Niye geldin buraya. Senin dükkana kimseyi sokmuyon kovuyon herkesi. Sana ben mi çuvalın içine gir dedim
Printable View
abartılı bir gün değil ... tam tersi hisselerde halen bir baskı hissediliyor .. u-30 +%5 primlenirse endeks bugün için abarttı denilebilir ... u-30 50 hisse grafiklerine bakınca potansiyel yok denemez bence .. benim için abartmanın hiçbir önemide yok ..nemaproplemo .. tekrardan bol şans ..ytd..
https://pbs.twimg.com/media/CMLy1BiUwAAwmET.jpg
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
9500 altından yaptığım hisse longlar zarar yazıyor inanılır gibi değil
Sadece perşembe yaptigim longlar kar bıraktı
Biri çaktırmadan çekiyor bunları asagi
yan kagıtlar endeks anca 24 binlere gelince yerine oturur ha kaybolan 2 yıl üstüne koy enflasyon, mevduat, döviz, altın bazlı yüzde 100 zararda kalacaksın ... yani kazanamayacaksın gibi duruyor bu sartlar devam ederse ... ha eger yanlar x3 x5 yaparsa o zaman kar edeceksin ..
Halka arz sasa masa ıvır zıvır Bi dünya kağıt için vasiyet örneği
Hesabımda bulunan 20 yildir zararda beklediğim hisseleri torunlarıma....... :kahkah:
israrla gündemde tuttuğunuz bofa satışları ve bunun açığa satış kullanılarak yapılması konusunda size katılıyorum. Ancak hisse bazında bütün xu30 hisseleri bu şekilde değil. endeksi hızlı yakalamaya hevesli pek çok kağıt var. çok olumsuzluk pompalamaya da gerek yok bu sefer sadece olumsuzu görüyor ve yazıyor gibi oluyoruz.
Kağıt seçimi de önemli.
Şimdi ben bunu yazarım yazarım 6 ay sonra ışık okte veya birine dank eder video çeker
Bu hesaplamalara dalavere var der :)
Endeks mühendisliği , hükumet borsayı tutuyor diye yapılan goygoyun gerçek yüzüyle karşılaşıliyor
Aslında uzun zamandır sadece cakiyorlardi hisselere
Takke düşünce kel gorundu
Bu arada sizin tespitlerinize bir ekleme de ben yapayım. Bu enflasyon muhasebesi yüzünden karlar düşük geliyor o yüzden de şirketler ederinden fazla değerlenmiş olayı tam bir safsatadan ibaret.
Bunu bu işin profosyoneli olarak söylüyorum ki Enflasyon muhasebesi şirketleri zarara döndürecek bir uygulama değil aksine şirketleri borca batık durumundan çıkartmak için yapılan özkaynak ve özsermaye'yi güçlendirici bir uygulamadır. 2004 yılında da benzer sebep ile yapılmıştı.
Benim ön görüm bankaların enflasyon muhasebesinden en fazla zarar gören kurum olacağı yönünde idi. Ama fabrikalar için bu durum geçerli değil. Bilançolar kötü geldi hadi hurra satıyoruz diyecekleri bir ortam yok. Kaldı ki xu30 şirketleri her çeyrekte kar katlasalar idi forbes 500 arasına girerdi hepsi. Böyle bir ticaret, böyle bir muhasebe de yok.
Ekonomik kriz etkisi, şişe cam, koç holding gibi firmalar için sinek ısırığından fazlası olmaz normalde. Bacalar tütüyor, üretim tam gaz fabrikalarda. Bırakalım istanbulu trakyayı ya da marmara bölgesini, iç anadolu'da bile 3 vardiya çalışıyorlar. Fason üretim bile tek başına ayakta tutuyor buraları kaldı ki dünya'ya ihracat yapan firmaları konuşuyoruz burada.
her iki çuvalın ağzı açık
bekliyor babayiğitleri
çuvalların doluluk oranı yönünü edecek muhtemelen
Akşamüstü sopası için içtima alıyor
El turco ... burda
Lemur ... burda
Mustafa ... burda
Ayasoyfa .... yok ?
Ayasoyfa ile bozkurtu getirin :kahkah:
9785 uzeri kapatmalı
10000 puan kırılırsa mini ralli olabüler gibi
Satacak olsa satardı şimdiye.
Hadi lem Pala short sikuiz isteriz :oleyo:
https://i.hizliresim.com/jws71gi.png
Şu fışkırtma işinden sonra yem olmayalım da .. :kahkah: Zaten bi deri bi kemik kaldık.. :ok:
yarın çarşamba bugün sopayı arkasında sakladı
Vay arkadaş
Sicilya klanı çıktı köy halkı tam bir illegal organize
Ciddi ciddi omerta yasasını uyguluyorlar
Alayı hafıza kaybına uğradı
Son bir kadın vardı ondan birşeyler bekliyorlardı
Kadın duymadm görmedim bilmiyorum
Atmışlar içeri
Savcılara allah kolaylık versin zor bi dava
baba ben yoğdum bilmiyorum falan dedi ama .. şuan herşeyi biliyor. ( tahminimce )
neyse vatandaş artık neyin ne olduğunu anladı. bunlar istedikleri kadar delil yok desin.
gerçektende ciddi bir delil yok..(şimdlik) net olarak yani. üzücü kısımda bu. çünkü neler neler yapmışlar delileri yok etmek için.
lakin...nevzat tam olarak herşeyi anlatırsa durum anca değişir.
yoksam nevzata iteleyecekler suçu
yavaş al be heyvan bee.....
:drunk:
vay aw..lübnana dalmış..... israil.
kişisel çağrı cihazları el bombası gibi patlıyor lo .. mısır patlağı gibi patladı adam.
varmı böyle teknoloji ?
:drunk:
Endeksi getirmek için yanları iyi sopaliyorlar.. yarın da tersi olur. taze para yoksa böyle zırvalayacaklar ne yapacaklar?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.youtube.com/watch?v=ztmY_cCtUl0
siber saldırı....lübnana. israilden.
çağrı cihazları sivillerin dahil... çağrı cihazları el bombası gibi patlıyor.
Hala çağrı cihazı diye bir şey kullanılması garipmis.. sinyal bombardımanı yaparsan ısınıp patlarlar herhalde.. bunlarin kaydı falan ellerinde olması.. harbiden Ortadoğu da kimin eli kimin cebinde belli değil. Herkesin cebinde bu israil in olduğu muhakkak
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
daha çok kullanan hizbullahcılar sanırım yoksa bu devirde kim hala kullanır. zaten nokta atışı yapmışlar anlaşılan.
ancak sivillerden de kullanan varmış demekki.
bu teknoloji varsa.. çağrı değil ceptellerinin bataryasıda patlatabilirler. bilmiyom
Çağrı cihazımı var mı hala yahu
düğmeye basıp kişiye özel taktik nükleer mi patlatıyorlarmış
bi düğmeynen patlatmışlar hepsini işte alla allaaa... :he: