Sayfa 739/999 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 5,905 - 5,912 arası.

Konu: Viop - XXV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    spot kapanışına göre diyorsun sanırım çünkü gece vadeli kapanışına göre +100 puan gibi şu an fdow...

Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Daha seans açılmadı bekle biraz bak nasıl yağ gibi kayar o lokma göreceksin.,
    Kapanışa göre 400 puan aşağıda vadeliler...
    Birde AB nin 2020 raporu var..
    Pek iç açıcı değil.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    GUBRF de bu yıl sıra dışı hacim olmuş, BIST30 a soktular bugün yüksekten açtı sonra tepeden %10 düştü.

İstanbul Gübre, Gemlik Gübre, Toros Gübre, Bandırma Gübre, Ege Gübre gibi başka şirketler de var. Sektör çok karlı olsa onlardan da haber alınırdı.

Genelde insan emeğinin az olduğu proseslerin çalıştığı ve çoğu ithal ürünlerden girdi oluşuyor diye biliyorum. Bakliyatta olduğu gibi çok iyi ithalatçılar da piyasaya mutlaka hakimdir.
    Vadelisi yok ki binemedik tepesine.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

3. Bugün pala çok kişiyi üzer y.t.d

4.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    spot kapanışına göre diyorsun sanırım çünkü gece vadeli kapanışına göre +100 puan gibi şu an fdow...
    Evet spot kapanışı....
    AB raporu var birliğe girmeniz iyice zorlaştı diyor yargı diyor meclis iyi denetim yapmıyor dlyor Reisi çok serbest bırakıyorsunuz iması yapıyor.
    Dow"un düşüşü ve paket meselesi mutlaka bir fiyatlama olacak..

2,7 milyar usd.. Doğuş taksitleri ödeyememiş
    Tekrar yeniden yapılandırma..istemiş
    Kur farkı 1 senede 5.5 milyar TL..

Battın mı büyük batacan..
    Kredi kartı ile tüketici kredisi ile değil

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

bugün araplardan şey gelir mi
    bir halt olacağı yok.

Viop - XXV

Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Evet spot kapanışı....
    AB raporu var birliğe girmeniz iyice zorlaştı diyor yargı diyor meclis iyi denetim yapmıyor dlyor Reisi çok serbest bırakıyorsunuz iması yapıyor.
    Dow"un düşüşü ve paket meselesi mutlaka bir fiyatlama olacak..
    Avrupa bizi zaten istemiyor. Bunun en güzel örneği annan planını kuzey kıbrısın kabul edip, rumların red etmesidir. Bunun sonrasında ne oldu. Hiç bir şey olmadı. Oysaki referandum sürecinde neler söylenmişti.

Alın size aşağıda başka bir örnek

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) İzleme Komitesi, Türkiye’nin Dağlık Karabağ'la ilgili 'kışkırtıcı söylemini' kınayarak, Ankara'ya bu eylemlerine son verme çağrısında bulundu. Komite ayrıca Azerbaycan'ı 'ihtilafları askeri yollarla çözme' çabalarıyla suçladı.

https://tr.sputniknews.com/avrupa/20...cana-elestiri/

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    2,7 milyar usd.. Doğuş taksitleri ödeyememiş
    Tekrar yeniden yapılandırma..istemiş
    Kur farkı 1 senede 5.5 milyar TL..

Battın mı büyük batacan..
    Kredi kartı ile tüketici kredisi ile değil

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bunlar istinyepark avm ni sahibi değilmi?
    avm de ki kiracılara özellikle eur bazında ödeme yapan kiracılara nasıl kök söktürdüğünü nasıl hayatı zindan ettiğini biliyorum.

zamanında işin içinde olan biri olarak şöyle rakamlar vereyim 2017 yılında kurlar iyice kudurmaya başladığı ve 2018 de iyice can yakmaya başladığı dönemde bir çok avm kiralarda indirim ya da kurda sabitleme filan yaparken bu arkadaşlar eziyet yaptılar.
    bizzat şahidim.

mesela o dönem kanyon avm deki dükkanın aylık cirosunun % 15 i kiraya gidiyordu. bu oran istinyepark da % 60 idi. eur fezaya çıktığından ve gelirler de tl olduğundan dolayı.

bu % 60 inanılmazdı. sonuçta ne oldu. altından kalkamayan dükkanlar kapandı geliri döviz olan dükkanlar ayakta kalmaya devam etti.

yani diyeceğim o ki, doğuş grubu belirli bir kesime sempatik gelebilir ama kurumun esnafa yaklaşımı hiç de sempatik değildi.
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

Sayfa 739/999 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •