Sn Aksakal,
Bu 3 günün sonunda ne olmasını bekliyoruz. Tekrar sakinleşip yataya sarmasını mı ?
Teşekkürler.
Printable View
Sn Aksakal,
Bu 3 günün sonunda ne olmasını bekliyoruz. Tekrar sakinleşip yataya sarmasını mı ?
Teşekkürler.
Sayin Aksakal Tav hissemden tek bir lotumu dahi vermedim vermeyede niyetim yok
Sayenizde guzel seyler öğreniyoruz saygilar.
arkadaslar topigi takip eden kisilersiniz burdan en az 20 defa rica ettim hisse soru cevabi yok sormayin diye ...
ayiptir yani ....
gerekirse yazmayin geeekirse takipte etmeyin ...
isteyen okusun isteyen okumasin ...
saygisi olmayanlar ugramasin ...
insanlari kirmayim etmeyim dedim ama yeter artik topigi kapattiracak radde getiriyorsunuz sinirden....
hayir yatay beklwntim yok ....
bu uc gun bir baloncukmu bir trendin basimi bize onu gostwrecekti ki zaten su an itibariyle gosterdi sayilir (seans sonunu beklemek gerek )
topige uygun ve yerinde soru icin ben teşekkür ederim ...
bol kazanclar
Teşekkür ederim ...
faydali olabiliyorsak ne mutlu
bol kazanclar....
Sn. Aksakal hocam butür sorular kasıtlı soruluyor olabilir. Sizden ricam cevap vermediğinizde uzatsalarda cevap alamayınca gidecekler. Lütfen sizin tecrübenizden yararlanmak isteyen sessiz çoğunluğun sesi olarak formu devam ettirmenizi canı gönülden isterim.
Saygılar.
bir kasit oldugunu dusunmuyorum ....
sorun ne biliyomusunuz ...
iki kiside akli basinda iyi egitimli yazdigi cizdigi bello kisiler ....
yani bi cahil yapsa bu kadar sinirlwnmeyexegom ama bile bile saygisizliga tahammul edemiyorum .
sizdende ricam kimse menfaatimede olsa bu toplara girmesin kimse kimseyle tartismasin kimse beni falan aavunmaisn . ..
bu tur bi soru gordugunde bir forumdas "bu topikte hisse sormak yasaktir lutfen ilk sayfayi okuyun" yazssin eger usenmesse ....
ama cevap gelirse tartisma vari bi örtam olursa kimse uzatmasin ben cevabi veririm. ...
Pes...
Yani gerçekten üzülerek okudum...
Bu kadar sinirlenecek, saygısızlık olarak niteleycek, gerekirse cevap veririm diyecek bir şey göremiyorum...
İşin aslı şu, sizi ciddiye aldığım, fikirlerinize güvendiğim için gayr-i ihtiyari sorulmuş bir soruydu, bundan önce 20 defa sorulmuş, ben 21. yi sordum diye böyle bir üslup ile karşı karşıya kalmamalıydım...forumdaki ilk sayfayı ve sonraki uyarılarınızı hatırlamamış olabilir miyim??? Eğer böyleyse bu kadar sert ifadelere gerek var mı peki???
Çok yazık...
Siz de aklı başında, eğitimli birisiniz...biraz empati yapın lütfen.
Evet kasıtlı bir soru değildi, en azından benimkisi, buradan urasimo34 e cevap vermiş oldum böylece.
Şunu da ekleyeyim ve niyetimi anlamayan anlasın,
Bu topikte bir hisse soran olursa "ilk sayfayı okuyun lütfen, hisse sormak yasaktır" cevabını ben vereceğim.
Bu nedenle biraz sakin olmanızı tavsiye ediyorum.
Şu yazdıklarımdan da çatışma ortamı çıkartırsanız ben de üslubumu üzülerek değiştireceğim.
Teşekkürler.