansif.
Pek israr etmeye gerek yok. Ben iki hafta önce kademeli sattım tcd yi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ACC genelde türev kısmında short pozisyonunda oluyor ve bu türev kısmı tüm hisse getirisini veya götürüsünü değiştirebilecek büyüklükte açılıyor diye tahmin ediyorum. Fonun pozitif getirebilmesi için hisselerinin performansının endeks performansının üzerinde olması lazım :)
O fona dün satış verdim. Bir aydan fazla tuttum. Güzel getirisi vardı. Son düşüşleri çok kötü oldu. Bir ayda verdiğinin yarıdan fazlasını geri aldı. Yükselme ve düşme nedenlerini tam olarak bilemiyoruz. yani dolar kuru yükselirse değer kazanıyor. Tahvil faizleri ve cds yükselirse değer kaybediyor şeklinde bilgilerimiz var. Tahminim bu aşamadan sonra eurobond faizlerinde düşüş değil yükseliş olur. Bu da fonu olumsuz etkiliyebilir diyorum. Etkiler demiyorum. Çünkü net bilmiyorum. Bunun yanında altın fonlarına da temkinli yaklaşılmasını tavsiye ediyorum. Çünkü aldım ve sattım. Onların da götürüsü çok pis. Ha hisse fonları da aynı ama en azından neden çıktğını düştüğünü biliyoruz. ACC fonu hariç. Tavsiyem dikkatli olmanız.
Acc için cevap veren dostlara teşekkürler, aes petrol fonu +1.40 getirmiş devamı gelir umarım.