Oha 32'li tuvalet kağıdı 1 lot froto'dan pahalıymış. Resmen kriz bu.
ytd
Oha 32'li tuvalet kağıdı 1 lot froto'dan pahalıymış. Resmen kriz bu.
ytd
On hesap 24.50 e cekmis günlüğü
Aylığı da 26 yapmış .
Nkolay in arttırdığı gün saçma olmuş.
Onu öyle düşünmemek gerekir. Çok mal satan sürekli yeni mal aldığı için güncel fiyattan alıyor az mal satan eski fiyattan yada az revize ederek veriyor. Müşteri gelsin diye fazla koyamıyor eski aldığı mala. Hükümet öyle dedi diye bence insanlarda algı oluştu zincir marketlere.
Şahsi fikrim zincir marketler tarihinin en az karlı dönemindeler. Daha yukarıda bir yazım vardı fiyatlar ile ilgili. Okuyan bilir. Gerçek sebep o. 10 kişilik yemeği 30 kişi yemek isterse başkalarıda o yemeği parayla almak isterse malda oluşacak arz talep dengesini düşünün.
Bı yazıyı yazan arkadaş bence sen benzin fiyatını sorgulasana. Zincir markette satmıyor hemde. Brent bu seviyedeyken 13 tl faiş fiyata alınan benzin şu an aynı brent ve kurda 23 tl. Elektriği doğalgazı onlarıda sorgula.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi evinde selpak tuvalet kağıdı olan zengin mi müsrif mi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SASA/Erdemoğlu: #SASA ’nın borsada şu anda geldiği piyasa değeri beni rahatsız ediyor. Hissenin fiyatı 60 liradan 180 liraya neden yükseldi, bilmiyorum. Yeni yatırım açıklamamız olmadı, hisse fiyatlarımızı yukarı çıkaracak bir açıklama da yapmadık.
Sasani formunda msci a girecek diye hala gazliyorlar.
Nkolay da 1 saattir bono işlemi yapamıyoruz. Ülkede olağanüstü bişey olsa tevbe bişey yapamazsın bu bankada
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ankete buyurun,
https://onlinepoll.me/poll/vote/hiss...e-iceridesiniz
Bedavadan az ucuz kredi kartına 12 taksit ,aylık %1.36 dan kredi kartına nakit avansı yapıştırdım.
Enflasyonun feyzada olduğu dönemde almayanı döverler..
Oran alan yokmu arkadaşlar? 30 alan var mı gizliden?
Gesendet von meinem SM-X906B mit Tapatalk
Burgan 26
burgan on 26
tbank 27.5
ıng-akbnk 25
T bank iyi vermiş birde nurolbank veriyormuş milyon ve üstüne 28 dediler doğru mu bilmiyorum.
Erdoğan: Marketlerde kontrollerimizi daha da sıkılaştıracağız.
Fiyat İstikrar Komitesi'ni kurarak takibini yapacağız.
Fiyat farklılıklarını gidermenin yollarını arayacağız.
/// Reis, Luu vii’ye de bir el at. Bir çanta olmuş 106k
ALINTI
https://i.hizliresim.com/l7uei61.jpeg
SASA sahibinin 60 dan 180 e çıkış için anlayamıyorum şeklindeki konuşması bile etkili olmamış.
Oyuncular bu senedin değerini sen mi bilicen biz mi diyorlar.
Pegasus 400 ü de devirmiş.
30 lardan 400 e...
50 TL den aldığını söyleyen TH hala tutuyorsa 8 kat kazandı.
Bir de KOZA var.
2018 seçimleri sonrası borsada yükseliş bekleniyordu.
Halkbank ile Koza nın fiyatı 12,5 gibi aynı idi.
Şimdi Halk 10 TL Koza 390 TL.
Pegasus tan vurgun yapan TH ısrarla 10 TL den halkbank öneriyordu. Kendisinin 1 milyon lot aldığını söylüyordu.
Ben de (kendimde Halkbank olmasın karşın) tam muhalefet ediyordum.
Ben 13 ten satıp kurtulmuştum.
Kendisi 5-6 TL ye düştüğünde bile taşıyordu sanırım. Ondan sonra zararına o da çıktı 11 den dolar ve 50 TL den Pegasus almış...
Bizim gibi amatör değildi...
Yerleşikler geçen hafta 5,5 MİLYAR DOLAR SATMIŞLAR.
Hazine tekrar Eurobond ihalesine çıkacakmış.
Dolar (seçime kadar) başını zor kaldırır.
Nkolay içinde 2 adet bono bulanan hesabıma bloke koymuş şans eseri bugun hesabıma girmek isteyip giremediğimde öğrenmiş oldum ve sebebini açıklayamıyorlar.(Başka bankalarda içerisinde bakiye bulunana tüm hesaplarım aktif durumda).
Geri dönüş yapılacak dendi ve halen bekliyorum.
Tbank Nurolbank Nkolay ne bunlar abi , ben bunlara yüklü para yatırsam geceleri kesinlikle uyuyamam...
Bacceli: sürekli zam yapan zincir marketlerin
Feto ile ilişkisi araştırılsın.
Numan Kurtulmuş: Enflasyonda dramatik düşüş beklemeyin.