Ciddi misiniz? Hemen islemleri kesin lutfen. O raddeye gelmek ne demek.. Deger mi ya..
Printable View
Selim bey demoda bu kadar sinirlendiyseniz fx i birakmanizi siddetle tavsiye ediyorum. Allah korusun sagliginizdan da olursunuz.
Ya nasıl sinir olmaz ki insan - nasıl bunu ayarlıyor ki? Yani kapatmasaydım şu anda Cumhurbaşkanının Köşkünün yanında benim de Demo bir köşküm olacaktı. O derece...
Dışarı çıkıp biraz dolandım, markete gittim rahatliym diye --- ben gittiğimde bomboş olan marketin tam ben kasaya vardığımda tıka basa dolmasına sinirlendim. Açken çok sinirli oluyorum.
Gelirken bissürü lavaş ve çiğ köfte aldım :) Acımı bastırsın diye...
Dore - dedim ya, siz işinizi bilirsiniz. Saygı duymamak mümkün değil. Parite sayısını bence hiç arttırmayın. Arttıkça ister istemez kafanızda korelasyonlar kuracaksınız ve bu sizi bazen yanlış yönlendirecek. Ya da ne biliym, sadece ben öyle düşünüyorum belki de..
Bu hafta böyle biter heralde...
Parite sayisini bilerek artirdim. Neden derseniz kısıtlı enstrumanda ben cok yukleniyorum pozisyonlara. Mesela altin. Durmadan pozisyon aciyorum. Bunun önünü almak için. Dengeli dağıtmaya çalışıyorum. Bir nevi frekans bozucu bu pariteler:)
Cig köfte ve lavaş harika:yes:
Ama iftarda yenir mi ki acaba aç karna?
Evet 1770 lere geldik. Birkac gune 1756 bekliyorum. Aynen 1734 gibi. Belki bu aksam bile gelebilir. Insallah :kalp: