Açığa satış bir nane olsaydı, U30 hisselerinden;
GUBRF 86 lira olmazdı...
KOZAL 150, KOZAA 20 lira olmazdı...
KRDMD 7.40 olmazdı...
Aynı yanlış argümanları yüz kere buraya yazıp, milleti yanlış yönlendirmeyin bari...
Printable View
Açığa satış bir nane olsaydı, U30 hisselerinden;
GUBRF 86 lira olmazdı...
KOZAL 150, KOZAA 20 lira olmazdı...
KRDMD 7.40 olmazdı...
Aynı yanlış argümanları yüz kere buraya yazıp, milleti yanlış yönlendirmeyin bari...
herkes girmiş SASA ya galiba...bir ben kaldım sanırım işlem yapmayan...boşuna beni beklemeyin abicim üstüne para verseler yokum pay vadelilerde...hele böyle SASA, GUBRF bilmem ne olacak iş değil :he:
Sayın verge ben buradayım, yine iddaa ediyorum açığa satışı tamamen açsınlar piyasa çöker diyorum, niye açılmıyor peki, 50 deki yasak bismillah daha yeni kalktı, 20 hisseden 2-3 tanesini örnek vererek vay efendim açığa satış nane değil diyemezsiniz. Şuan zaten hersey piyasa aman düşmesin diye kurulmuş, yüzde 5 düşer devre kesiciler araya girer, açığa satış çoğunda yok ama nedense kredili alım oluyor.
Volalitile olmasın diye yapılıyor diyen sizsiniz, o zaman şartları esitlesinler, yukarı yüzde 5 yapınca da devre kesici girsin araya, hangilerinde açığa satış yoksa kredili alımı da kapatsın.
Madem bir nane değil, sizin tabirinizle daha güzel yükseliyor hisseler o zaman 100 endeksi ve ana pazarı da açsınlar hepsini beraber görelim neler oluyor.
Yan kağıtlardaki bu ralliyi bazen 99-2000 rallisine benzetiyoruz ama galiba o zamandaki insanlar haktan hukuktan korkuyordu ayrıca yan kağıtların yanı sıra baba kâğıtlarda da ralli vardı, bankaların 3 5 fk olduğu rallli mi olur. Bence yüzde 10+10 tavan geldiği gün bu ponziler patlayacak ya hayırlısı...
Bunlarıda cimere yazsınlar:) VERGE
Sasa neden gitmiş , onu neden açığa satmışlar, Zeki müren bizi görecek mi diye gidiyor hikaye.
Aslında bütün mesele Tepelere çıkmış bir tahtada ne çıkarken , nede düşerken ROL almamak insanların psikolojisini bozuyor:)
Bu yüzden her gün dillerinde .
Bugün ihlaslara da bi giriş yapmışlar, sanki balonun patlamasına az kaldı.
Robot olduğu sürece BIST kumardir. Uçuk kaçık kağıda aklı bilgisi olan girnez. Diğerlerinde robot var. Bu robot da içerden algoritma bilgisi alınmadan hu kadar güzel program yapılmaz. Sen satmadan hareket etmiyor. Sattığın an çekiyor yukarı aldığında basıyor. Bunun la nasıl boşa çıkılır. Bir tanesini çözdüm. Onada bulaşılmaz ki yabancınin maliyet 2,80 kağıt 27 hadi buyur al. Bir kökledi mi dibe kadar.
Burada insanların anlamadığı şey borsalar hükümetler tarafından destekleniyor bu pandemi başladığından beri destek dahada artı....Ne zamana kadar bu sadet pandemi bitmeden bir tık önce....işte o zaman büyük çöküşler olacak borsalarda özellikle şişmiş kağıtlarda ...dolayısıyla tüm hisseler bu çöküşten nasibini alacak....
Bu arada vob da şubat kontratında dünün benzeri 500 - 700 arası çıkış var.... akşam seansında az kontratla insanlara gel gel yapacaklar...
hahhahha, balerin bu.. efsaneydi izmir fuarında lunaparkta.. ama bizim balerin çok daha hızlı döner, çok daha sert çalkalardı, bu videodaki çocuk versiyonu.. tutanaktan kaçırdın elini, ortaya düştün mü makinist zevke gelir, sert çalkalar mahvederdi düşeni.. sonra seans biter, alet dururdu.. herkes yavaş yavaş ayağa kalkar çıkışa yönelir derken, makinist düdüğü çalar -sooooon tuuur
o son tur çok sakattı, gafil avlanan bissürü insan yerlere yuvarlanır, altlı üstlü çalkalanırdı, çok eğlenceliydi
bugünkü satış o ekstra son tur gibiydi, satış bankalarla sınırlı kaldı, diğer kafa hisseler gayet dirençliydi, kchol, eregl, tcell vs.. banka satışı bitsin de işimize bakalım diye kayıtsızca bakındılar, bi kaç kademe çekilmekle yetindiler.. 2-3 gün sonra poz taşımalar başlayacak, vade sonu geliyor..
Artı gapmı var
Pandemi döneminde öne çıkan sağlık sektöründen sonra gıda alında yatırım kararı alan İhlas Holding, Söke Un’u almak için harekete geçti. Açıklamanın ardından hisseler 1.16 liraya çıkarak tavan oldu.....
ihlas hol yöneticileri iki hafta önce bedelliden topladıkları paraları boş yatırımlarla nasıl batırıyorlar aslında güzel örnek söke un....
https://i.hizliresim.com/bCpdeB.png
bist30 sayımlarında 2 alternatif görüyorum şu an için. boğa sayımına göre şu an 2.dalgayı tamamladık. yarından itibaren sert almalı.
2.alternatif ise flatin c dalgasını henüz tamamlamadık. c- 5- 4 ü şu an yapıyoruz. yarın eksi açıp, 1600 civarı yukarı dönmemiz gerekli
https://i.hizliresim.com/AZx20E.png
yarım poz 1610 den longdayım, 1600 e gelirse fullerim ,
Dow 30 bin altında haftalık kapanış yapmadığı için düzeltme gelmiyor..kenardan kenardan yandan yandan 34 bine gidiyor bana göre..
Her sabah istiklal marşı saygı duruşu artı GAP, az yatay, az yukarı, sert direnç. Pin bar. Cort. Cort Cort Cort.
Kapanış ve akşam seansı ile 500 600 puan yukarı.
Rinse and repeat,
Senaryo 1: Bir gün pin bardan sonra 10000 puan aliverecek.
Alternatif : bir akşam alacak ama sabah eksi GAP ile açıp akşama kadar -5 -7 Allah ne verdiyse.
Hangisi, onu çözemedim işte daha :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ZATEN HEP BÖYLE...gece seansı shortçuların kabusu.DOW da biraz zorlasa artı olacak..destek atın dowa...
NET STRATEJİ DEĞİŞTİRİYORUM. haftalık 3.000 puana oynayacağım ve kar oluşunca o hafta dinleneceğim...
çok kuvvetli sinyal yoksa geceye pozisyon ile kalmayacağım.momentumu görünce agresif poz. alırım.
mesela ptesi bir ara 5.000 puan kar vardı..poz. kapatmayınca bir kısmı gitti..birde 3 gün daha ekran başında ömür çürüt...
bu o kadar çok oldu ki..büyük balığı yakalayacağım diye bu olay defalarca oldu...artık VUR-KAÇ....
akşam seanslarının grafiği aşağıda
https://i.resimyukle.xyz/K05G9d.png
https://i.resimyukle.xyz/K05G9d.png
ben robotla hanfi saatte alım yaptırılıp hangi saatte satış yaptırılırsa her hangi bir kar çıkıyormu diye OPT robot yazmıştım
pek birşey bulamamıştı,
tekrar baktırayım bakalım sadece gece işlemlerinde var mı bi özel durum.
ABD tahvillerindeki hareketlilik boğa piyasasının gücü konusunda endişelere neden oluyor. Yatırımcılar verimlerdeki ani artışın Wall Street rallisini tehdit edebileceğini belirtiyor
gece seansları alım saati ve seans sonu satış ile sonuçlar aşağıda.
https://i.resimyukle.xyz/WAdVOK.png
https://i.resimyukle.xyz/WAdVOK.png
şimdiye kadar geçen 206 günde 111 gün kar etmiş 76 gün zarar etmiş kalan günler aynı fiyattan kapanmış.
206 alış 206 satış işlemi komisyon fiyat kayması vs düşüldüğünde geriye kar kalır mı ?
siz hesaplayın :yes:
SON DAKİKA:
Finlandiya’da PCR testlerinde görülmeme ihtimali olan yeni bir mutasyon keşfedildi
Finlandiya’da yeni tip koronavirüsün (SARS-CoV-2) yeni bir suşunun tespit edildiğini, mutasyona uğramış türe Fin-796H adının verildiği bildirildi.
https://tr.sputniknews.com/koronavir...yonu-saptandi/
Kuvvetli noktaların dışında kapanınca ve güçlü emareler varsa o gece pozisyon ile devam ederim.bakarsın sabah istenilen yönde gaple açar..şansıma artık..:)
ama cidden bıktım... 20.000 puanı tek seferde kazanacağım diye her hafta 3-4.000 puanı kazanıp yarısını bırakmaktan...hatta o kadar kardan zarara geçmekten..
Pişmanlıktır dios ama, bak reis kopamadı geri geldi :)
Boru gibi lönkteyim, hala üstünde oturuyorum ne yapacaksam :) 1630'da 3. denemede corta döneyim dedim hatta yazdım elim gitti gitti geldi, neyse dedim. Vardır inş. bir hayır. Dönsem net hareket olacaktı kabak gibi de düşeceği belliydi.
Ama düşemiyor da he köpek. Satıyor satıyor bakıyorum tek kalemde 200 250 kontrat vere vere indiriyor, eee 2000 puan inmiş. Ulan satınca -5 satacaksın ki keyfimiz gelsin...
Washington'dan gelmesi umut edilen 1,9 trilyon dolarlık bir teşvik paketi, aylarca süren sosyal kısıtlamalarla birlikte gelen bastırılmış talep ve ABD Merkez Bankası’nın (FED) uyguladığı gevşek para politikası enflasyon beklentilerini son yılların en yüksek seviyelerine taşıdı. Enflasyon beklentilerine ilişkin en önemli ölçütlerden birisi olan enflasyon korumalı ABD hükümet tahvilleri %2,2’yle 2014 yılından bu yana en üst seviyeye tırmandı.
Ancak şu ana kadar, FED’in tercih ettiği enflasyon ölçütü olan Temel Kişisel Tüketim Harcamaları Fiyat Endeksi, Aralık ayı itibarıyla merkez bankasının uzun vadeli hedefinin altında yüzde 1,5 seviyesinde gerçekleşti. Ocak ayında, enflasyonun bir diğer ölçütü olan çekirdek tüketici fiyat endeksi bir önceki aya göre sabit kalmıştı. Enflasyon tahvil piyasası için çok kritik bir zıtlık oluşturuyor.
--bugün kara cuma olabilir mi?...içimde sanki böyle bir his var....
ters hareketler var...bankacılık sektörü ile sanayi sektörü arasında bir uçurum oluştu...
petrol fiyatlarında sert bir düşüş...avrupa ve maerika borsalarında da sert düşüler gelebilir...bizde de
etrafta batığımda çevremdekiler büyük oranda kredili mal taşıyorlar ve çok tedirginler..bunları büyüklerde spekler de görüyor ve biliyor...
endeks artık yukarı gidemiyor...3 aylık bilançolar hemen hemen her sektörde iyi gelemeyecek gibi..
biraz da his...bu arada kkendim yüzde yüz hissedeyim ve benimki çok uzun vadeli taşıma sıkıntımda yok.
DJI- ve SP-500 de RSI de negatif uyumsuzluk oluşmuş....trend sonu olabilir...
YELLEN,
BTC kara para transferlerinde kullanılıyor ,sözünü dün yine tekrarlamış..
Meksika,Kolombiya kartelleri ,sözü edilen olsa gerek...
Aynı düşüncedeyim. Dün şunu yazmıştım:
Grafiğe bakınca bitmemiş olabilir görünüyor çünkü
1) FDow'da 2c bacağı kısa kaldı
2) BİST'te 2c dibi 2a dibinin altına inmedi.
https://i.hizliresim.com/QysUi5.png