umarım dedıklerımı anlamaya çalışıp istıfade eden olmuştur..benım yazdıklarımı kopya yapıp atanlar vardıya ,,en son yazdıklarımı kopyalayıp atın yıne,,,hanı fabrıka 7/24 çalışıyorduya ..sızın borsacılığınızı yerım ben..bak sattıklarımın bır kısmını aldım haberınız olsun..ama korkmayın alfasta şuan zirveden alan bıle zarar etmeyeck..
başladığı gıbı 1000 tl ye kadar gıdeceğını sananlar ılk şoku yaşadılar sanırım..sizin sevıyenıze ınıp gereklı cevabı vermek isterdım ama değmezsınız,,ılk alımı mı yaptım ,,ptesı ve salıda düşerse kademelı alıma devam ,bu arada malıyet düşüyor bende,,öğretecem size bu borsayı meraklanmayın ,,topunuz, ben tek,,bır sure 250/300 arasında devam ekstra haber vs düşmezse..,,gaza gelmeyın ,uçan kaçan takımına dıkkat edın yeterlı..
smrtg deyıp duranlar varya ,sanıyorkı smrtg bıranda yırmı kat yaptı,,smrtg nın hareketlerını ıncelese o bıle yeter ama o bıle yetenek ıster,,30 tl den 21 tl y kadar bastılar smrtg ye arzdan sonra ,dua edınde düzeltme şirketın haber destegı vs ıle erken bıtsın ,,,tek fıyat şoku gelmesınde düşe kalka gıder ..
Son düzenleme : kwon3; 16-12-2022 saat: 17:03.
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri