spot kapanışına göre diyorsun sanırım çünkü gece vadeli kapanışına göre +100 puan gibi şu an fdow...
Printable View
Bugün pala çok kişiyi üzer y.t.d
2,7 milyar usd.. Doğuş taksitleri ödeyememiş
Tekrar yeniden yapılandırma..istemiş
Kur farkı 1 senede 5.5 milyar TL..
Battın mı büyük batacan..
Kredi kartı ile tüketici kredisi ile değil :)
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün araplardan şey gelir mi
Avrupa bizi zaten istemiyor. Bunun en güzel örneği annan planını kuzey kıbrısın kabul edip, rumların red etmesidir. Bunun sonrasında ne oldu. Hiç bir şey olmadı. Oysaki referandum sürecinde neler söylenmişti.
Alın size aşağıda başka bir örnek
Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) İzleme Komitesi, Türkiye’nin Dağlık Karabağ'la ilgili 'kışkırtıcı söylemini' kınayarak, Ankara'ya bu eylemlerine son verme çağrısında bulundu. Komite ayrıca Azerbaycan'ı 'ihtilafları askeri yollarla çözme' çabalarıyla suçladı.
https://tr.sputniknews.com/avrupa/20...cana-elestiri/
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bunlar istinyepark avm ni sahibi değilmi?
avm de ki kiracılara özellikle eur bazında ödeme yapan kiracılara nasıl kök söktürdüğünü nasıl hayatı zindan ettiğini biliyorum.
zamanında işin içinde olan biri olarak şöyle rakamlar vereyim 2017 yılında kurlar iyice kudurmaya başladığı ve 2018 de iyice can yakmaya başladığı dönemde bir çok avm kiralarda indirim ya da kurda sabitleme filan yaparken bu arkadaşlar eziyet yaptılar.
bizzat şahidim.
mesela o dönem kanyon avm deki dükkanın aylık cirosunun % 15 i kiraya gidiyordu. bu oran istinyepark da % 60 idi. eur fezaya çıktığından ve gelirler de tl olduğundan dolayı.
bu % 60 inanılmazdı. sonuçta ne oldu. altından kalkamayan dükkanlar kapandı geliri döviz olan dükkanlar ayakta kalmaya devam etti.
yani diyeceğim o ki, doğuş grubu belirli bir kesime sempatik gelebilir ama kurumun esnafa yaklaşımı hiç de sempatik değildi.