Hadi biz aldığımızda bu adamın bu kadar ******** biri olduğu bilinmiyordu... Ama artık şerefesizliği ayyuka çıkmış bu adamın hissesini kim alıyor anlamış değilim.
Printable View
Hadi biz aldığımızda bu adamın bu kadar ******** biri olduğu bilinmiyordu... Ama artık şerefesizliği ayyuka çıkmış bu adamın hissesini kim alıyor anlamış değilim.
https://i.hizliresim.com/o00mrbp.jpg
iyi akşamlar cümleten, çizgiler bire birde gerçekliyor, ama bunlar sasa nın yönünü değiştirmiyor,..
alıntılarda yazıldığı üzere, aşağı düşüş sonrasında ''1'' ve ''2'' nolu hedef koymuştuk, 2 nolu hedef GAP lı olandı, ..1 nolu hedef görülsede 2 no ya gitmeden tekrar başa aşağı döndü,..
ileriki bir tarhte bu ''2'' nolu hedef illaki gerçekleyecektir,..tabiki hepimizin sorunu zaman muammadır,..
alıntılarda ''link '' vermiş ve hissenin eğer özeli yoksa endex e paralel hareket edeceğini söylemiş idim,
nitekim, belirttiğim üzere,...
endex xu030 da 8490.xx üstü kalamayıp 8156.xx ye doğru agresif sert düştüğünde,..sasa da diğer bir çok hisse gibi endex ten etkilenerek endex e paralel sert düştü,
endex in toparlanması ? sasa üzerinde de etkili olacaktır,
ben teknik analiz yapan biri olduğumdan haber takip etmiyorum, sasa da pozisyonum zarar da olsa da, sasa diğer hisselerime göre yine en düşükten aldığım hiiselerden, belki ''2'' nolu hedefte ısrarcı olmasam çoktan satıp buraya da pek bakmazdım,
ama hisse oldukça damar yaıyor insanda,..
burada temel analiz yapan yada hissesini tutan arkadaşlardan benim anladığım,
hisse eski tadında ve bir iki sene önceki halinde değil, şimdilik özeli yok diyelim buna,
özeli olmayan hissede çizgiler çalışacaktır ve endex kanunları geçerli olacaktır arkadaşlar,..
çizgilerden gördüğüm kadarıyla dahada düşebilir, sert te düşebilir bu saatte, ama benim çalıştığım saatlik grafikte oluşan GAP nedeniyle, yani 2 nolu hedef yerimiz,
kendi tabirim uzayan lastik formasyonu gereği: her lastik kopmadıkça kendini, yani ilk halini, uzamadan önceki durumunu diyelim mutlaka hatırlar,..
ben kendim buna inanıyorum,..
buraya tekrar link koyacağım ve bu hissede özeli gelene kadar bu linkte yazılanlara göre hissenin al / sat a müsait olacağını düşünüyorum,
https://www.hisse.net/topluluk/showt...03#post6662003
mesaj 2517, 2521
https://i.hizliresim.com/kcaxl0q.jpg
sasa yalnız değil arkadaşlar, çakal çok
Hisseyi pek alan da sanırım kalmadı... Rağbet olsaydı bu kadar ucuzladıktan sonra yukarıya sert tepki verirdi... bir kaç kuruş yukarı aşağı yapanlar yine suyun başındakiler... kendileri çalıp kendileri oynuyorlar... Yeni sene geliyor, bir sürü temettü dağıtacak hisseler dururken bunu kim ne yapsın...
Patron dün 1 milyon 500 bin lot almış
Kalmadı alan tabi. Artık kendi alsın dursun. Bir hisse böyle hiç edilir.
Kendi hissesini kötüleyen patronu borsa tarihi affetmeyecektir. Çok arar bundan sonra kendisine güvenen yatırımcıyı.
Sen kimsin de beni ortak ettiğin şirketin hissesi için bu para etmez diyosun. Toplarsın herkesten dağıttığın malı. Sonra ne yaparsan yap şirketini de hisseni.
Diğer yatırımlardaki totaldaki param kara gecerse de SASA nın gözünün yaşına bakmadan satıp çıkacağım. Ama bir gün bu kağıdı satarsam da düzenli olarak buraya girip, patronun bu yaptığı dangalaklığı burada sürekli yazacağım ki... kimse unutmasın.