Sayfa 363/1043 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Ereglı 20-24 temmuz da 8.47 ortamayla para giriş -çıkış ta net + 14.milyon lota yakın para girişi olmuş. DGATE yabancı alişlarda 6.4 ten 11.50 yükselmiş. Bilgi paylaşımı olup ytd.

2. Sn. Çelik hisse yorumlarınızı Hisselerdeki nokta atışlarınızı beğenerek takip ediyorum. Allah razı olsun. Pazartesi günü endeksteki sıfır atmayı yorumlayabilir misin. Şimdiden teşekkür ederim [emoji120]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Ereglı 20-24 temmuz da 8.47 ortamayla para giriş -çıkış ta net + 14.milyon lota yakın para girişi olmuş. DGATE yabancı alişlarda 6.4 ten 11.50 yükselmiş. Bilgi paylaşımı olup ytd.
    DGATE yabancı payını kasdettim.

4. Çelik hoca bu aralar yoğun galiba...

5.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Çelik hoca bu aralar yoğun galiba...
    tatildeyim dinleniyorum syn yerli

6. HAFTALIK LİSTEM
    hekts
    ısfın
    bagfs
    netas
    gsdho
    hurgz
    dgate
    agyo olarak ekledim endexs 0 atılarak daha ucuz bir hal alıcak bazı hisseler bunu fiyatladı bazıları geri kaldı benim görüşüm yukarı yönde hareket arada düzeltmeler sert olsada cöküş olarak nitelendirmiyorum şimdilik piyasa yapıcılar abd seçimlerine kadar piyasayı yüksekte tutacağını düşünüyorum bu benim kendi düşüncem sizleri etkilemek değildir amacım herkes posizyonlarını kendi hesebına göre yapsın YTD .

7. Çok iyi olmuş.. iyi tatiller.. insanın kafayı toplamaya da çok ihtiyacı var..
    Çok teşekkürler liste için...

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    HAFTALIK LİSTEM
    hekts
    ısfın
    bagfs
    netas
    gsdho
    hurgz
    dgate
    agyo olarak ekledim endexs 0 atılarak daha ucuz bir hal alıcak bazı hisseler bunu fiyatladı bazıları geri kaldı benim görüşüm yukarı yönde hareket arada düzeltmeler sert olsada cöküş olarak nitelendirmiyorum şimdilik piyasa yapıcılar abd seçimlerine kadar piyasayı yüksekte tutacağını düşünüyorum bu benim kendi düşüncem sizleri etkilemek değildir amacım herkes posizyonlarını kendi hesebına göre yapsın YTD .
    Teşekkür ederim [emoji120]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 363/1043 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •