Sayfa 361/678 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon
Arama sonucu : 5419 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    ASELSAN uluslararası bir müşterisi ile savunma sistemlerini kapsayan ve toplam bedeli 74.557.000 ABD Doları tutarında bir yurt dışı satış sözleşmesi imzaladı

.
    Uzun vadeli yatırımcıların bir hisseyi topladığı gibi ASELS da siparişleri ufak ufak topluyor.

ytd..

2. çok uzattılar artık sermaye tavanı artırım kararı çıkarmaları lazım. hisseyi şimdilik götürecek yakıt bana göre sadece böyle bir karar olabilir. Aselsan için komik olan "3$ destek olacak mı" düşüncesinde olmak yatırımcı olarak ezik bir düşünce olmaktan çıkmalı

3. İkili dip formasyonu yapmaya çalışıyor ytd

SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    çok uzattılar artık sermaye tavanı artırım kararı çıkarmaları lazım. hisseyi şimdilik götürecek yakıt bana göre sadece böyle bir karar olabilir. Aselsan için komik olan "3$ destek olacak mı" düşüncesinde olmak yatırımcı olarak ezik bir düşünce olmaktan çıkmalı
    sayın junge sizin bedelsiz beklentiniz nedir ? % de kaç verme potansiyeli var tabi bu oran son bilançoyla da artabilir

5.  Alıntı Originally Posted by nanek34 Yazıyı Oku
    İkili dip formasyonu yapmaya çalışıyor ytd

SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aselsana ne kap ne endeks yükselmesi nede formasyon sökmez kardeş ben uzunda logaritmik kanalı takip ediyorum tek beklentim bedelsiz yada kanal katlaması nasip hayırlı günler YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

6.  Alıntı Originally Posted by bohem Yazıyı Oku
    aselsana ne kap ne endeks yükselmesi nede formasyon sökmez kardeş ben uzunda logaritmik kanalı takip ediyorum tek beklentim bedelsiz yada kanal katlaması nasip hayırlı günler YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
    Onunda sırası gelir inşallah. yatırıım tavsiyesi değildir

7.  Alıntı Originally Posted by Endex Yazıyı Oku
    Onunda sırası gelir inşallah. yatırıım tavsiyesi değildir
    inşallah kardeşim inşallah...

https://www.milliyet.com.tr/dunya/bi...istedi-6887675

Biden F-16 satışı için onay istedi

Ancak Amerikalı yetkililer, Kongrenin onayının, Türkiyenin Finlandiya ve İsveçin NATOya katılımına onay vermesine bağlı olacağını da öne sürdü.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD

Sayfa 361/678 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •