Originally Posted by
Gentootr
benim sirket yatirim veya sirketin kendisi ile bir olumsuz dusuncem yok , bursa cimentonun bursada kapali carsida kuyumcularin altin gibi alip sattigi halinden beri bildigim yavas yavas topladigim hatta hisselerin bir bolumu elimde idi sonrada araci kuruma hesabima gecirdim ( yaklasik 1999 yilindan beri ) , hehalukarda sirketin hisselerini elinde tutan sahsin cok durust oldugunu soyleyemem , bu hissenin baskilanmasi uc bes yillik suregelen degil , bu sahsin bu hisseye girdigi yaklasik 22 yil ( tam yili hatirlayamiyorum yaklasik ) onceden beri devam ede gelen kucuk yatirimcisini belki borsada en cok madur eden olsa sasmam ! adam borsa ci ben inaniyorum bunca sene al satlar ile maliyeti eksilerde , biri derse ki bu sahsin boyle bir durumu yok asla inanmam , cunki mevzuu cok uzun yillardir devam ediyor , yanilmiyorsam 22 yil onceleri roportajinda bir cimento fabrikasi sahibi olma isegim var diyordu o zamanindan beri biliyorum , sirketin degeri dusuncene oldugu gibi katiliyorum , yerini topragini binalarini hatta cemtas fabrikasinin yakininda yim , roda limani oyle , cemtas bucum ve roda sadece arazileri bile bursada cok degerli yerler ve gercek degerleme yapildigini sanmiyorum , herneyse elbet degrini birgun bulacaktir , ama erken ama gec , benim en cok canımı sıkan halka acik bir sirketin usulsuz yollar ile yatirimcisi madur edilerek yonetilmesi ve buna goz yumulmasi ki , yukarda dedim adam nitelikli spk ninda yapacagi biryere kadar ,ki bilmiyorum tabii birsey yapildimi yapilmadimi , temettu ise hic umrumda degil ortagi oldugumu sirket degerinde olsun yatirimcisini usulsuzce magdur etmesin ollar zaten otomatikman olur :)