Sayfa 72/256 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 569 - 576 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

Bugun 10.06 da 343tl den de mal bosaltmis olabilir mi bunu bize yazan dostumuz

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Mal salis saat 10.02 ile 10.23 arasi olmus olmali ve
    Mal alis saat 11.08 ile 11.27 arasi olmus olmali, tebrikler
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2. Takip etmeye değer miktarda para bağlayabilmiş olana helal olsun... Çok değerli 55 lotumla vedalaştım bugün... şimdilik üzerine düşeni yaptı; 1-2 çeyrek getirip piyasası oturunca tekrar bakarız...

3. çöp hisseye dönüştü artık

4. umarım dedıklerımı anlamaya çalışıp istıfade eden olmuştur..benım yazdıklarımı kopya yapıp atanlar vardıya ,,en son yazdıklarımı kopyalayıp atın yıne,,,hanı fabrıka 7/24 çalışıyorduya ..sızın borsacılığınızı yerım ben..bak sattıklarımın bır kısmını aldım haberınız olsun..ama korkmayın alfasta şuan zirveden alan bıle zarar etmeyeck..

başladığı gıbı 1000 tl ye kadar gıdeceğını sananlar ılk şoku yaşadılar sanırım..sizin sevıyenıze ınıp gereklı cevabı vermek isterdım ama değmezsınız,,ılk alımı mı yaptım ,,ptesı ve salıda düşerse kademelı alıma devam ,bu arada malıyet düşüyor bende,,öğretecem size bu borsayı meraklanmayın ,,topunuz, ben tek,,bır sure 250/300 arasında devam ekstra haber vs düşmezse..,,gaza gelmeyın ,uçan kaçan takımına dıkkat edın yeterlı..

smrtg deyıp duranlar varya ,sanıyorkı smrtg bıranda yırmı kat yaptı,,smrtg nın hareketlerını ıncelese o bıle yeter ama o bıle yetenek ıster,,30 tl den 21 tl y kadar bastılar smrtg ye arzdan sonra ,dua edınde düzeltme şirketın haber destegı vs ıle erken bıtsın ,,,tek fıyat şoku gelmesınde düşe kalka gıder ..
    Son düzenleme : kwon3; 16-12-2022 saat: 17:03.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5.  Alıntı Originally Posted by adonisleo7 Yazıyı Oku
    çöp hisseye dönüştü artık
    Yanlışsınız
    60 dan 340 görmüş 290 larda gezen bir hisse

2 gündür beklemedeyim alış yapmadım

6. yani testere ve cansiz moda gecti. cok can yakar bu alfas. 58 maliyetlileri satmadim o ayri

7. alfasa hıcbırşey olmaz,boyle senetlerde nerden satıp nereden alacagını bılırsen pastanın buyugunu yersın yoksa oyle bakar bakar durursun..buda tecrube ile olur..bu bır trent ve bu trentte düşüşlerde olacak yukselışlerde,,o kurum aldı bu kurum sattıyla hıcbıryere varamazsın.. kademelı alım ve satım candır hayat kurtarır..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

8. Evet know dahil satanlar bundan sonra babayı alır alttan hadi öpücükler sizinle 10 milyon Euro ihale aldı 14 milyar tl değerinde şirket

Sayfa 72/256 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •