https://www.kap.org.tr/Bildirim/1088125
Geldı işte
Printable View
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1088125
Geldı işte
Tavan olursa % 50 sını benden alır ,, sonrakı günde dığer yüzde ellısı şuankı yol haritam bu değişmezse ,, alan da kazansın !!!Önemli olan tahtacının yol hatırası ,, !!
Sen büyüyü bir kere bozdun kwon kardeş burda seninle beraber 150 lerde beraber yazdık ele verecek diyen çakallar çukallarla mücadele ettim bana ceza verdiler 10 gün sonra bir geldim ki hisseleri satmışsın ilk baştada dedim 135 maliyetli 20.000 lottan 1 lot bile satmadım tabanda gördüm satmadım - gördüm gene satmadım 500 dedim ağzımdan çıktı birkere 500 e kadar satmayacağım
bu haberleri pek kayle almıyorum gesan da dün açıklamıştı ve bu gün eksi 3 yaptı yani spek doyuma ulaştırmış ve yukardan vermişse illede verdiklerini almak için geri vites yapar dostlar bunu da belirteyim haaa bende yok 5 tavandan sonra alışı bıraktım satışım zaten yok çünkü hissem yok ama hınzır taaa başından beri yazmıştım takibimde hedefim uzun vade olur ama uygun yerden alabilirsem alamazsa kısmette yokmuş derim elinde olan dostlara da hayırlı kazançlar dilerim yok diye kötülemiyorum yanlış anlamayın güzel hisse ama baya dagıtıldı ve toplanması gerekir.
Fonların ve citinin malı perşembe cuma takaslarıyla tamamen erir. 430 milyonluk kap oldu toplam 4.çeyrek ciro hızla looding…çöp kokusu geldi yine burnuma…iyi haftasonları alfalar
O iş öyle değil piyasa değerin geldiyse 35 milyar tl ye artık 10 milyon Euro da ihale alsan etki etmez onlara anca 30-40 milyon Euro lar eder üstelik gesan dün ihale almadı daha önce aldığı ihaleyi imzaladık diye attı yeni bir ihale değil yani
Ayrıca halka arz olduğu 1 ay bile olmayan şirket 3. Kap ihalesini attı ve hepsi büyük montajlı fabrikanın 7-24 çalıştığını harika 3. Çeyrek bilançosu geldiğini bedelsizini ve yeni açılacak fabrikayı filan saymıyorum bu selin önünde hiçbir tahtacı duramaz zaten satan 3 5 tane zibidi tahtanın yüzde 40 sahibi iş bankası maliyet 200 lerde olmasına rağmen hiç satış yapmadı oda biliyor benim gibi ederini bügün taban olacağını görüp satmayanların bir mükafatı olacak herhalde neyse son söz çarşambaya kadar tavan serisi bekliyorum çarşamba bozulur sonra ne olur zaman gösterecek