Sayfa 361/998 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bistte 2 dene şıh hazretleri var, biri memedabi (uzun zamandır gelmedi ama eli kulağındadır)
    Biride paragöz dayu,
    Bu ikisi genelde zamanlamayı iyi yapar, mesela paragöz geldiği günden beridir ralli oluy, ne güzel trade yapıyoduk herif gram gevşemiyor
    Niye geldin buraya. Senin dükkana kimseyi sokmuyon kovuyon herkesi. Sana ben mi çuvalın içine gir dedim

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Niye geldin buraya. Senin dükkana kimseyi sokmuyon kovuyon herkesi. Sana ben mi çuvalın içine gir dedim
    Ağam beni kovmuyor.

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...15#post6803615

mayıs 2024... 4 ay önceki üstteki grafiğin güncel hali altta.. t0 ve t1 trend alt kanalları... olası düşüş hedefleriydi.. iki hedeftede maliyetlendim.... ya stop olacağım biryerlerden kol keseceğim. ya da en az 10 ay bekleyeceğim.kısmet.. ytd..

aynı minvalde 1/2 overall hisseyle devam ..kenardan gözucuyla izliyorum .. günlük keyfi daytrade açtığım pozlar oluyor ..onuda buraya yazmaya gerek yok ...ytd . herkese bol şans ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

4. abartılı bir gün değil ... tam tersi hisselerde halen bir baskı hissediliyor .. u-30 +%5 primlenirse endeks bugün için abarttı denilebilir ... u-30 50 hisse grafiklerine bakınca potansiyel yok denemez bence .. benim için abartmanın hiçbir önemide yok ..nemaproplemo .. tekrardan bol şans ..ytd..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    abartılı bir gün değil ... tam tersi hisselerde halen bir baskı hissediliyor .. u-30 +%5 primlenirse endeks bugün için abarttı denilebilir ... u-30 50 hisse grafiklerine bakınca potansiyel yok denemez bence .. benim için abartmanın hiçbir önemide yok ..nemaproplemo .. tekrardan bol şans ..ytd..
    İnanılmaz baski var öyle böyle değil
    Zincirlenmis sanki hisseler ya da uckagit var hesaplamada

7. 9500 altından yaptığım hisse longlar zarar yazıyor inanılır gibi değil
    Sadece perşembe yaptigim longlar kar bıraktı
    Biri çaktırmadan çekiyor bunları asagi

8. yan kagıtlar endeks anca 24 binlere gelince yerine oturur ha kaybolan 2 yıl üstüne koy enflasyon, mevduat, döviz, altın bazlı yüzde 100 zararda kalacaksın ... yani kazanamayacaksın gibi duruyor bu sartlar devam ederse ... ha eger yanlar x3 x5 yaparsa o zaman kar edeceksin ..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 361/998 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •