Uzun vadeli yatırımcıların bir hisseyi topladığı gibi ASELS da siparişleri ufak ufak topluyor. :)
ytd..
Printable View
çok uzattılar artık sermaye tavanı artırım kararı çıkarmaları lazım. hisseyi şimdilik götürecek yakıt bana göre sadece böyle bir karar olabilir. Aselsan için komik olan "3$ destek olacak mı" düşüncesinde olmak yatırımcı olarak ezik bir düşünce olmaktan çıkmalı
İkili dip formasyonu yapmaya çalışıyor ytd
SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.milliyet.com.tr/dunya/bi...istedi-6887675
Biden F-16 satışı için onay istedi
Ancak Amerikalı yetkililer, Kongrenin onayının, Türkiyenin Finlandiya ve İsveçin NATOya katılımına onay vermesine bağlı olacağını da öne sürdü.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD
ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş./ASELS[] 13/01/2023 10:48:17
ASELSAN uluslararası
bir müşterisi ile savunma sistemlerini kapsayan ve toplam
bedeli 74.557.000 ABD
Doları tutarında bir yurt dışı satış sözleşmesi
imzalamıştır.
9/2022 bilanço dönemine göre ihracat toplam 180 milyon-$
Ocak 2023 ilk 2 haftasında yurt dışı satış söşleşme toplam Tutarı : 140 Milyon-$
500 milyonluk dolarlık yıllık ihracaat beklentimin %27.5 kısmı yılın ilk 2 haftasında gerçekleşti.....1 Milyar dolarlık ihracaat beklentim 4-5 yıl sonra değil 2-3 yıl sonra gerçekleşmesi daha yüksek bir olasılık gibi görünüyor....
Diğer olumlu işaretler eski sözleşme tutarlarına göre yeni ihracaat sözleşme rakamlarının belirgin şekilde büyümesi....Pahalı ve kritik sistemler seri üretim aşamalarına geçtikçe sözlşeme tutarlarıda büyüyecektir...
https://www.youtube.com/watch?v=kwhvv3dQQRA
Arkadaki manzaranın güzelliğine bir bakın.
https://www.youtube.com/watch?v=tXN-dwla_R4
https://twitter.com/haluk/status/161...C8sduTgucsAAAA
Buradaki tartışma artık resmi boyutlara ulaştı. Bakın ne güzel ülkemizde her şeyin çaresi var.
Şimdi her detayı merak edenler rahat rahat öğrenecek.
KAYNAK:
https://www.haber7.com/siyaset/haber...le-onaylamayiz
ALINTI:
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Türkiye'nin, İsveç'in NATO üyeliğini mevcut haliyle onaylayacak durumda olmadığını söyledi. Kalın ayrıca, cumhurbaşkanlığı seçiminin mayıs ayında yapılacağını ancak tam tarihin henüz belirlenmediğini söyledi.
YTD
ASELSAN için güzel gelişmeler var. İlk defa bir siyasi Ali Babacan baykar konusuna giriş yaptı. Baykara konuşan eleştiren hain ilan ediliyordu tıpkı fetödeki gibi. Artık Aselsanı öteleyenler r kere daha düşünecekler. Zaten son zamanlarda ihracat haberleri verilmeye başlanmıştı. Bir çok arkadaşım ile sosyal medyada bunu dillendirmeye , yatırımcı ilişkilerini aramaya, haber siterini bu konuda haber yapmaya davet etmiştik. Bu ülkede sosyal medyanın gücü başka, dile düşmeyeceksin. Umarım muhalif yada hükümete yakın parti gazeteci herkes bu konuya biraz daha eğilir. Bu aselsana kesinlikle pozif yansıyacaktır. Aselsan yatırımcıları ne kadar ses çıkarırsa sosyal medyada, muhalif ve mutlaka hükümete yakın medya bu konuyu taraflı yada tarafsız tartışırlar ise, adım gibi biliyorum ihracatta artar aselsan için, najşt akışıda düzelir, bedelsiz sermaye artırımı da gelir. Baykarın sorgulanmasının yanına birde aselanın finanslal durumu nakşt akışı ihracat payı ve yatırımcısına yapılanlar eklenirse tadından yenmez.
bu adamı neden anlamak istemiyorsunuz adam kötü bişey demiyor ki baykarda bu ülkenin faydasına çalışıyor adamın demek istedigi bakın aselsan bir kaç yıl içinde 1 milyar ihracat beklentisi var diyorsunuz peki baykarın şu an ihracatı kaç milyarı geçmiş aselsan saymakla bitmeyen ürün üretiyor neden ihracatı az ödeme alamıyor bunları dile getirmiş ambargo derseniz baykara yok aselsanamı ambargo var aselsan daha az önemsiz ürünmü üretiyor yiğidi öldür hakkını ver benimde fikir ayrılığı olduğum konular var yavuzhan ile ama adamın doğru dediği noktalarda var YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....
her şey para değil hibe kredi destek mestek peki aselsanın yıllarca argeye harcadığı para ve bilgi birikimi yazılımları kamerası falan fistan olmasa ne olurdu? YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Sayın bohem artık bile isteye anlamayan bir kesim olduğuna ikna oldum bu baykar meselesini. Bu konu için para ile tutulan bir kesim var bence. Birde bu konuyu bayan millet meselesi ile karıştıran duygusal saf bir kesim var kesinlikle. Sosyla medyada baktım özellikle Selçuk bayraktar sessiz kalıp topa pek girmez iken, Haluk bayraktar olayı ısrarla vatan millet Sakarya gibi savlarla duygusal zemine taşımış ve eleştiren herkesi vatan hainliği ile suçlamaya kalkıyor. Tıpkısının aynısını fetöcüler yapıyorlar idi eskiden.
Bu meseleyi şu an tartışmak isteyene iyi şeyler yapanları görmüyorsunuz hainsiniz diyerek olayı kaptmak istiyorlar ama Ali babacanı cidden tebrik ederim. Siyasi görüşlerine katılmam ama yaptığı açıklama dün trend topiklere girdi.
Benim ve bir kaç arkadaşımın üslubumuzu koruyarak sorduğumyz tek bir soruya ne Selçuk ne Haluk bayraktar nede İsmail Demir Haluk görgün gibi insanlar cevap bile vermemişti ama bu sefer hepsi cevap yarışına girdiler :)))
Baykarla ASELSANın şu anki durumu hakkında yaptıpım yorumu anlamayanlar ya bu işi bilmiyorlar yada bilmek istemiyorlar veya ideolojik ve duygusal tarafları yatırımcılıklarının önüne geçiyor.
Bir kaç gün yazmadım sayfaya ama gördümki hala uçan kaçan şeyler yazıyorlar.
Yazılanları oku fşnansallara bak borsa performansını incele aradaki bariz saçmalıkları görebiliyorsunuz sonuçta .
Ali Babacan on bu çıkışına başkalarında destek atarsa aselsna yapılan çiflşk ve fasonculuk muamelesi kımen giderilecektir.
Benim gördüğümü gören ve bunu dillendirebilme cesareti olan birilerinin olması güzel ve iyiye işaret biz gerçek yatırımcılar için
Uyuyanı uyandırabilirsin ama uyuyor taklidi yapanı uyandıramazsın.
Evet ben işi bilmeyen yazmaya başlamışım 24 ler ısrarla hisseyi savunmuşum 6 ayda 65 görmüş.
Bak orada topicte yazılar var.
Boş muhabbet yapıyorsun burada BAYKAR tartışması en boş muhabbettir. Sadece yatırımcıya zarar verir verecek. Israrla anlamadığın kısmı bu. Sen özelinde gerekli şikayetleri yap buna kim karışır. Burada yaptığın name gereksiz.1 yazdın iki yazdın 10 etti yazıyorsun. Bunları yaparkende tahtada sürekli al-sat yapıyorsun.
Ha biz senin gibi sürekli al-sat yapmadığımız sadece trend takip ettiğimiz içinde senin bahsettiklerinin benim için bir önemi yok.
Ama ben bundan sonra ne temel ne teknik yazmam burada olur biter. Zamanı gelince esas konuşmam gerekirken susarım.
Biz burada yatırımcıyı korumak için yazdık kendimiz için değil seninle aramızda çok büyük fark var. Sen burada sadece kendin için yazıyorsun.
Göreceğiz bakalım BAYKAR takıntısının zamanı gelince faydası olacak mı?
Bir de şu an elinde mal varken mi yazıyorsun yok ken mi?
Bir de öyle bir konuşuyorsunuz ASELSAN da olan bitenler sanki bu şirkete özel. Hayır bilmiyorsanız uyanın bu olayların değişik benzerleri bu piyasada en olmaz zannettiğiniz şirketlerde de değişik şekillerde oluyor. Olmaya da devam edecek. Sadece ya ruhunuz duymuyor ya da olaylara ideolojik ya da tarafgir bakarak gerçekleri göremeyebiliyorsunuz. Analizinizin içine bunu da dahil edin hani bilmiyorsanız.
Durumları beğenmiyorsanız yatırım yapmazsınız olur biter.
https://www.haber7.com/foto-galeri/7...ifini-reddetti
Bak olmayan gazında toplam miktarının yarısı kadar cash teklifi gelmiş reddedilmiş.
Hani para yok ya devlette kasalar boş ya......
Bakın Baykar konusunda Ali Babacan a Amerikalı senetörden destek gelmiş bile , Baykar a yaptırım uygulanmalı diye açıklama yapmış , 100 yıldır bu ülkede bütün savunma ve teknoloji gelişmelerinin önünün nasıl kesildiğini bir bakarsanız hep bir bahane üretilmiştir , Nuri Demirağ, Vecihi hürkuş, devrim otomobili bu şekilde engellenmiş , ASELSAN ın her işi bitti sadece İHA Siha mi yapacak , ASELSAN yapacağı çok iş var yapıyor da zaten ...
Milletin her kesiminde Bayraktara büyük destek var, üç beş kişi eleştirecek ama bu değere zarar vermeyecek sadece kendilerini bitirecekler
Her hissede al sat yapilabilir. Ama her sirketin hissesine yatirim yapilmaz. ikisi birbirinden farkli bir mantik.
Bir sirketin hissesini yatirim yapabilmek icin onun sadece gelecek potansiyeli ve projeksiyonuna bakmak yeterli degil. Gecmisini ve yonetim anlayisinida bilmek gerek.
En basta Aselsan bir TSK vakf sirkettir. Kurulus amacida TSK' nin ihtiyaci olan haberlesme, radar vs gibi ihtiyacini karsilamak idi.
Son yillara kadar da dunyada satilabilir her hangi bir gelismis sistemler uretmedi. Cunku buna yillar oncesinde yatirim yapmaniz lazim idi.
Son 5-6 yildir ihracati hep 200 milyon-$ dolar civari ile dolanip gidiyor.
Son 7-8 yilda ozellikle acik gizli Bati ambargolari ile karsi karsiya geldikten sonra kamu destegi ve tesvikleri ile Aselsan Turkiyenin ihtiyaci olan sistemlere yogun bir sekilde Arge calismalarina yoneldi. Pek ozel ve kamu savunma sirketleri gibi Aselsa da kisa surede onemli ilerlemeler ve basarilar elde etti. Teknolojisine bagli bazi sistemlerin arge, konsept, prototip, test, kalifikadyon asamalari 10 yil surebilir. Daha uzun surebilen sistemlerde var.
Adelsanin elinde gelistirmekte oldugu o kadar cok kritik proje varki bunlari not almadan hatirlayip yazmak guctur.
Bu onemli projelerden bazilari 2022 yilinda test surecleri bitti bazilari bu yil...Digerleri sirasiyla art arda devreye girecektir.
Yani Aselsanin ihracaat seruveni daha yeni basliyacaktir. Ulkenin en buyuk teknoloji sirketi durumundadir. Sadece savunma sektorunde degil sivil teknoloji alanlarindada ciddi calismalari basari ile devam ediyor. Ornek yerli chip CAKIL projesi....Tek cekirdekli chip asamasindan cift cekirdekli chip gelistirme calismalarina basladilar.
Bazi musveddeler bu forumda israrla insanlari bu hisseye yatirim yapmaktan uzak tutmaya calisiyorlar. Bu sirketin onu cok acik. ihtimal verebilecegim tek risk ilerde devletin icinde ortaya cikabilecek Feto gibi bir orgutun Adelsan gibi kritik kamu sirketlerin elini ayagini baglamaktir. Gecmiste bu oldu. Cumhuriyetimizin erken tarihinde de kurulan butun basarili savunma sirketlerimiz bir bir ortadan kaldirildi. Bunlarin hepsi malesef devletin eli ile ama somurgecilerin akli ile yapildi.
Aselsanin is ortaklari TUSAS, METEKSAN, ROKETSAN, TEI, TAI gibi yine kamu sirketleridir. Aselsan-Baykar in bir is yada calisma ortakligi yoktur. Ikisi zaten ayri sektorlerde....
Baykar Aselsanin musterisidir. Bildigim kadari ile Aselsanin Baykara sattigi tek urun E/O cats sistemidir....
Diger bir hususta Aselsan gelistirdigi butun yeni sistemleri TUSAS'in ANKA VE Ak Sungur ihalari uzerinde degilde dunyaca bilinen ve guvenilen Baykarin TB2 ve Akinci ihalari uzerinde denemesidir. Cunku artik dunya Siha/iha pazarinda Baykar firmasinin her urunu cok ilgi gormeye basladi. Bir Baykar platformu uzerinde test edilen her sistem ihracaat pazarlarinda satis sansini artiriyor.
Son olarak sunu ilave edeyim. Kamu-Ozel butun savunma sirketlerimiz adeta bir tarih yaziyorlar....Proje gelistirme ve seri uretime hazir duruma getirme hizlari inanilmaz ve anlatilmaz boyutta.
Gecenlerde SS mustesarligi baskani 2023 yili ihracaat hedefimiz minimum 6 milyar-$ dolardir. Cok yakin gelecekte 10 milyar-$ dolari gecebiliriz dedi.
O müsvedde kelimesi bana ise sadece sana şunu soracağım annen babanda senin gibi terbiyeli miydi yoksa sonradan mı sen bu derece terbiyeli oldun.
Üslüpta sorunlu zekada . Bazıları beni engeeldiğini söylüyor sende engeller geçersin kaldıramıyorsan söylediklerimi.
Ambargo aselanaa var Baykara yok mu zekana hayran kaldım neyse sana bu cevaplar bile fazla.
Satın soul yaz veya yazma bu senin tercihin ama lütfen artık bak yazmam görürsünüz ha hımm deme komik oluyor.
Elimde ASELSAN tabikş var sat al daha iyi demiştim hatırlıyorsan. Diğer şirketlerde böyle şeyler oluyorsa kim yapıyorsa topunun Allah belasını versin ki bu dünyada olmasa diğerinde verileceğine iman eden bir insanım.
Haluk Bayraktar'ın verdiği cevapları okudum ısrarla olayı duygusallık zeminine çekiyor. Ali babacanıda dinledim adam şeffaflık ve rekabet olsun biz destek olacağız diyor. Baykara nasıl şimdi eleştiriyorsam ideolojik sebepler ile engellemeler olursa onada karşı çıkarım.
Sen değil ama ağzı bozuk tipler var burada ilginç bir şekilde.
Bunların konuşulması iyiye işaret . Sana dedim ben öngörülüyümdür diye. Bak dediklerim konuşulmaya başlandı daha da konuşulur inşallah ve senin dediğinin aksine bu aselsana potif yansır.
Bu kadar dev olan ASELSAN uzun vadeli yatırıma misait olamıyorsa birileri bir çok şeyi bile isteye yanlış yaptığında. Hala bana 24- 64 muhabbeti yapıyorsun borsa ralli yaptı aselanın benzerleri bire on yaptı ısrarla bunuda görmüyorsun nedense.
Kaç defa sordum cevap vermedin. Neden yönetim adam gibi temettü vermiyor sence uzun vadeli ystıırmcısına. Yada geri alım yapmıyır kaç senedir. Kusura bakma ama sat al yerine uzun vade bu hisseyi taşımam için ya borsayı bilmemem, veya aşırı duygusal takılarak pompalanan haberlere inanmam gerek.
Adamlar aselanı fasoncu yancı hamal yaptılar. Sadece baykar değil bakalım kaç tane böyle özel fşrma var devlet firmalarını sömürüp semiren
dediklerinize tabiki katılıyorum tek bir şey var vakıf şirketi kar amacı yok diyelim o zaman borsada olmasınada gerek yok. ben yaptığı işlerle gurur duyuyorum fakat bu işlerin artık finansallarına yansıması gerekmez mi ? borsada olsun olmasın fabrikada üretim başka finans bölümünün kabiliyeti başka birazda muhasebe finans bölümünü güçlendirsin YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR ...
ne güzel diyoruz bazı projeler 10 yıla yayılabilir diye eee o zaman milletin şirketi 1 - 2 yılda nasıl başarıyor bu kadar şeyi ? aselsanın yazılımı desteği bigi birikimi olmadan olabilir mi ? ben 13 yıldır aselsan dayım bakalım bilanço nasıl gelecek genel kurul ne kararlar alacak inşallah hepimiz için hayırlısı olur YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....
bende vatansever biriyim isterlerse hain ilan etsinler ben kendimi bildikten sonra ne olacak yatırım yaptığım şirketten kazanç beklemem yanlışmı yıllardır 1 lot satmadım milletin alay konusu olduk falanca hisse varken aselsan alınır mı diye elbet ederini bulacak boşunamı bu kadar yatırım yeterki finansallarıda yaptığı işler gibi mükemmel olsun ben sizin kötü niyetli olduğunuza inanmıyorum hayırlı günler size ve tüm ortaklara...
https://www.youtube.com/watch?v=L-J_09ftdss
Hisse yakın zaman tarihi zirvesini görmüş. Topic gerçekten çok ilginç. ve de ısrarla.
Ortamı, şirketi beğenmeyen yatırım yapmaz bu kadar basit. Kimse kimseyi ikna etmek durumunda değil.
Bu iş negatif psikoloji ile yapılan bir iş değildir.
(Yenileme)ASELSAN Milli Teknoloji Hamlesi yaklaşımı doğrultusunda uydu teknolojileri alanında bir dizi hamle yaptı
ASELSAN, uydu teknolojilerinde yaptığı yatırımlarla ülkeye milli teknolojiler kazandırıyor.
ASELSAN, Türkiye'nin son dönemdeki uydu/uzay yol haritası doğrultusunda, uydu teknolojilerine yönelik çalışmalarına hız verdi ve uydu teknolojilerinin farklı bileşenlerinde ürün ve sunduğu hizmetler ile önemli roller üstlendi. ASELSAN, Türkiye'nin küresel rekabet gücünü artıracak, ekonomik ve teknolojik bağımsızlığını sağlayan kritik teknolojilerin yer aldığı Milli Teknoloji Hamlesi yaklaşımı doğrultusunda uydu teknolojileri alanında bir dizi hamle yaptı.
2000'li yıllarda hazır alınan ürünlerle sağlanan uydu haberleşme sistem çözümleri, son yıllarda milli çözümler geliştirilerek yurt dışı bağımlılığı ortadan kalktı. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı koordinasyonundaki proje destekleriyle uydu modemleri, RF sistemler, anten sistemleri, yazılımlar, uydu sistemlerinde haberleşme altyapısını sağlayacak ekipmanlar yerli ve milli firmalarla kurulan ekosistem ile zenginleştirildi. Bu çalışmalar sırasında yan sanayii ve KOBİ'lerin yanı sıra üniversitelerle de yoğun işbirliği içinde çalışmalar yapıldı. ASELSAN, yeni teknoloji ve tasarımlarını uydu teknolojileri alanında da artırmaya devam etti.
ASELSAN, Türkiye'de ve yurt dışındaki artan ihtiyaçları da kapsayacak şekilde kara, hava ve deniz platformları için uydu yer kontrol merkezleri de dahil olmak üzere milli ve güvenilir uydu haberleşmesi çözümleri ile sahada yer alıyor.
Şirket, uzay sistemlerine yönelik genel sınıflandırma çerçevesinde uzay ve uydu teknolojilerine ilişkin stratejik hedef olarak; uzay kesiminde (yörüngeye yerleştirilen uzay aracı ve/veya uydu) temelde görev yükü ve haberleşme alt sistemlerine, yer kesiminde sabit ve taşınabilir yer istasyonları ve kontrol merkezleri ile tüm platformlar için uydu haberleşme terminallerine yönelik çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.
- Uydudan yüksek hızda veri indirme ihtiyacına çözüm
ASELSAN'ın uydu/uzay teknolojilerine yönelik yaptığı çalışmalardan biri Yüksek Hızlı X-Bant Verici Birimi'ne yönelik olarak hayata geçirildi.
Yer gözlem uyduları alçak yörüngede (LEO) hareket ederken yer istasyonunun görüş açısına girdiği zaman diliminde görüntüleri indirebiliyor. 500-800 kilometre aralığındaki irtifaya sahip yörüngede görev yapan uydular saniyede ortalama 7,5 kilometre hızla hareket ediyor ve Ankara'da konumlandırılmış bir yer istasyonunun görüş açısında ise ortalama 8 ile 10 dakika kalabiliyor. Görüş açısının sağlandığı zaman dilimleri sınırlı olduğu için görüntülerin aşağı indirilme hızı kritik önem taşıyor.
Uydunun yer istasyonunun görüş açısına girdiği ve görüş açısından çıktığı zaman dilimlerinde uydu ile yer istasyonu arasındaki mesafe fazla oluyor, yer istasyonuna yaklaştığı ve yer istasyonunun tam tepesinden geçtiği zaman dilimlerinde ise uydu ile yer istasyonu arasındaki mesafe azalıyor.
Uydunun geçişi sırasında haberleşme kanalının karakteristiğinde bir değişiklik olmadığı durumda yakın mesafelerde uzak mesafelere göre daha yüksek veri hızı elde edilmesi mümkün oluyor. Mevcut LEO uydularda kullanılan ve X-bantta yayın yapan sistemler yer istasyonunun görüş açısındayken sabit veri hızı ile indirme yapıyor. Bu durum uydunun yer istasyonuna yaklaştığı ve yer istasyonunun tam tepesinden geçtiği sırada daha yüksek hızda veri indirme imkanına engel teşkil ediyor.
Gelişen uydular ve uzaktan algılama teknolojileri ile paralel olarak bu uydular tarafından oluşturulan görüntülerin boyutları da artıyor. Uluslararası Telekomünikasyon Birliği (ITU) tarafından yer gözlem uyduları için X-bantta ayrılan frekans bandı sabit ve 8025 MHz-8400 MHz aralığını kapsıyor. Bu durum daha fazla bant genişliği kullanımını engelliyor ve mevcut 375 MHz genişliğindeki frekans bandının daha verimli kullanılması için farklı teknolojiler kullanılmasını teşvik ediyor.
ASELSAN tarafından geliştirilen Yüksek Hızlı X-Bant Verici Birimi, geleneksel vericilere göre frekans bandını daha verimli kullanıyor ve değişken veri hızı desteği ile yer istasyonu üzerinden geçerken maksimum veri indirme imkanı sunuyor.
Uydu yörüngesinde ilerlerken yer istasyonuna yakın olduğu zaman dilimlerinde geleneksel verici birimleri ile ortalama 2 birim sürede uydudan yer istasyonuna indirilen veri, Yüksek Hızlı X-Bant Verici Birimi ile 1 birim sürede indirilebiliyor. Ayrıca tüm geçiş süresince Yüksek Hızlı X-Bant Verici Birimi ile indirilen toplam veri miktarı geleneksel verici birimlerine göre 1,5 kat fazla oluyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Biliyorsunuz aselsan yönetim biçimi olarak nakit kar payı dağıtımını vakfın giderlerinin karşılığı kadar dağıtıyor, böyle oluncada aselsan yatırımcısı için bu oran çerez parası bile etmiyor. Aselsan yartırımcısın asıl hedefi bedelsiz hisse paylaşılması, aselsan bunu kimi zaman 2 yılda bir kimi zamanda 4 yılda bir gerçekleştirmiş, en son bdelsizi 4 yıl önce yaptı, yani artık en az %100 bedelsiz vermeli.
Ancak bedelsizden önce sermaye tavanı artırmalı ki sermaye artışı yapabilsin.
ASELSAN yabancı oranı 13 Oca 2023 % 23,97. 12 Ocak 2023 % 23,94.
Fark % 0,02. Hisse kapanış 55,25 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Daha önce bahsettiğim sorunlar yüksek sesle konuşuluyor tartışılıyor hem sosyal medya hem ulusal kanalllarda. Bu saatten sonra ASELSAN yönetimi yatırımcıyı görmezden gelirken iki kere düşünecek, aselsanın ihracat yapmasını görmezden gelirken iki kere düşünecek, artık baykar ile alakalı konuşmama gerek kalmadı. Ali babacana cidden teşekkürler adam bizim bir ayda gündeme sokmaya çabaladığımız konuyu zirveye taşıdı. Bu tartışma hem baykar hem ASELSAN hem Türkiye için faydalı olacak ama özellikle biz ASELSAN yatırımcıları için. Artık aselsanın hem finansal hem borsa performansını çok daha olumlu olmasını bekliyorum. Umarım herkes kendisine çeki düzen verir ülke kazanır bizler kazanırız.
Bana hiçbir faydası yok. Olmayacakta.
Bu tartışma ortamı yaratılırken oluşan olumsuzluktan dolayı malını kaptıran yatırımcıya da faydası olacak mı?
Hala Israrla aynı şeyleri yazıyorsun. Geçen sordum cevap veremedin. Hissede şu an pozisyonun var mı yok mu?