Devlet Tahvili yada Hazine Bonosu bankalardan alabilir miyiz bakarsınız oranlar daha iyi çıkar mevduattan .
yarın soracağım , bir miktar paraya girilebilir diye düşünüyorum .
YTD
Devlet Tahvili yada Hazine Bonosu bankalardan alabilir miyiz bakarsınız oranlar daha iyi çıkar mevduattan .
yarın soracağım , bir miktar paraya girilebilir diye düşünüyorum .
YTD
Benim şubem TEB bana 16 dedi üstü yok dedi zaten hep burnu havadalar anlamadım. Zaten eurobond milyon dolara teklif veririz deyince şubeye notumu vermiştim
QNB 21 verdi
Vakıfbank oran düşmüş diğerlerine inmiş .
Küçüklere sonradım ama çok yüksek bir fark yoktur sanırım diye düşünüyorum .
TRT120122T17 12.01.2022 15 22,07
TRT020322T17 02.03.2022 64 24,32
Ziraat gerçekten bu oranlardan satiyormu 0 stopaj
Banka sana o bonoyu veya
o tahvili o faizden satmaaaaaz
Aktif 22 nasil oluyor müşteri temsilcisinimi ariyoruz acaba çünkü mobilde 19.5MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
odea 750 k 32 gün %21
odea dan yarım saatte dört kişi nakit dolar çekti
Burgan'dan oran alan var mı bugün.
Dün bana 20 ile 21 arasında bir oran alabilirim demişti mt. O nasıl şeyse.
Bugün Burgan 21 üstü girdi mi topa.
51 yaşındayım bugüne kadar 3-4 ciddi kriz gördüm hiçbiri bu kadar uzun sürmemişti.ülke batıdan uzaklaştırılıyor,birinci dünya savaşıında bizi arkadan vuran araplara peşkeş çekiliyor.dünyadaki ünlü ekonomistlerin dalga geçtiği bir c.b aşkanına sahibiz.Bankalara 14 oran ile borç verip 25-26 ile borç alan bir merkez bankamız var%7 dolar faizi ile dışarıyda borçlanan halkına % 1 i reva gören bir sisteme paramı yedirmem varsa sağlam bir kasam bende çekerim.
Buyrun link..
https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...ankasi+kurlari
6 ay vadede %15,96 net ile borç verir miydiniz? Bileşikten yıllık %34.48 net getiri yapar.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), 13 bankaya, kredilerin amacına uygun kullandırılması için gerekli önlemleri almadıkları gerekçesiyle 50'şer bin TL ceza verdi.
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-644291
Hsbc p.tesi 250 üstü %20 demişti.. gelisme var mi. 22leri bekliyoruz cumaya kadar.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Korkutma tedbirleri ile , bir sey cozulmez , 85 milyon ulkede.
Doviz ceken bugun bayagi bir tanidigim var bugun.
Enflasyon la su anda basbasa getiri veren hic bir enst. Kalmadi
Çevremde kovid olanların sayısı artmaya başladı. Tedbirlere dikkat.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Önlem gelmesi lazim. Ankarada tum yaşlılar dışarda otobus turu yapiyorlar. Varyant ile patlayabilir..
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vaka sayıları patlasa bile ölüm sayısı aynı kalıyor.
Bu da aşının ne kadar etkili olduğunu, varyantın da güçsüzleştiğini gösteriyor, yavaş yavaş normal gribe evrilecek bu da.
Her gün bir uçak dolusu insan ölüyor. Ama siz uçak var, havaalanı var, pilot var. Sorun kalmaz yakında diyorsunuz.
Uçak size veya etrafınıza düşerse bu lafınızı unutmayın.
Aşı önemliymiş. Ölüm oranı ilk zamana göre kalmamış. Aşının tek çözüm olmadığı bir ortamda aşının önemine sizin sözlerle dikkat çekilmez.
Yazınız tamamen yanlış. Lütfen fikirlerinizi bu konuda kendinize saklayın..
omicronun öldürücülüğü az ama bulaşıcılığı çok fazla. o nedenle daha fazla insan enfekte olacak, ölüm oranı az olsa bile daha fazla kişi vefat edecek maalesef.
Devlet bence yapılacak birçok şeyi yaptı, 5 dk da test yaptırıp aynı gün aşı olabiliyorsunuz, hasta olunca 1-2 saat içinde kapına ilaç getiriyorlar. Vatandaş da aşırı bilinçsiz ve umursamaz. Kapanma vb ne tür önlemler alınabilir bilemiyorum.
Merhaba, oran alan var mı?
Bu isin sonu yuksek faizle bitecek benim tahminim 40-50 .baska caresi yok.mevduat oraya cikmak zorunda kalacak.
Bi saniye bi saniye ortada NAS var NAS.
Faizler nasıl olur da 20% üzerine çıkabiliyor?
Son dakika... Merkez Bankası'ndan kur açıklaması
Merkez Bankası 2022 Para ve Kur Politikasını açıkladı.
6. Dalgalı döviz kuru rejimi sürdürülecek ve Döviz Kurları, serbest piyasa koşullarında, arz ve talep dengesine göre oluşacaktır.
-Bir öyle bir böyle..karar verin artık...
faiz düşürerek
piyasa faizlerini roketleyen tek ülkeyiz.
nas diye diye
yahudi faizine ulaştık.
Yaparsa akp yapar.
ne yaptıklarını bilmiyorlar.
ne yaptıklarını bilmediklerini dahi bilmiyorlar...
Enpara 21 yapmışsa eğer piyasa en az 22 dir n kolay bitik
32 günlük mü? Kamu bankasının bu oranı vermesi düşündürücü YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halkbank Nass hesaba 22 faiz , eski nas hesapta sifir fayiz vardı:oleyo:yaşasın reis:oleyo:
Nkolay herkes çıkınca artıracak herhalde
Mb: yabancı para maliyetleri arttırılırken, tl desteklenecek
doviz forumunda ,kamu bankalarından 21milyar satıldı deniyor.vatanda olmadıgı kesin