İlaç haberleri çok etki etmiyor, ilaç fiyatlandı bence. Yani çaresi olan garip bir sorun ile nasıl yaşanacak o belli değil henüz.
Printable View
İlaç haberleri çok etki etmiyor, ilaç fiyatlandı bence. Yani çaresi olan garip bir sorun ile nasıl yaşanacak o belli değil henüz.
Kapanista 105.350 den longladim aksam seansinda gecerli olandan
Thyao ve Halkb da uzun.
Yedek jetonumuzda kaldi yarin icin.
Imf haberini diyorsaniz o haber 2 saat once dustu ve ben burada paylastim. Fiyatlara bir etkisi olmadi.
Küçük yatırımcı hisse alınca mal değersizleştiriliyor,satınca mal değerli oluyor.
Bunu en küçüğünden en baba dediğimiz hisselerde dahi yapıyorlar. :thumbdown:
YTD
Brentde ucuz bulan kisilere kitlediler mali. Tahminim biraz daha duser ama oyle cokta dusmez.
Yarın hisselerde vade sonu, garip işler olabiliyor.
Nisan vade sonuna nakit ile girmek lazım.
Bir çok önlem için mesela uçuşlar için Nisan 17 denmiş.
Normalleştik artık bu şekilde yaşanacak diye emir gelirse, borsa sevinebilir.
Virus görünmeyen bir şey, mesela koku olsaydı bununla yaşanmaz denebilirdi. İnsanlar görmediği şeyi çok da takmıyor.
Kredi Degerlendirme Kuruluslarindan bu hafta icinde haber gelebilir.
ye
Haklısınız...
Bu noktada Tüpraş ile ilgili...
Muhtemelen muazzam bir Stok zararı yazacak...
Önümüzdeki dönem için tabiki petrolde ki artılarda da tam tersi olacaktır...
Stabil bir durumda, Tüpraş petrol 60 dolarken kazancını % olarak düşünürsek , 30 Usd durumunda bile karı 50% azalacaktır...
Yani düşük petrol fiyatları ciddi sıkıntı olacaktır ...
Borsada kalıcı bi yükselişin öncüsü not indirimleri olur.. Bi an önce gelsin artık
Merak ediyorum IMFye bu sefer ne kadar borc verecegiz? Suriyelilere saaak diye 40 milyar dolar veren, IMFye de taaak diye 100 milyar dolari yapistirir...
Artık otomobil vs durdurup ateş ölçme de başlamış.. arabada tektim, gayet genç ve sağlıklı bir görüntüm olmasına rağmen ölçüm yaptılar:) aslında herkesin ateşine baktılar. Önümdeki araçta iki kişi vardı, ateşleri yüksek çıkınca kenara aldılar amcaları..iş baya sıkı tutulmaya başlanmış.
sercan neden bizim borsa bu kadar zayıf??????
sn Ariston nasıl görmüyoruz Virusu,Tv.de Corona,twittirda Corona,Forumlarda corona,her gün 10 larca video ses kaydı geliyor telefonlarıma.
sn Seyis'in dediği gibi medya çok abarttı bu olayı.
Gerçeklik payı olsa dahi abartıldı,abartılmasa da yanlış deriz,önemli olay.
sn.Sercann'ın dediği gibi tüm dünyada haber yasağı uygulanırsa farklı olabilir.
Brent su anda kac. 25.xx mi yoksa 22.xx mi
Hem gedikte hem investingde 25.xx gosteriyor ama bloomberg de 22.xx idi
bu dolar hanı cop olacaktı .....roketlıyor....
Dönüş ne zaman olur?MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Otobüslerde uçakta önceden sanki sigara içilebiliyordu sonradan kaldırıldı diye hatırlıyorum. Eskiden nasıl sigara içiyorlarmış o da garip.
Dow biz kapandıktan sonra gaza bastı yukarıya doğru gidiyor
yogun bakımlara gore ıtalyada olum azalmalı.....fransave ve ıspanyad BUGUN atak yapılabılır
Dünyanın en zor borsası, mantığı bir kenara bırakmak gerek kazanabilmek için. Düşmesi gerekirken tutuyorlar. Çıkması gerekirken basıyorlar.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben uzun bir cevap yazdım da sildim.
Sürekli survival modda yaşadığım için başım belaya girmesin diye şikayet etmezdim, sonradan da şikayet edilmeyecek şeyleri belki görmez oldum.
Şoförler içiyordu geceleri, ne zaman şoför sigara yaksa uykusu geldi diye tedirgin olurdum ve uykum gelmezdi.
Bugün aynı muhabbeti evde bizde yapmistik,, Otobüslerde sular pipetsiz olarak torbada verilirdi. Hatta internetten de bulmuştum fotoyu.Ek 24579
Bi de muhtemelen para basıyoruz devlet kuru yukarçekiyor fırsat bu fırsat devülasyonu yapıyor
Bu hafta xu 100 de 100 bin ihtimali hiç küçümsenmemeli yatayda ciddi bi mal topladı bugün
Bireysel kredi kartında faiz %1,20 olmuştu şimdi minimum ödeme oranı %20 olmuş.
Yük bankalara yıkıldı.
Bakan Koca : Bugun 11535 test yapıldı , 1610 pozitif vakamız var , bugun 37 vatandaşımız da hayatını kaybetti
Sen kimsin ya nasıl yükselmezsin ya
Böyle bişe olabilirmi ya
olurmu böyle bişe
nasıl yükselmez ya
Bazı paylaşımlar aynen bu tonda