Teşekkür ederim sn elit16 sizin bilginize güvenerek satayim o zaman. Madem düşer diyorsunuz.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Teşekkür ederim sn elit16 sizin bilginize güvenerek satayim o zaman. Madem düşer diyorsunuz.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben kendi görüşümü söyledim ustalar ne der bilemem kimseye sat yada satma demem sadece acemi olara gördüğümü söyledim
bu hissede şirketin % 81'inin sahibi olan garanti bankası a.ş. ne derse o olur arkadaşlar.dile kolay garanti koskoca bist'i domine ediyor.garfa da da tek söz sahibi garanti'dir.gerisi fasa fiso.bakıyorumda bazı kişiler kahinliğe soyunmuş.yanlış hemde çok yanlış.bu şirket üç beş borsa cambazının oyuncağı olan sahipsiz tahtalara benzemez.atıp tutarken ona göre sallayın da bari belki yiyen çıkar.ayıp beyler.
garfa'nın 1 milyar tl'lik tahvil ihracı spk tarafından onaylanmış olup bu akşam seans kapanışından sonra yayınlanan spk bülteninde açıklanmıştır.rakam çok büyük olduğu için onay alamayabilir mi diye ufak da olsa bir soru işareti vardı.malum garfa'nın sermayesi 79 milyon tl.ancak korktuğum olmamış.garfa onayı kapmış.şirketin bu işten asgari % 8,5 kâr yazmasını beklerim.o da sadece buradan yaklaşık 85 milyon tl kâr demek.ihraç aralığı 3-24 aydır.yatırımcısına hayırlı uğurlu olsun.
Borçlanma Araçları
İhraççı Türü Nominal
İhraç Tavanı Satış Türü
Garanti Faktoring A.Ş. Tahvil/Finansman Bonosu 1.000.000.000 Nitelikli Yatırımcı
Enerjisa Enerji A.Ş. Tahvil/Finansman Bonosu 1.000.000.000 Nitelikli Yatırımcı
Çağdaş Faktoring A.Ş. Tahvil/Finansman Bonosu 150.000.000 Nitelikli Yatırımcı
Şeker Faktoring A.Ş. Tahvil/Finansman Bonosu 55.000.000 Halka Arz/Tahsisli/Nitelikli Yatırımcı
Burgan Bank A.Ş. Tahvil/Finansman Bonosu 400.000.000 ABD Doları Yurtdışı
[emoji106] az da olsa tereddüt vardı çünkü miktar ortada. Haber güzel. Bakalım haftaya kurtlar sofrasında neler dönecek? YTD
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.
son iki günde görülen düşüşün altında da ihraç edilecek tahvil/bono talebinin rededilme olasılığı olduğu ortada.malum haftanın son günlerinde spk bülteninde bu tür taleplere ilişkin alınan kararlarda açıklanıyor.red gelme riskini almak istemeyenlerin satışlarıyla hissenin gerilediğini düşünüyorum.eğer red haberi gelseydi hissenin halini düşünmek bile istemiyorum.yani son iki günde yapılan satışların haklı sebebleri vardı.artık bu sebebler ortadan kalktı ve hisse rahatladı.haftaya bu büyük ihraç talebinin onaylanmış olmasının pozitif etkilerini görmeyi beklerim.riski alıp bekleyenleride tebrik etmek gerek.haber öncesinde yapılan onca olumsuz yorumuda düşünecek olursak hissede bekleyebilenler kazanmayı fazlasıyla hakettiler bence.umarım hakettikleri kazançla biran evvel buluşurlar.pazartesi uygun fiyattan yakalayabilirsem bende biraz almayı düşünüyorum.nasip artık.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!