Enpara bile 19.5 yapti nkolay geri kaliyorsun 22 23ler konuşuluyor.
Enpara bile 19.5 yapti nkolay geri kaliyorsun 22 23ler konuşuluyor.
Piyasa enflasyonun 19 yılın zirvesine çıkmasını bekliyor
Son dönemde döviz kurunda yaşanan gelişmeler sonrasında tüm dikkatler 3 Ocak'ta açıklanacak enflasyon verilerine çevrildi. Bloomberg HT Araştırma Birimi tarafından yapılan ankete göre kurumlar Aralık ayı enflasyonunun yüzde 29,6 seviyesine çıkmasını öngördü. Enflasyon, piyasanın öngördüğü seviyeye çıkarsa 2002 yılından bu yana görülen en yüksek seviye kaydedilmiş olacak.
Yurtiçi piyasa aktörleri Aralık ayında enflasyonun 19 yılın zirvesine çıkacağını öngördü.
Bloomberg HT Araştırma Birimi tarafından 22 kurumun katılımıyla hazırlanan ankette Aralık ayı için yıllık enflasyon beklentisi yüzde 29,59 olarak kaydedildi.
3 Ocak'ta açıklanacak enflasyonun bu seviyeyi görmesi durumunda Türkiye'de yıllık enflasyon Kasım 2002'den bu yana en yüksek seviyeye çıkmış olacak.
Ankette yıllık enflasyona ilişkin en yüksek beklenti yüzde 37,3 olurken, en düşük beklenti ise yüzde 24 olarak gerçekleşti.
Ankette aylık enflasyon beklentisi ise yüzde 8,1 oldu. Aylık enflasyona ilişkin en yüksek beklenti yüzde 14,6 seviyesinde belirlenirken, en düşük beklenti ise yüzde 3,5 olarak kaydedildi.
faizler düsecek dediler hemde defalarca üstüne basa basa.bu yüzden borsaya yatirim yaptim. görüyorumki hergün faizler arttigi icin borsaya devamli satis geliyor. resmen kandirildim.
Bende enpara 32 güne 20,50 finansta 21,06 alan tanıdıklarım var pazarlıklı 500k üstü
alternatifbank izmir şubesi milyon üstüne 22 oran verdi, yıl sonu bilanço kapanışı olduğu için biraz böyle filan dedi ama bilmiyorum yılbaşından sonra ne olur
On hesap 500 e kadar 20.25 yapmis.
bugün aldığım oranlar
TEB öğleden önce %20 45 gün , öğleden sonra %21 45 güne
aktif %22 45 güne
yapı kredi %22 35 güne
vakıfbank oranları düşürmüş 1000 k üzeri %20 ama 2500 k üzeri %21 dedi
YTD
Yer İmleri