Sayfa 73/1230 İlkİlk ... 23637172737475831231735731073 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 577 - 584 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1. ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Sn Dudu ,

Ortağı olarak,yeni ford cargo çekiciyi nasıl buldunuz, ben çok beğendim.

4 yıldır çalışıyordu arkadaşlar. Parça yerlilik oranı %80 üzeri...

YTD

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Evet...eğer haftaya ptesi artı kapanış gelirse, hedge u-30 endeks short lar kapanır...yola sadece portföydeki hisselerle devam edilir...olur da 100 bin bile görülmeden tekrar asagi doberse endeks( kırmızı ortalama maviyi tekrar asagi geçerse tekrar hedge poz açılır).

Mart ortasından bu yana sadece temmuz başı fake bir sinyal verdi...kapa aç yaptık hedge poz lari...yani sık sinyal veren bir sistem değil( 5 ayda 1 kez)
    Cautionary Hocam

EMA 5 ve Ema 22 kullanmanızın ana sebebi, en az fake sinyal aldığınız hareketli ortalamalar bunlar olduğundan mı kullanıyorsunuz.
    Bu grafik yorumu, Şirket hisselerinin alım satım sinyali olarakta kullanılabilir mi ? Bir nevi bollinger bandı gibi,
    Eğer cevap veriyorsa, elin oglunun bandını neden kullanayım
    Tanıdığım bildiğim değerli hocamızın bandını kullanırım. İsmini de Cautionary bandı koyarız olmaz mı

Saygılar

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

3.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    uzun vade yatırımın ve ek gelirin ne kadar önemli olduğunu anlatan örneklerden biri daha.

DW Türkçe'nin yayınından.

Tam ibretlik, üstelik burası Almanya...bunun tr versiyonunu cekse birileri...ama nerde böyle medya.

Bir şey dikkatimi cekti, 900 euro nun yarısı kiraya gidiyorsa, 450 Euro yemeye içmeye yetmiyor mu? Çok sigara içiyor amca, Almanya da sigara da pahalı,muhtemelen 150-200 Euro sigaraya gidiyordur, bir o kadar da ickiye..icki sigara içmese belki de şişe toplamasına gerek kalmayacaktı(normal gıdalar için yardım örgütleri 2 Euro ya alış veriş imkanı sağlıyormuş..ama kimse icki ve sigara için yardım etmez herhalde)

Yani çıkarılacak cok ders var...en önemlisi de emeklilikte gelirim ve harcamalarım ne olacak, asgari ihtiyaçlarımı karşılayabilecek miyim? Bu sorunun cevabını düşünmek lazım.

4.  Alıntı Originally Posted by batu34 Yazıyı Oku
    Cautionary Hocam

EMA 5 ve Ema 22 kullanmanızın ana sebebi, en az fake sinyal aldığınız hareketli ortalamalar bunlar olduğundan mı kullanıyorsunuz.
    Bu grafik yorumu, Şirket hisselerinin alım satım sinyali olarakta kullanılabilir mi ? Bir nevi bollinger bandı gibi,
    Eğer cevap veriyorsa, elin oglunun bandını neden kullanayım
    Tanıdığım bildiğim değerli hocamızın bandını kullanırım. İsmini de Cautionary bandı koyarız olmaz mı

Saygılar

Batuhan
    5 günlük haftalık, 22 günlük aylığa denk geliyor...bunlar hemen herkesin takip ettiği genel ortalamalar...haftalık aylığı ne yönde keserse hareket o yönde ilerler beklentisi icinde oluyoruz.

Hisselerde pek kullanmadım ama endekste çok iyi çalıştığını geriye donuk incelemelerimde görüyorum...bazı yatay dönemler hariç, yılda 2-3 kez sinyal veriyor çoğu zaman..bu da orta uzun vade için çok kullanışlı olduğunu gösteriyor.

Teknik analizi büyük resmi görmek için kullanınca oldukça faydali ve yanlış sinyal sayısı az...ama isi günlük hatta saatlik kısa vadeye dökünce iş karmaşıklaşıyor...sonra amuda kalkmış ördek resimleri, ayakta çis yapan kaplumbağa figürleri görüyor bazıları.

Bence uzun vade yatırımcı her zaman ana trendlere ve büyük resme odaklanmalı.

Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Sn Dudu ,

YTD

Yapan arkadaşların eline sağlık, şu yerlilik olayına bazen takılıyorum. Toplam maliyet içinde yerli ürünlerin payını gösteren bir yerlilik oranı daha iyi olmaz mı ? Sonuçta önemli olan bu üründen elde ettiğimiz katma değer.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    5 günlük haftalık, 22 günlük aylığa denk geliyor...bunlar hemen herkesin takip ettiği genel ortalamalar...haftalık aylığı ne yönde keserse hareket o yönde ilerler beklentisi icinde oluyoruz.

Hisselerde pek kullanmadım ama endekste çok iyi çalıştığını geriye donuk incelemelerimde görüyorum...bazı yatay dönemler hariç, yılda 2-3 kez sinyal veriyor çoğu zaman..bu da orta uzun vade için çok kullanışlı olduğunu gösteriyor.

Teknik analizi büyük resmi görmek için kullanınca oldukça faydali ve yanlış sinyal sayısı az...ama isi günlük hatta saatlik kısa vadeye dökünce iş karmaşıklaşıyor...sonra amuda kalkmış ördek resimleri, ayakta çis yapan kaplumbağa figürleri görüyor bazıları.

Bence uzun vade yatırımcı her zaman ana trendlere ve büyük resme odaklanmalı.
    Haklısınız Hocam

Formülasyonun hisse kısmını kontrol etmeyi, aldığım hisseler özelinde, ilerideki yapacaklarım kısmına aldım.
    Sonucu size haber veririm.

Saygılar

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    uzun vade yatırımın ve ek gelirin ne kadar önemli olduğunu anlatan örneklerden biri daha.

DW Türkçe'nin yayınından.

Türkiyede 2 çalışan 1 emekliye bakıyor bizim sonumuzda böyle olabilir.
    Almanların şişe geri ödeme sistemini beğendim. Geri dönüşüm için sizden depozito alıp şişeyi makinaya atınca geri iade ediyorlar. İsterseniz parayı almayıp bağışta yapabiliyorsunuz.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Sn Dudu ,

YTD

Bayildim bu alete.
    Yollarda ne zaman bir ford cargo gorsem ozellikle mavisini dikkatimi ceker.
    120K km bakim araligi varmis.
    Binek aracda 15K km'de bir cagirirlar.
    Demek ki bu isler tamamen duygusal.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 73/1230 İlkİlk ... 23637172737475831231735731073 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz