Originally Posted by
ressam
Edremit merkezde oğluma aldığım 1 yaşında 4 katlı binanın en üst katındaki dairenin boş arsaya bakan cephesinden yağmur suyu çekiyor. Müteahhit yapacağını söylediği için ihtar çekmedim. Aradan 6 ay geçti. İlkokul mezunu şark kurnazı mütait sanırım benim için '' bu çokbilmişi atlatırım , olmadı en son şirretlik yaparım '' düşüncesine girmiş. Dün şiddetli yağan yağmurda odaların duvarları ıslanınca binanın alt katında dükkanında oturan mütaite '' gel bak hemşerim, yaptığın eserle gurur duyacaksın . Sen yerlilere silah falan çekerek şirretlikle işlerini götürüyormuşsun ama beni atlatman mümkün değil. '' dedim.
Adam anında çirkinleşti. Bugün noter getirdim, tespit yaptırdım. Bürosundan görmüş çıkışta notere soruyor. Sonra beni arıyor '' Yaa abi , sen ne acelesin yapacağım dedimya '' diyor. Artık kendisiyle selamlaşmak bile istemediğimi, avukat- noter- mahkeme masraflarıyla birlikte en iyi izolasyonu yaptıracağımı ve mesleğinde ilk dersini almanı sağlayacağımı söyledim.
İlk fırsatta daireyi satıp, parasını eurobonda yatıracağım. Oğlum ömür boyu dertsiz bankadan parasını çeksin....