1 tl ye ipeke almıştım tmsf eline geçecek diye sattım hisse 13 tl leri gördü...tmsf eline geçince kötü olacağını düşündüm ne alakası varsa kafa işte...nasip kaçacak bizde yeni nasipleri kovalayacağız artık...
Printable View
1 tl ye ipeke almıştım tmsf eline geçecek diye sattım hisse 13 tl leri gördü...tmsf eline geçince kötü olacağını düşündüm ne alakası varsa kafa işte...nasip kaçacak bizde yeni nasipleri kovalayacağız artık...
sizin geçende sattığınız selec için az şey yazmış değilim, en son kalkmadan önce yabancı çok ciddi mal almıştı, bile bile ladesti almamak ta satmakta.
şimdi elimde sarky var
biliyorum hisse gitmeli
bakır fiyatları yükselişte
son çeyrekte ciddi kar yazmalı
katır inatlı adım atmıyor.
Dostum... Sen neler düşünüyorsun...
Toplu içi ,dolu ve kurumsal tahtalarda fiyatı yukarı çekmek değildir amaç, kredi vs gibi işlerde değildir...
İçini doldurmasıdır fiyatlamanın...
Amaç fiyatlama yaratmak olsa , anlaşır biri ile istediği fiyatlamayı yaratır da kime satacak... Altı dolduğunda satabilir sadece ve kimi ortak edeceğini de bilir.
Bı düşün şimdi varsayalım Gedza 150 TL oldu şimdi( altını doldurduğun da olacak ama şimdi değil) sende de var 3 /4 milyon lot mal....kime satacak sın onu....
Fiyatlamayı yaratmak ayrı, piyasanın fiyatlama yaratması ayrı olgudur..
Ki pkart gibi tahtalarda kült mallar fiyatlama ne olursa olsun satılmaz, satmak demek hakimiyet kaybetmek demektir.
Örnek kartonsan, kent vs gibi tahtalar değerinden bu fiyatlamada değildir, sahipleri satmadigi için bu fiyatlamadadir.
Saygılar
craps, pawnstar, svilengrad
Fiyatlamaya takılmamak gerek, günü geldiğinde o olur zaten...
Tek fark patron tahtaları kimi ortak edeceğini bir...
Cefa çektirmeden sefa sürdürmez...
Sen nasıl takas ,alış satışlar vs takip ediyorsan...kim alıyor kimsatıyor ne aldı ne sattı...
Adamlar kendi şirketlerinde bunu takip etmezler mi?
Al bakalım pkart tan 1 milyon lot... Veya daha fazlar kaç sene cefa çekersin.
craps, pawnstar, svilengrad