Sayfa 72/1001 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 569 - 576 arası.

Konu: Viop XXXII

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Longcular mı sevinsin?
    Şortçular mı?
    Bu olay da bunu soran adam tüm para yönetimini eşine, ailesine yahut profesyonellere devretmelidir...

Argentino Doggy ve Pezolar Çarşamba günü yazmıştım, kimse itibar vermedi, abanın

Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Evet demek ki bu haber gün içinde öğrenilmiş, satışların sebebi belli oldu. Fazla söylenecek bir şey yok. MB görevden alınması, hem de faizler %19 a çıkartılmışken...aşırı saçma ve yanlış... İstanbul sözleşmesinden çıkılması ise utanç verici. Şimdi yazıcam ama bazı arkadaşlar yine kızacak. Siyasal islam tam olarak İstanbul sözleşmesinden çıkmaktır işte...

Kirli ellerini ülkeden çekmedikleri sürece, bu ülkenin nefes alması mümkün değildir. Long olan arkadaşlara sabırlar...

Tüm bu kararların gece yarısı kararnamesiyle alınmış olması yapılan işten kendilerinin de ne kadar utandığını gösteriyor.

Kapıcı değiştirir gibi mb başkanı değiştiriyorlar. Kapıcı bile 4 ayda 2 kere değişmez. Ayıptır.

1 tane akplinin dahi, reisin 4 ay önce yaptığı atamayı hiçe sayarak yaptığı bu görevden almayı destekleyebileceğini sanmıyorum.

Artık ekonomiyi batırmaya uğraşıyorlar bunun başka açıklaması yok.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

4. Yaklaşan cisim resmi gazete imiş.
    İçeriden haber alanlarla nasıl başedeceğizki.
    En çok merkez sağ seçmene kızıyorum bitti deseler biter ama propaganda makinasına kapılıyorlar.
    Yazık oluyor ülkeme.

En korktuğum borsada yatırımım varken erken seçim kararına denk gelmekti. Artık erken seçim olsa diye dua ediyorum. Hergün saçma kararlarla parça parça can çekişmektense direk ne olacaksa olsun kafasına evrildim.

Saygılar.

Memlekette erken yatmaya gelmiyor ülke24 saat aksiyon dolu e biz bu boku hacim yapmak için mi yedik o zaman
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    hah ha...

piyasa açıkken yapsanıza şunları da güzelce eğlensek... şimdi işin yoksa pazartesiyi bekle...

ülke değil çiftlik...

naci yattıysa sabah öğrenir artık haberi...
    Şaka gibi baciyi uyandırır haber verirlerde ben anca sabah kalkınca haberdar oldum
    bir halt olacağı yok.

https://twitter.com/naci_agbal/statu...82108583936001

adam kovulduğu için teşekkür etmiş. titrindeki merkez bankası başkanının önüne de eski yazmış. ölüyoooom
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 72/1001 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •