buralardan tepki gelmeli gelmediği taktirde 1.50 civarlarında 2 li dip yaparak tekrar sert yükseliş bekliyorum panik satışlarda ekranda kalmayın hata yaparsınız ekran kapatmak daha mantıklı
Printable View
Günaydın. Allah herkesin işini denk getirsin . Hayırlı işler versin ....
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
haftalık 8.22 ciddi destek kırılıcağını sanmıyorum ben eregl de orta ve uzuncuyum fiyatlar takılmıyorum sabır testi yerleri buralar esma hanım :)ytd diğer sorunuzda ateks drençte yukarıda 15.25 marj var piysa destek atarsa mrj artar knfrt da hemen hemen aynı bol kazançlar ytd
ITTFH DA Şunu unutmamak lazım her yukseliş trendinin içinde duşuşler,her düşen trendin içinde yukselişler vardır...Mühim olan ana trenddir,ana yöndür o yön yukarı halen ytd
Hayırlı cumalar cümleten boll kazançlar
Çok teşekkür ederim hocam. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim, selamlar[QUOTE=celik comak;4619397]SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok teşekkürler hocam
Sayın celik kardeş rheag yı erken sattık görüyorsun 1.97 2.01 deyken almıştım yüklüce 2.60 dan satıp alttan almayi beceremedik malum 3 e geldi hisse aslında hedefim 3.5 4 civariydı lakin bir ödeme için hisseyi satmak zorunda kaldık şimdi ardından el sallıyoruz😊
Hayırlı akşamlar. Ereglimiz düşüşü sonlandırdı gibi. Ateks erken sattım. Tavanladi. Kısmet değilmiş. Umarim Knfrt güzel bir bilanço gelirde bir atraksiyon yapar inşaAllah. Hocam grafikleri hoşuma giden DGATE ,BAGFS ve TMSN için sizin yorumunuzu merak ediyorum. Belki bazı kardeşlerimiz faydalanır diye. Herkese iyi tatiller.
Sn Çelik Çomak hocam hektaş ile ilgili yorumunuzu alabilirmiyim
Teşekkür ederim iyi geceler...
Ereglı 20-24 temmuz da 8.47 ortamayla para giriş -çıkış ta net + 14.milyon lota yakın para girişi olmuş. DGATE yabancı alişlarda 6.4 ten 11.50 yükselmiş. Bilgi paylaşımı olup ytd.
Sn. Çelik hisse yorumlarınızı Hisselerdeki nokta atışlarınızı beğenerek takip ediyorum. Allah razı olsun. Pazartesi günü endeksteki sıfır atmayı yorumlayabilir misin. Şimdiden teşekkür ederim [emoji120]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çelik hoca bu aralar yoğun galiba...
HAFTALIK LİSTEM
hekts
ısfın
bagfs
netas
gsdho
hurgz
dgate
agyo olarak ekledim endexs 0 atılarak daha ucuz bir hal alıcak bazı hisseler bunu fiyatladı bazıları geri kaldı benim görüşüm yukarı yönde hareket arada düzeltmeler sert olsada cöküş olarak nitelendirmiyorum şimdilik piyasa yapıcılar abd seçimlerine kadar piyasayı yüksekte tutacağını düşünüyorum bu benim kendi düşüncem sizleri etkilemek değildir amacım herkes posizyonlarını kendi hesebına göre yapsın YTD .
Çok iyi olmuş.. iyi tatiller.. insanın kafayı toplamaya da çok ihtiyacı var..
Çok teşekkürler liste için...
Teşekkür ederim [emoji120]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence hoca parayı buldu kaçtı:))))))))) (
İyi tatiller çelik hocam. Yeşillerde ki kap haberi yyapı ve ygyo ya nasıl yansır? Son durum nasıl görünüyor sizce?
Hocam bu hafta ateksin zamanı galiba. Ostımde durum nedir hedef?
bol kazançlar arkadaşlar umarım her şey gönlünüzce olur
Temmuz ayı yarışmasında Çelik hoca mı geçtim mi ne...
ama benim hisselerim listede yok ki , liste daha geniş olsa iyi olur ankette...
Yalnız Sn Çelik i takip ediyorum, onun için önce onun portföyünü bekliyorum...
Çok takdir ediyorum kendisini...
Hocam ittfh neden böyle oldu yarın ne olur
hocam merhabalar bu hafta için ne hisseler alınır sizce?