Sayfa 73/243 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
Arama sonucu : 1943 madde; 577 - 584 arası.

Konu: Fx blıtz trade (dow gold usd bıtcoın)

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Bu altın beni delirtecek ... vallahi delirecem!

Ya bir aydır aza kanaat etmemenin ceremesini çekiyorum ve bugün ettim!!! Balkondan kendimi atmaya bile kalkıştım (şaka - ama o raddeye geldi)...

Keşke kendimi dışardan görsem ve ben ne yapıyorsam onun tersini yapsam...

Aptal kafam...tam da aza kanaat edecek günü buldum...
    Ciddi misiniz? Hemen islemleri kesin lutfen. O raddeye gelmek ne demek.. Deger mi ya..

Geçmiştekileri okudum şimdi - herkes ii galiba, dimi?

Dore 'yi hiç sormuyorum, o işini bilir...
    Ben iyiyim. Dun ve bugun toplami +dayim.
    Altinlarimi stopladim 1747 den. Sabah yazmistim. Belliydi alislardan.

Yine girdim bu seviyeden.

Selim bey demoda bu kadar sinirlendiyseniz fx i birakmanizi siddetle tavsiye ediyorum. Allah korusun sagliginizdan da olursunuz.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Selim bey demoda bu kadar sinirlendiyseniz fx i birakmanizi siddetle tavsiye ediyorum. Allah korusun sagliginizdan da olursunuz.
    Ya nasıl sinir olmaz ki insan - nasıl bunu ayarlıyor ki? Yani kapatmasaydım şu anda Cumhurbaşkanının Köşkünün yanında benim de Demo bir köşküm olacaktı. O derece...

Dışarı çıkıp biraz dolandım, markete gittim rahatliym diye --- ben gittiğimde bomboş olan marketin tam ben kasaya vardığımda tıka basa dolmasına sinirlendim. Açken çok sinirli oluyorum.

Gelirken bissürü lavaş ve çiğ köfte aldım Acımı bastırsın diye...

Dore - dedim ya, siz işinizi bilirsiniz. Saygı duymamak mümkün değil. Parite sayısını bence hiç arttırmayın. Arttıkça ister istemez kafanızda korelasyonlar kuracaksınız ve bu sizi bazen yanlış yönlendirecek. Ya da ne biliym, sadece ben öyle düşünüyorum belki de..

Bu hafta böyle biter heralde...
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Ya nasıl sinir olmaz ki insan - nasıl bunu ayarlıyor ki? Yani kapatmasaydım şu anda Cumhurbaşkanının Köşkünün yanında benim de Demo bir köşküm olacaktı. O derece...
    Demo köşk
    Evet kendinizi balkondan atmak için çok makul bir neden

Parite sayisini bilerek artirdim. Neden derseniz kısıtlı enstrumanda ben cok yukleniyorum pozisyonlara. Mesela altin. Durmadan pozisyon aciyorum. Bunun önünü almak için. Dengeli dağıtmaya çalışıyorum. Bir nevi frekans bozucu bu pariteler

Cig köfte ve lavaş harika
    Ama iftarda yenir mi ki acaba aç karna?

Evet 1770 lere geldik. Birkac gune 1756 bekliyorum. Aynen 1734 gibi. Belki bu aksam bile gelebilir. Insallah

Sayfa 73/243 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •