Sayfa 361/1002 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. Açığa satış bir nane olsaydı, U30 hisselerinden;

GUBRF 86 lira olmazdı...

KOZAL 150, KOZAA 20 lira olmazdı...

KRDMD 7.40 olmazdı...

Aynı yanlış argümanları yüz kere buraya yazıp, milleti yanlış yönlendirmeyin bari...

2.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    yaw koca gün 5 - 5 en fazla 20 lota çıktım,
    bir ara 2,000 + da gördüm hesapta - 2,000 de gördüm,
    baktım başa çıkılacak gibi değil (saniye boşlamaya gelmiyor bir telefona bile bakamıyorsun)
    bıraktım peşini gitti

sabah başlayıp akşama kadar sürekli işlem yapsan günlük 10,000 kontrat bile dönülür o kadar yani.
    saniye durmuyor fiyat , hep hopur hopur zıplıyor..
    3 gün denedim , sasa ile uğraşmaktan endeksi ve diğer kağıtları boşlamışım. 2 gün başa baş çıktım bir gün kol kestim. kol kesmeseymişim 15 tl lot başı zararda olacakmışım, zarardan kar oldu bir nevi.
    Twitter: @metalurjist_88

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    herkes girmiş SASA ya galiba...bir ben kaldım sanırım işlem yapmayan...boşuna beni beklemeyin abicim üstüne para verseler yokum pay vadelilerde...hele böyle SASA, GUBRF bilmem ne olacak iş değil

4. Sayın verge ben buradayım, yine iddaa ediyorum açığa satışı tamamen açsınlar piyasa çöker diyorum, niye açılmıyor peki, 50 deki yasak bismillah daha yeni kalktı, 20 hisseden 2-3 tanesini örnek vererek vay efendim açığa satış nane değil diyemezsiniz. Şuan zaten hersey piyasa aman düşmesin diye kurulmuş, yüzde 5 düşer devre kesiciler araya girer, açığa satış çoğunda yok ama nedense kredili alım oluyor.

Volalitile olmasın diye yapılıyor diyen sizsiniz, o zaman şartları esitlesinler, yukarı yüzde 5 yapınca da devre kesici girsin araya, hangilerinde açığa satış yoksa kredili alımı da kapatsın.

Madem bir nane değil, sizin tabirinizle daha güzel yükseliyor hisseler o zaman 100 endeksi ve ana pazarı da açsınlar hepsini beraber görelim neler oluyor.

Yan kağıtlardaki bu ralliyi bazen 99-2000 rallisine benzetiyoruz ama galiba o zamandaki insanlar haktan hukuktan korkuyordu ayrıca yan kağıtların yanı sıra baba kâğıtlarda da ralli vardı, bankaların 3 5 fk olduğu rallli mi olur. Bence yüzde 10+10 tavan geldiği gün bu ponziler patlayacak ya hayırlısı...
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

6.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Açığa satış bir nane olsaydı, U30 hisselerinden;

GUBRF 86 lira olmazdı...

KOZAL 150, KOZAA 20 lira olmazdı...

KRDMD 7.40 olmazdı...

Aynı yanlış argümanları yüz kere buraya yazıp, milleti yanlış yönlendirmeyin bari...
    Bunlarıda cimere yazsınlar VERGE
    Sasa neden gitmiş , onu neden açığa satmışlar, Zeki müren bizi görecek mi diye gidiyor hikaye.
    Aslında bütün mesele Tepelere çıkmış bir tahtada ne çıkarken , nede düşerken ROL almamak insanların psikolojisini bozuyor
    Bu yüzden her gün dillerinde .

Bugün ihlaslara da bi giriş yapmışlar, sanki balonun patlamasına az kaldı.
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

8. Robot olduğu sürece BIST kumardir. Uçuk kaçık kağıda aklı bilgisi olan girnez. Diğerlerinde robot var. Bu robot da içerden algoritma bilgisi alınmadan hu kadar güzel program yapılmaz. Sen satmadan hareket etmiyor. Sattığın an çekiyor yukarı aldığında basıyor. Bunun la nasıl boşa çıkılır. Bir tanesini çözdüm. Onada bulaşılmaz ki yabancınin maliyet 2,80 kağıt 27 hadi buyur al. Bir kökledi mi dibe kadar.

Sayfa 361/1002 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •