Sn Aksakal,
Bu 3 günün sonunda ne olmasýný bekliyoruz. Tekrar sakinleþip yataya sarmasýný mý ?
Teþekkürler.
Sn Aksakal,
Bu 3 günün sonunda ne olmasýný bekliyoruz. Tekrar sakinleþip yataya sarmasýný mý ?
Teþekkürler.
Sayin Aksakal Tav hissemden tek bir lotumu dahi vermedim vermeyede niyetim yok
Sayenizde guzel seyler öðreniyoruz saygilar.
arkadaslar topigi takip eden kisilersiniz burdan en az 20 defa rica ettim hisse soru cevabi yok sormayin diye ...
ayiptir yani ....
gerekirse yazmayin geeekirse takipte etmeyin ...
isteyen okusun isteyen okumasin ...
saygisi olmayanlar ugramasin ...
insanlari kirmayim etmeyim dedim ama yeter artik topigi kapattiracak radde getiriyorsunuz sinirden....
hayir yatay beklwntim yok ....
bu uc gun bir baloncukmu bir trendin basimi bize onu gostwrecekti ki zaten su an itibariyle gosterdi sayilir (seans sonunu beklemek gerek )
topige uygun ve yerinde soru icin ben teþekkür ederim ...
bol kazanclar
Teþekkür ederim ...
faydali olabiliyorsak ne mutlu
bol kazanclar....
Sn. Aksakal hocam butür sorular kasýtlý soruluyor olabilir. Sizden ricam cevap vermediðinizde uzatsalarda cevap alamayýnca gidecekler. Lütfen sizin tecrübenizden yararlanmak isteyen sessiz çoðunluðun sesi olarak formu devam ettirmenizi caný gönülden isterim.
Saygýlar.
bir kasit oldugunu dusunmuyorum ....
sorun ne biliyomusunuz ...
iki kiside akli basinda iyi egitimli yazdigi cizdigi bello kisiler ....
yani bi cahil yapsa bu kadar sinirlwnmeyexegom ama bile bile saygisizliga tahammul edemiyorum .
sizdende ricam kimse menfaatimede olsa bu toplara girmesin kimse kimseyle tartismasin kimse beni falan aavunmaisn . ..
bu tur bi soru gordugunde bir forumdas "bu topikte hisse sormak yasaktir lutfen ilk sayfayi okuyun" yazssin eger usenmesse ....
ama cevap gelirse tartisma vari bi örtam olursa kimse uzatmasin ben cevabi veririm. ...
Pes...
Yani gerçekten üzülerek okudum...
Bu kadar sinirlenecek, saygýsýzlýk olarak niteleycek, gerekirse cevap veririm diyecek bir þey göremiyorum...
Ýþin aslý þu, sizi ciddiye aldýðým, fikirlerinize güvendiðim için gayr-i ihtiyari sorulmuþ bir soruydu, bundan önce 20 defa sorulmuþ, ben 21. yi sordum diye böyle bir üslup ile karþý karþýya kalmamalýydým...forumdaki ilk sayfayý ve sonraki uyarýlarýnýzý hatýrlamamýþ olabilir miyim??? Eðer böyleyse bu kadar sert ifadelere gerek var mý peki???
Çok yazýk...
Siz de aklý baþýnda, eðitimli birisiniz...biraz empati yapýn lütfen.
Evet kasýtlý bir soru deðildi, en azýndan benimkisi, buradan urasimo34 e cevap vermiþ oldum böylece.
Þunu da ekleyeyim ve niyetimi anlamayan anlasýn,
Bu topikte bir hisse soran olursa "ilk sayfayý okuyun lütfen, hisse sormak yasaktýr" cevabýný ben vereceðim.
Bu nedenle biraz sakin olmanýzý tavsiye ediyorum.
Þu yazdýklarýmdan da çatýþma ortamý çýkartýrsanýz ben de üslubumu üzülerek deðiþtireceðim.
Teþekkürler.
Bir aðaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeþçesine...
Yer Ýmleri