Sayfa 362/1003 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: Viop - XV

1.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    benim büyük çaplı senaryom şu şekilde. AB dağılacak bu süreç sonunda. ABD - ÇİN - RUSYA - İNGİLTERE borsaları iyi prim yapacak. AB bizim öncelikli ticaret partnerimiz olduğu için bizde kötü etkileneceğiz. ytd.
    petrol bu kadar düşükken rusya borsası nasıl prim yapacak??

2.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Bu seviyelerde her 1 dolar düşüş veya yükseliş %5 fark ettiriyor.

YTD
    ye

Haklısınız...
    Bu noktada Tüpraş ile ilgili...
    Muhtemelen muazzam bir Stok zararı yazacak...
    Önümüzdeki dönem için tabiki petrolde ki artılarda da tam tersi olacaktır...
    Stabil bir durumda, Tüpraş petrol 60 dolarken kazancını % olarak düşünürsek , 30 Usd durumunda bile karı 50% azalacaktır...
    Yani düşük petrol fiyatları ciddi sıkıntı olacaktır ...

3. Borsada kalıcı bi yükselişin öncüsü not indirimleri olur.. Bi an önce gelsin artık

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Merak ediyorum IMFye bu sefer ne kadar borc verecegiz? Suriyelilere saaak diye 40 milyar dolar veren, IMFye de taaak diye 100 milyar dolari yapistirir...

5. Artık otomobil vs durdurup ateş ölçme de başlamış.. arabada tektim, gayet genç ve sağlıklı bir görüntüm olmasına rağmen ölçüm yaptılar aslında herkesin ateşine baktılar. Önümdeki araçta iki kişi vardı, ateşleri yüksek çıkınca kenara aldılar amcaları..iş baya sıkı tutulmaya başlanmış.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. sercan neden bizim borsa bu kadar zayıf??????

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yarın hisselerde vade sonu, garip işler olabiliyor.

Nisan vade sonuna nakit ile girmek lazım.

Bir çok önlem için mesela uçuşlar için Nisan 17 denmiş.

Normalleştik artık bu şekilde yaşanacak diye emir gelirse, borsa sevinebilir.

Virus görünmeyen bir şey, mesela koku olsaydı bununla yaşanmaz denebilirdi. İnsanlar görmediği şeyi çok da takmıyor.
    sn Ariston nasıl görmüyoruz Virusu,Tv.de Corona,twittirda Corona,Forumlarda corona,her gün 10 larca video ses kaydı geliyor telefonlarıma.
    sn Seyis'in dediği gibi medya çok abarttı bu olayı.
    Gerçeklik payı olsa dahi abartıldı,abartılmasa da yanlış deriz,önemli olay.
    sn.Sercann'ın dediği gibi tüm dünyada haber yasağı uygulanırsa farklı olabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    petrol bu kadar düşükken rusya borsası nasıl prim yapacak??
    benim bu dediğim süreç en az 30 yıllık bir serüven. rusya uzay çağına hazırlık yapıyordur bence. siz bana bakmayın benim kafamda acayip komplo teorileri var

Sayfa 362/1003 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •