Sayfa 72/365 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
Arama sonucu : 2916 madde; 569 - 576 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by hayki Yazıyı Oku
    eski parayla 1 katrilyonluk tahvil/bono ihraç edecek hisse elbet yerinde saymaz.adrenalin ve sert hareketler olağan karşılanmalı.
    Sayin hayki hala pimastayim.tavsiyeniz varmidir patron satisi var 2 gundur yogun

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Sayin hayki hala pimastayim.tavsiyeniz varmidir patron satisi var 2 gundur yogun

sayın yuzdeoncu tavsiye veremem ancak garfa takip ettiğim bir hisse.garfa forumunda başka hisseler yazmak istemedim ancak pimaş'tan kâr cebe yakışır deyip çıktım.saygılar selamlar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by hayki Yazıyı Oku
    sayın yuzdeoncu tavsiye veremem ancak garfa takip ettiğim bir hisse.garfa forumunda başka hisseler yazmak istemedim ancak pimaş'tan kâr cebe yakışır deyip çıktım.saygılar selamlar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
    Tamam hocam sagol.bende burda sormazdimda sizi gorunce sordum.ben herhalde 3 veya 4 aydir garfa var.2.41 almistim.3 hayali kurarken 2.10 kadar verdiler.simdi bekliyom.su anda borsada para kazanmamak cok zor.deli gibi cogu hisse bir kac aydir yol aliyor.degerlendirelim arkadaslar..

4. Neden düşüyor noluyoruz böyle?

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. satış zamanı geldimi sizce nedersiniz ?

6. Bilmiyorum ki bilen varsa paylasirsa grafik falan bizde bilgilendiriz.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bitti gibi duruyor düşüşler deva edece gibi

8. Kimsenin bilecegini sanmam.malda yediremezler bu hareketlerle.

Sayfa 72/365 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •