Bankaların uyguladıkları eft limiti gişeden geçerlimidir ?
Yani hesap kapadığımız zaman gişeden eft yapınca masrafı ödemek kaydıyla limit varmı.
Printable View
Bankaların uyguladıkları eft limiti gişeden geçerlimidir ?
Yani hesap kapadığımız zaman gişeden eft yapınca masrafı ödemek kaydıyla limit varmı.
YKB internetten maximum limit 300K dedi gunluk ve bu seviyeye yukseltmek icin beni subeye cagirdi.
Bunun uzerindeki rakam ucreti mukabili subeden guvenlik kontrolunden sonra yapilabilir.
Syg,
Kredi kartlari limitini bddk kontrol ediyor sanirim.
Her banka bazi temel gostergelerine gore belli bir toplam limiti kart musterilerine dagitiyor.
Syg,
Geçen hafta vakıfbank MT bana arı hesap açtı. Oran 17.80 idi. 100 gün geçerli imiş. Miktar 150 bin.
32 gün için ise 19.20 verdiler. mktr 500 bin.
Neden aynı bankada bu kadar farklı rakamlar var, anlamadım. Kişiye göre mi değişir, miktara, şubeye göre mi? Üçüne göre mi?
Bana öyle denmişti, sitesinde de böyle yazıyor. Daha altına da veriyorlardır belki
Alıntı:
QNB Finansbank, 1 Ocak 2018’den itibaren Özel Bankacılık Müşterilerine artık 12 ay süreyle geçerli TAV Passport Kart* hediye ederek anlaşmalı havalimanında yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor.
Alıntı:
Nasıl Özel Bankacılık Müşterisi Olurum?
QNB Finansbank Özel Bankacılık müşterisi olmak için QNB Finansbank'taki 1 takvim ayı birikim ortalamanızın 1.000.000 TL ve üzerinde olması yeterlidir. QNB Finansbank'taki birikim ortalamanıza enpara.com'daki birikimleriniz dahil edilmemektedir.
Ben çok uzun yıllar Bonus Card kullandım. Eskiden hem alışveriş bonusu hem harcama sözüne bonus ile kayda değer bonus birikimi oluyordu. Son 3-5 yılda çeşmeyi o kadar kıstılar ki ne kadar harcarsan harca ele gelir bir bonus birikmemeye başladı. Vermiyor demesinler diye verilebilecek en düşük rakamları verir hale geldiler. Eskiden yerine göre %1-2 verirdi üst seviye kartlarda üye işyerine göre daha avantajlı oranlar da olabilirdi ama artık 1000'de 1'ler seviyesinde sanırım, belki o kadar bile değil. 1-2 yıl önce hesap yaptım bonus yerine mil kartı daha avantajlı göründü ben de Miles&Smiles'a geçtim. Vergileri de mille ödeme seçeneği olduğu için hiç para ödemeden bilet alıyorum. Amex Platinum yurtdışı harcamalarda yüksek katsayıdan mil veriyor, benim harcamaların da büyük çoğunluğu yurtdışı, bu şekilde avantaj sağlıyor bana. Vergileri mille ödeme olmasa dediğiniz gibi saçma bir hal alıyor.