Sn Dudu ,
Ortağı olarak,yeni ford cargo çekiciyi nasıl buldunuz, ben çok beğendim.
4 yıldır çalışıyordu arkadaşlar. Parça yerlilik oranı %80 üzeri...
YTD
https://i.hizliresim.com/Z33LMk.jpg
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Sn Dudu ,
Ortağı olarak,yeni ford cargo çekiciyi nasıl buldunuz, ben çok beğendim.
4 yıldır çalışıyordu arkadaşlar. Parça yerlilik oranı %80 üzeri...
YTD
https://i.hizliresim.com/Z33LMk.jpg
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cautionary Hocam
EMA 5 ve Ema 22 kullanmanızın ana sebebi, en az fake sinyal aldığınız hareketli ortalamalar bunlar olduğundan mı kullanıyorsunuz.
Bu grafik yorumu, Şirket hisselerinin alım satım sinyali olarakta kullanılabilir mi ? Bir nevi bollinger bandı gibi,
Eğer cevap veriyorsa, elin oglunun bandını neden kullanayım
Tanıdığım bildiğim değerli hocamızın bandını kullanırım. İsmini de Cautionary bandı koyarız olmaz mı :)
Saygılar
Batuhan
Tam ibretlik, üstelik burası Almanya...bunun tr versiyonunu cekse birileri...ama nerde böyle medya.
Bir şey dikkatimi cekti, 900 euro nun yarısı kiraya gidiyorsa, 450 Euro yemeye içmeye yetmiyor mu? Çok sigara içiyor amca, Almanya da sigara da pahalı,muhtemelen 150-200 Euro sigaraya gidiyordur, bir o kadar da ickiye..icki sigara içmese belki de şişe toplamasına gerek kalmayacaktı(normal gıdalar için yardım örgütleri 2 Euro ya alış veriş imkanı sağlıyormuş..ama kimse icki ve sigara için yardım etmez herhalde)
Yani çıkarılacak cok ders var...en önemlisi de emeklilikte gelirim ve harcamalarım ne olacak, asgari ihtiyaçlarımı karşılayabilecek miyim? Bu sorunun cevabını düşünmek lazım.
5 günlük haftalık, 22 günlük aylığa denk geliyor...bunlar hemen herkesin takip ettiği genel ortalamalar...haftalık aylığı ne yönde keserse hareket o yönde ilerler beklentisi icinde oluyoruz.
Hisselerde pek kullanmadım ama endekste çok iyi çalıştığını geriye donuk incelemelerimde görüyorum...bazı yatay dönemler hariç, yılda 2-3 kez sinyal veriyor çoğu zaman..bu da orta uzun vade için çok kullanışlı olduğunu gösteriyor.
Teknik analizi büyük resmi görmek için kullanınca oldukça faydali ve yanlış sinyal sayısı az...ama isi günlük hatta saatlik kısa vadeye dökünce iş karmaşıklaşıyor...sonra amuda kalkmış ördek resimleri, ayakta çis yapan kaplumbağa figürleri görüyor bazıları.
Bence uzun vade yatırımcı her zaman ana trendlere ve büyük resme odaklanmalı.
Yapan arkadaşların eline sağlık, şu yerlilik olayına bazen takılıyorum. Toplam maliyet içinde yerli ürünlerin payını gösteren bir yerlilik oranı daha iyi olmaz mı ? Sonuçta önemli olan bu üründen elde ettiğimiz katma değer.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiyede 2 çalışan 1 emekliye bakıyor bizim sonumuzda böyle olabilir.
Almanların şişe geri ödeme sistemini beğendim. Geri dönüşüm için sizden depozito alıp şişeyi makinaya atınca geri iade ediyorlar. İsterseniz parayı almayıp bağışta yapabiliyorsunuz.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.