Artan

118,90 9.08 09:55
42,50 7.76 09:55
212,00 7.23 10:31
9,22 6.71 10:30
9,80 6.18 10:31
Artan Hisseler

Azalan

266,25 -9.97 10:30
69,75 -9.94 10:31
171,50 -8.78 10:31
13,05 -7.84 10:31
9,77 -7.22 10:30
Azalan Hisseler

İşlem

1.987.679.433,60 10:31
1.881.777.852,24 10:31
1.561.491.035,74 10:31
1.278.673.301,25 10:31
1.034.267.535,75 10:31
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 6522 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,780
    Hey gidi günler zaman akıp geçiyor. Yatrım 2023 mart ayında devreye alınacak.

SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Hey gidi günler zaman akıp geçiyor. Yatrım 2023 mart ayında devreye alınacak.

SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdiden bu beklenti satın alınmayacak da ne zaman başlanacak.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    bir kac kez yazdim , bu sirkette yatirim haberleri , bilanco cok iyi gelmesi , borcu olmamasi vs vs , hic birinin faydasi yok , partonun kafasinda hangi plan varsa o , ben bunu gordum yillarca onun icin yaziyorum

Alıntı Originally Posted by Gentootr Yazıyı Oku
    bir kac kez yazdim , bu sirkette yatirim haberleri , bilanco cok iyi gelmesi , borcu olmamasi vs vs , hic birinin faydasi yok , partonun kafasinda hangi plan varsa o , ben bunu gordum yillarca onun icin yaziyorum
    Şimdiye kadar öyle, belki de bundan sonra hisse için iyi planlar yaparlar, işler daha da iyiye gider, temettü olabilir, geri alım da, tabi ki bizim istediğimiz icraatlar bunlar, son sözü kendileri söyler, nitekim merkeziyetçi bir hisse.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    671
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Beklenti ve hissenin hikayesi olması hisseye ciddi avantaj sağlıyor.Yakın tarihte hareketlerin başlaması kaçınılmaz gibi görünüyor.32 yıllık borsa tecrübemden elde ettiğim çıkarım.Genelde şaşmaz fakat yinede kısmet diyelim.y.t.d

Alıntı Originally Posted by OZDEMIR1 Yazıyı Oku
    Beklenti ve hissenin hikayesi olması hisseye ciddi avantaj sağlıyor.Yakın tarihte hareketlerin başlaması kaçınılmaz gibi görünüyor.32 yıllık borsa tecrübemden elde ettiğim çıkarım.Genelde şaşmaz fakat yinede kısmet diyelim.y.t.d
    Aynen, en azından 2023 ilk çeyreği görmekte fayda var, bedellinin karşılığını verecek mi bunu en geç o zaman anlarız. varsın gitmesin şimdilik.

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Aynen, en azından 2023 ilk çeyreği görmekte fayda var, bedellinin karşılığını verecek mi bunu en geç o zaman anlarız. varsın gitmesin şimdilik.
    aynen oyle , sadece geri alim yapacagini sanmam , zaten el altindan yillardir topluyor uygun fiyata , ama farz etki geri alim yapti iste o zaman patron anlaki yakasini birakacak, zamanimiz cok , bizimki bitse cocuklarin ki var

birde sunu ekliyim bir kac seferdir unutuyorum , cok uzun yillardir bu hisse boyle hacimler gormedi ! gulunc lotlar ile gun biterdi son bir kac ayda yaptigi islemi belki yilalrca yapmadi .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    671
    birde sunu ekliyim bir kac seferdir unutuyorum , cok uzun yillardir bu hisse boyle hacimler gormedi ! gulunc lotlar ile gun biterdi son bir kac ayda yaptigi islemi belki yilalrca yapmadi .[/QUOTE]

Sayın Gentootr ,benim gözlemime göre yavaş alarak fiyatı dikkatleri fazla çekmeden yukarıya çekiyor ve topluyor.sert hareketlere izin vermiyor,gelen kısa vadecilere göz açtırmıyor,tepelerine mal boşaltıyor,onları kovduktan sonra tekrar yavaş yavaş almaya devam ediyor.hacmin çoğunu kendisi gün içinde yaratıyor.Şimdilik hisse bu tempoda devam edecek gibi görünüyor.Boşverelim az olsun,yavaş olsun,bu şekilde devam etsin yeterki.Zamanı gelince bence kontrolü bırakacak ve hissede o zaman sert hareketler başlayacak.Yazdıklarım şahsi gözlemimden ibaret.yanılıyorda olabilirim.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •