Sayfa 739/1006 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,905 - 5,912 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Bankaların uyguladıkları eft limiti gişeden geçerlimidir ?

Yani hesap kapadığımız zaman gişeden eft yapınca masrafı ödemek kaydıyla limit varmı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    YKB internetten maximum limit 300K dedi gunluk ve bu seviyeye yukseltmek icin beni subeye cagirdi.
    Bunun uzerindeki rakam ucreti mukabili subeden guvenlik kontrolunden sonra yapilabilir.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Kredi kartlari limitini bddk kontrol ediyor sanirim.
    Her banka bazi temel gostergelerine gore belli bir toplam limiti kart musterilerine dagitiyor.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4. Geçen hafta vakıfbank MT bana arı hesap açtı. Oran 17.80 idi. 100 gün geçerli imiş. Miktar 150 bin.

32 gün için ise 19.20 verdiler. mktr 500 bin.

Neden aynı bankada bu kadar farklı rakamlar var, anlamadım. Kişiye göre mi değişir, miktara, şubeye göre mi? Üçüne göre mi?

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Benim 250 bin için vermişlerdi şimdi milyon mu olmuş sınır vaybe

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bana öyle denmişti, sitesinde de böyle yazıyor. Daha altına da veriyorlardır belki

QNB Finansbank, 1 Ocak 2018’den itibaren Özel Bankacılık Müşterilerine artık 12 ay süreyle geçerli TAV Passport Kart* hediye ederek anlaşmalı havalimanında yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor.
    Nasıl Özel Bankacılık Müşterisi Olurum?
    QNB Finansbank Özel Bankacılık müşterisi olmak için QNB Finansbank'taki 1 takvim ayı birikim ortalamanızın 1.000.000 TL ve üzerinde olması yeterlidir. QNB Finansbank'taki birikim ortalamanıza enpara.com'daki birikimleriniz dahil edilmemektedir.

6.  Alıntı Originally Posted by revent Yazıyı Oku
    Bankaların uyguladıkları eft limiti gişeden geçerlimidir ?

Yani hesap kapadığımız zaman gişeden eft yapınca masrafı ödemek kaydıyla limit varmı.
    Olmaması lazım böyle bir limitin

7.  Alıntı Originally Posted by akresta Yazıyı Oku
    ...Neden aynı bankada bu kadar farklı rakamlar var, anlamadım. Kişiye göre mi değişir, miktara, şubeye göre mi? Üçüne göre mi?
    Hepsi de etkili
    Ama bence en önemlisi müşteri temsilcisi
    Bazıları uğraşmak istemiyor garip bir şekilde

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bir Avrupa şehrine gidiş dönüş mil ile *bedava bilet* almak istediğimde en son 560TL vergi bedeli çıkarmıştı. Aynı bileti bilet fiyatı ve vergiler dahil pegasustan 350TL'ye alınca artık bu kartın çok bir avantajı kalmadığını anladım. Tüm shop&miles kartları kapattırdım.
    Ben çok uzun yıllar Bonus Card kullandım. Eskiden hem alışveriş bonusu hem harcama sözüne bonus ile kayda değer bonus birikimi oluyordu. Son 3-5 yılda çeşmeyi o kadar kıstılar ki ne kadar harcarsan harca ele gelir bir bonus birikmemeye başladı. Vermiyor demesinler diye verilebilecek en düşük rakamları verir hale geldiler. Eskiden yerine göre %1-2 verirdi üst seviye kartlarda üye işyerine göre daha avantajlı oranlar da olabilirdi ama artık 1000'de 1'ler seviyesinde sanırım, belki o kadar bile değil. 1-2 yıl önce hesap yaptım bonus yerine mil kartı daha avantajlı göründü ben de Miles&Smiles'a geçtim. Vergileri de mille ödeme seçeneği olduğu için hiç para ödemeden bilet alıyorum. Amex Platinum yurtdışı harcamalarda yüksek katsayıdan mil veriyor, benim harcamaların da büyük çoğunluğu yurtdışı, bu şekilde avantaj sağlıyor bana. Vergileri mille ödeme olmasa dediğiniz gibi saçma bir hal alıyor.

Sayfa 739/1006 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •