Sayfa 361/1001 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. Oha 32'li tuvalet kağıdı 1 lot froto'dan pahalıymış. Resmen kriz bu.

ytd

On hesap 24.50 e cekmis günlüğü
    Aylığı da 26 yapmış .
    Nkolay in arttırdığı gün saçma olmuş.
    Son düzenleme : paramanya; 30-11-2022 saat: 21:55.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Eşime otelin görsellerini gösterdim beğendi kaç paraymış dedi, onu da gösterdim. Sonraki söyledikleri bir hanımefendiye yakışmayan şeyler olduğundan yazamıyorum.
    Sen cesurmuşsun yürek yemişsin göstermişsin.
    Ben göstersem götüremeyeceğin yeri niye götürüyon der bi arabada sopa atardı.
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Yalnız bu zincir marketler , gerçekten çok acımasız ve korkunç kar ile satıyorlar.

Önceki sayfalarda örnekleri verilmiş tuvalet kağıtları , aynı markalar . Papia ve Solo 32 li - 3 katlı. 200 tl den aşağı değil bu marketlerde. İstanbul - K.Çekmece de mahalle arası bir toptancı yerel marketde aynısını 130 tl den aldım geçen hafta , 6 aylık birden aldım.
    Bu zincir marketler tır bazında , çok daha ucuz temin ederken , garibim bu mahalle arası yerel marketler 20-30 koli falan alıyordur. Ciddi kazıklıyorlar milleti bu anlı şanlı zincir marketler
    Onu öyle düşünmemek gerekir. Çok mal satan sürekli yeni mal aldığı için güncel fiyattan alıyor az mal satan eski fiyattan yada az revize ederek veriyor. Müşteri gelsin diye fazla koyamıyor eski aldığı mala. Hükümet öyle dedi diye bence insanlarda algı oluştu zincir marketlere.
    Şahsi fikrim zincir marketler tarihinin en az karlı dönemindeler. Daha yukarıda bir yazım vardı fiyatlar ile ilgili. Okuyan bilir. Gerçek sebep o. 10 kişilik yemeği 30 kişi yemek isterse başkalarıda o yemeği parayla almak isterse malda oluşacak arz talep dengesini düşünün.
    Bı yazıyı yazan arkadaş bence sen benzin fiyatını sorgulasana. Zincir markette satmıyor hemde. Brent bu seviyedeyken 13 tl faiş fiyata alınan benzin şu an aynı brent ve kurda 23 tl. Elektriği doğalgazı onlarıda sorgula.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Bu otelde kimin kalacağını buldum
    https://twitter.com/patronlar/status...PbCP-P4Gw&s=19
    Bizim zenginimiz de fakir...

Cem Yılmaz boşandığı eşine 10 bin dolar olan nafakayı 5 bine düşürmek için dava açmıştı.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Tuvalet kağıdından çok bahsedilmiş.Ben de bir fiyat vereyim. İstegelsin de 32 li
    Silen tuvalet kağıdı 500-TL alışveriş yapana 97-TL'ye geliyor. Tuvalet kağıdına kıymadan fazla para verilmez.
    Silen kötü bir marka.

BİM, promasyon için kendi markası ile ucuz WC kağıdı satıyordu. Aldıklarımı iade ettim. Dosya kağıdı gibi sert ve küçüktü.

32 lik papia da rekor bende.

140 a aldım. Ancak Maximum kartın 250 TL üzeri yapınca 25 TL verdiği için 115 e geldi.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    On hesap 26.5 32 gunluk,mt ile 27 veriyormuş
    Akbank yine mt ile 27 veriyormuş .
    26.50 olsa idare ederdi.
    On hesapta boşta para bırakma var mı?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    On hesapta boşta para bırakma var mı?
    On hesap Günlükte var.250/5k boşta bırakıyor oran %24.50 .
    E mevduat ta yok, %26

Sayfa 361/1001 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •