Hey gidi günler zaman akıp geçiyor. Yatrım 2023 mart ayında devreye alınacak.
SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hey gidi günler zaman akıp geçiyor. Yatrım 2023 mart ayında devreye alınacak.
SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
aynen oyle , sadece geri alim yapacagini sanmam , zaten el altindan yillardir topluyor uygun fiyata , ama farz etki geri alim yapti iste o zaman patron anlaki yakasini birakacak, zamanimiz cok , bizimki bitse cocuklarin ki var
birde sunu ekliyim bir kac seferdir unutuyorum , cok uzun yillardir bu hisse boyle hacimler gormedi ! gulunc lotlar ile gun biterdi son bir kac ayda yaptigi islemi belki yilalrca yapmadi .
birde sunu ekliyim bir kac seferdir unutuyorum , cok uzun yillardir bu hisse boyle hacimler gormedi ! gulunc lotlar ile gun biterdi son bir kac ayda yaptigi islemi belki yilalrca yapmadi .[/QUOTE]
Sayın Gentootr ,benim gözlemime göre yavaş alarak fiyatı dikkatleri fazla çekmeden yukarıya çekiyor ve topluyor.sert hareketlere izin vermiyor,gelen kısa vadecilere göz açtırmıyor,tepelerine mal boşaltıyor,onları kovduktan sonra tekrar yavaş yavaş almaya devam ediyor.hacmin çoğunu kendisi gün içinde yaratıyor.Şimdilik hisse bu tempoda devam edecek gibi görünüyor.Boşverelim az olsun,yavaş olsun,bu şekilde devam etsin yeterki.Zamanı gelince bence kontrolü bırakacak ve hissede o zaman sert hareketler başlayacak.Yazdıklarım şahsi gözlemimden ibaret.yanılıyorda olabilirim.
Yer İmleri