Bu noktadan sonra zarar sabitleşmiştir. Yani şu an TL'de alınsa dolara da geçilse o zararı kurtarmak mümkün değildir demek istedim. Böylece ilk defa bu vatandaşlar için fiili ve kalıcı bir fakirleşme anlamına geliyor.
Printable View
ciddi sıcak var, dün 51 derecede denizde yüzerken ya bayıldım, ya öldüm, ya suyun üzerinde uyuya kaldım, sanki beynimin içi şu an tuzlu su ile dolu gibi, birde içi kaynıyor gibi, o vakit kadının biri sallayınca uyandım, kadın öldünüz sandım dedi, kadına senin mezarlık m2 fiyatlarından haberin var mı? dedim, az gülüştük, bu arada kıyıdan 100 metre açılmışım, yada dalga beni almış olmalı, ya ben sıcaktan açıldığımı o an fark edememişim neyse kendime 3-4 günde gelirim, haziranda 14,75-15,50-16 demiştim, banklar bu oranları vermiş olması lazım, temmuz 17 bellki haftanın ilk 1-2 günü pazartesi-salı görülüp sonra çıkış olmaz gibi, yanı tek bu ay için az karamsarım, sonra rokettt, şu an beynim fokurduyor, stop :bravo:
Geçmişe gidip analiz yapmaya başlarsak ohoo.
Şimdiki zamandan geriye bakıp 3.05 çok ucuzdu niye almadınız diye sormak işin kolayı. :evil: Mesele şimdi neyin ucuz/neyin pahalı olduğunu kestirebilmekte.
Ben 2.20'lerden beri dolar topluyorum yıllardır. Demek ki bana göre dolar hep ucuz. Dolar ne kadar yükselirse yükselsin değerini bir türlü bulamıyor. Bu sadece bu son 4-5 senenin meselesi de değil. Son 700 senedir böyle. 2002-2013 arasında doların soluklanması da bizim başarımız değil, doları basanların başarısızlığı.
Bugün Suriyeliler bile Türkiye'ye kalıcı olarak yerleşmeyi düşünmüyor da Avrupa'yı hedefliyorlarsa Dolar çıkmasın da ne yapsın? :evil:
Hiç bişey anlamadım.biri açıklar mı
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
uzmanlar en geç 2 yıl içinde ABD de resesyon bekliyor. O zaman $ in değeri ne olacak.cok emin olmayın.kisa vadede dolar güçlenecek hemfikirim ama sonra yükselişi surduremeyebilir.
2019 a kadar kalması yeter.kur 3.42 olsa zaten 3-3.90 arasindaki devalüasyonu herkes sifirliyor.herkes o seviyeyi bekliyor.
2013 haziran bernake'nin parti bitti dağılın dediği gündü sanırsam.
"Türkiye ve dünya piyasaları dün FED toplantısı sonrası yapılan açıklamaların ardından çok kötü karıştı. Borsada düşüş kapanışta yüzde 6,82 oldu. Dolar 1.9320 TL ile tarihi zirvesine çıktı. Bu hareketin ardından Merkez Bankası döviz satım ihaleleleri açarak piyasaya altı kez müdahale etti. Ama doların ateşi düşmedi ve yeni rekor 1.9340 TL'ye yükseldi. Altın 1300 doların altına gerileyerek eylül 2010'dan bu yana en düşük seviyesine indi. Gösterge tahvilin bileşik faizi de 10 Ekim 2012'den beri gördüğü en yüksek seviyeye çıktı ve yüzde 7.61'e ulaştı. "
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
17 Mayıs 2013... Gösterge faizi 4,61 seviyesini test etti. Sanırım tarihi düşük seviye
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi