Alttaki yorumları okudukça yerlere yattım hani yaşamıyor olsam şaka gibi ülkeyiz hergün eğlence hergün gırgır hergün aksiyon. Ama ülkede malesef yaşıyorum.
Printable View
Aslında soru cok normal. Normal olmayan bizim verdiğimiz tepkiler. biz tersi işlem yapamyı seviyoruz.Salı gununden beri varanttaki işlemleri izleyin tüm işaretleri vermişti.... biz haber var ama acaba ne :vk::vk::vk::vk:
kafayı vurduk vurduk 200 puan arttıramaz hatta hiç artırmaması gerekiyordu. Bunun altında birşey yatıyor dedim durdum.
Önce şaka sandım imkansız dedim. Artık inandığım birşey var. Parti içinde birilerinin yüklü dolarları var. Böyle karar aldırıyorlar.
yenisi hızla faiz düşürürse ne 8 kalır ne de 9.........ytd
Yenisini bugün konuştururlar işte sıkı politikadan vazgeçmeyiz vs. Neyseki bağımsız başkanımız var 😀 müdahale edilmiyor. Erol Bulut bile bu kadar adam değiştirmez.
Bayburt milletvekili yeni şafak yazarı.
Dünyanın en kısa ve komik fıkrası bu kadar.
Bu kadar da olmaz.Bu görevden almadan sonra itibar sıfırlanır.Hafta sonu rahat edelim dedik.Illaki atraksiyon olacak.
Adama şişko dediniz Ama adam durumu biliyormuş...Songur den bahsediyorum.
Ne desem ne yapsam boş, son 3 gündür olanlar inanılmaz diyeceğim de bunlar bu ülkede gayet normal işler. Kasımdan beri koskoca eski bakan görüntü vermedi. Alt tarafı bir bürokrat değişti. Dolar falan zıplarmış,borsa çakılırmış. Boşverin çok da şey etmeyin, kahvaltı neyim yapın.
Not: Dünkü yeni şafak şeysinin manşetinden belliydi ama biz ayıkamadık, adam orda yazarmış ya la:evil: