Sayfa 363/996 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Uzak doğu yeşil
    Viop +0,22
    Dolar 6.03
    Hayırlı kazançlar dostlar

2.  Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Endekte 119200 seviyesi önemli..Yarın veya en geç öbür gün üstünde kapanışlar yapmaya başlamamız lazım..Faydası oluyor mu bilmiyorum ama, gerekli gördüğüm noktalarda yazıyorum.
    Artık fonlarla çok işim yok, portföyün %10 u fonda. Zaten fonlardan çıkış yaptığımı yazmıştım.Bana göre hisse senedi barındıran fonlara yatırım yapmak valör nedeniyle mantıksız gelmeye başladığı için bu kararı vermiştim.
    Hisse senedinde işlem yapmak, fonlardan daha kârlı..Karını da geçtik, piyasaya daha hızlı reaksiyon verebiliyoruz..Ytd..

Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    119200 üstünde kalırsak bugün iyi olur..

Tepkiye hazırız..

Bir aksilik olmazsa, bu bizi ilk etapta 121 e götürür..
    Ahh, ahh hasetlik böylr birşey..Madem adım adım beni takip ediyonuz, gözünle oku gözünle..
    Tepkinin devamı gelir diyorum ve 119200 ün öneminden bahsediyorum..119200 kapanış beklemiyorum, üstü kapanış diyorum..
    Ben piyasa yapıcı değilim, olsam böyle yapardım muhabbetini bile anlamayanlara ne denilir..

3.  Alıntı Originally Posted by buskas Yazıyı Oku
    TCD şampiyonluğa oynarken küme düşmemeye oynayan takım gibi oldun +0.26 nedir ya. 1 aydır bir fon sürekli terstemi kalır hisselerin belli getirisi belli ne yapıyorsunda bu kadar kötü olmayı beceriyorsun. Bu işin içinde bir şeyler var ya fondan çıkılsın diye uğraşılıyor veya rakamlarda oynama var.

Zarardayım falan dinlemeyip bugün yarın çıkıcam.
    Ben geçen ay almıştım ben girdim diye düşmüştür öyle bir şansım var performans riskli fon diye girdik bakıyorsun diğer hisse fonları bile daha iyi bilseydim hisse fonuna girerdim.

4. Fonlara yıllık bakmak lazım. Anlık performans önemsiz.

https://twitter.com/eralkarayazici/s...134018048?s=21

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. Para kazanılır kaybedilir, sorun değil..Allah karaktere zeval vermesin..Katranı kaynatsan olurmu şeker..Olmaz..😀

7. Piyasanın temkini elden bırakmadan devam etmesi güzel.. Projeksiyonum var, gözüne projeksiyon tutulanlardan değiliz..😊
    Bugün de 119200 üstünde kalırsak daha da güzel olur..

8. Katılım fonları ile ilgileniyorum. Ziraat hesabım var. Ziraat zpk fon ile zpg fon arasında getiri açısından önemli bir fark var mı? Tefastan baktım 1 yıllıkta önemli bir fark göremedim. İşlem zamanı olarak Zpk t iken, zpg t+2 . Ayrıca ziraat altın katılım fonu ile Altın hesabı arasında bir fark var mı? (Kuveyt senin bankan hesabım var. 5/24 al sat yapılabiliyor altın gram)

Sayfa 363/996 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •