Sayfa 739/907 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon
Arama sonucu : 7251 madde; 5,905 - 5,912 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. Hadi biz aldığımızda bu adamın bu kadar ******** biri olduğu bilinmiyordu... Ama artık şerefesizliği ayyuka çıkmış bu adamın hissesini kim alıyor anlamış değilim.

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

selamlar arkadaşlar burada ''1 nolu hedef'' gerçekleşti, sırada ''2 nolu hedef'' GAP doldurma var,...

ancak:

GAP nedeniyle çok ta şart değil ama yinede xu030 desteklemesi lazım ki, bu destek xu030 da 8490.xx üstüne gelişen hareketlerle sağlanabilir..

bkz https://www.hisse.net/topluluk/showt...39#post6651939

buradan son mesaj 2496,

hissenin özeli yoksa bu böyle bu şekil,..atla/ zıpla
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    mesaj 5735 ve sonrasında 5749,

patronsuz bölümdür,

bu bölümde patron yerine xu030 şartları geçerlidir,..

patron bir haber yapacaksa hisse boğaya çıktığında bunu yapar ve yayar ki hareket yukarıya katlamalı gelişsin,

bu seviye alt üstte 52.8439 A/Ü dür arkadaşlar, sasanın tut yeresidir bu seviye üstü, geçen geldik oraya ve boğa sınırından dönerek endexle birlikte aşağı süzüldük (bkz mesaj 5735 deki grafik),..
    çünkü endex geberikti ve aşağıya bakıyordu, dünden hareketle Powel sonrası endex bu güne toparladı,

işte sonrasında o nednle endex ten hareketle GAB bırakarak düştü aşağıya,

şimdi bu o GAB ı hedeflerken endex te xu030 da en az 8490.xx üstü kalmalı,

şayet endex xu030 da 8823.xx üstü boğaya çıkarsa, bu durumda endex xu030 hedefi 11000 olacağından,

böyle bir durumda sasa patronu falan bu duruma dayanamaz üst üste pompalar haberleri diye düşünürüm,

bu hissesini tutan arkadaşlar için izlenecek biricik bir yoldur,
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 5824 den devamla,

mor yelpazeden birini standart 1 tick aşağı kaydırdım,..bu sayede GAP a olacak olası tepkide hedefi ve direnci daha net gördüm

iyi akşamlar cümleten, çizgiler bire birde gerçekliyor, ama bunlar sasa nın yönünü değiştirmiyor,..

alıntılarda yazıldığı üzere, aşağı düşüş sonrasında ''1'' ve ''2'' nolu hedef koymuştuk, 2 nolu hedef GAP lı olandı, ..1 nolu hedef görülsede 2 no ya gitmeden tekrar başa aşağı döndü,..

ileriki bir tarhte bu ''2'' nolu hedef illaki gerçekleyecektir,..tabiki hepimizin sorunu zaman muammadır,..

alıntılarda ''link '' vermiş ve hissenin eğer özeli yoksa endex e paralel hareket edeceğini söylemiş idim,

nitekim, belirttiğim üzere,...

endex xu030 da 8490.xx üstü kalamayıp 8156.xx ye doğru agresif sert düştüğünde,..sasa da diğer bir çok hisse gibi endex ten etkilenerek endex e paralel sert düştü,

endex in toparlanması ? sasa üzerinde de etkili olacaktır,

ben teknik analiz yapan biri olduğumdan haber takip etmiyorum, sasa da pozisyonum zarar da olsa da, sasa diğer hisselerime göre yine en düşükten aldığım hiiselerden, belki ''2'' nolu hedefte ısrarcı olmasam çoktan satıp buraya da pek bakmazdım,
    ama hisse oldukça damar yaıyor insanda,..

burada temel analiz yapan yada hissesini tutan arkadaşlardan benim anladığım,
    hisse eski tadında ve bir iki sene önceki halinde değil, şimdilik özeli yok diyelim buna,

özeli olmayan hissede çizgiler çalışacaktır ve endex kanunları geçerli olacaktır arkadaşlar,..

çizgilerden gördüğüm kadarıyla dahada düşebilir, sert te düşebilir bu saatte, ama benim çalıştığım saatlik grafikte oluşan GAP nedeniyle, yani 2 nolu hedef yerimiz,

kendi tabirim uzayan lastik formasyonu gereği: her lastik kopmadıkça kendini, yani ilk halini, uzamadan önceki durumunu diyelim mutlaka hatırlar,..

ben kendim buna inanıyorum,..

buraya tekrar link koyacağım ve bu hissede özeli gelene kadar bu linkte yazılanlara göre hissenin al / sat a müsait olacağını düşünüyorum,

https://www.hisse.net/topluluk/showt...03#post6662003

mesaj 2517, 2521
    Son düzenleme : indregandi; 25-12-2023 saat: 23:02.
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3. sasa yalnız değil arkadaşlar, çakal çok
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

4.  Alıntı Originally Posted by kardamadam06 Yazıyı Oku
    Hadi biz aldığımızda bu adamın bu kadar ******** biri olduğu bilinmiyordu... Ama artık şerefesizliği ayyuka çıkmış bu adamın hissesini kim alıyor anlamış değilim.
    Hisseyi pek alan da sanırım kalmadı... Rağbet olsaydı bu kadar ucuzladıktan sonra yukarıya sert tepki verirdi... bir kaç kuruş yukarı aşağı yapanlar yine suyun başındakiler... kendileri çalıp kendileri oynuyorlar... Yeni sene geliyor, bir sürü temettü dağıtacak hisseler dururken bunu kim ne yapsın...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

5. Patron dün 1 milyon 500 bin lot almış
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by Kürşad Yazıyı Oku
    Patron dün 1 milyon 500 bin lot almış
    dibin dibine çaktılar hisseyi... artık büyükler korksun... biz küçük yatırımcı olarak korkacak bir şeyimiz kalmadı... erittiler paramızı
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

7.  Alıntı Originally Posted by Kürşad Yazıyı Oku
    Şimdiye kadar 4 milyon lot almış oldu buda en fazla 200 milyon tutar hesaplamadım ama, ozaman şöyle bi 300 milyon TL daha alması lazım
    50 daha düşelim kaldı 250 milyon TL
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by Kürşad Yazıyı Oku
    Patron dün 1 milyon 500 bin lot almış
    Kalmadı alan tabi. Artık kendi alsın dursun. Bir hisse böyle hiç edilir.

Kendi hissesini kötüleyen patronu borsa tarihi affetmeyecektir. Çok arar bundan sonra kendisine güvenen yatırımcıyı.

Sen kimsin de beni ortak ettiğin şirketin hissesi için bu para etmez diyosun. Toplarsın herkesten dağıttığın malı. Sonra ne yaparsan yap şirketini de hisseni.

Diğer yatırımlardaki totaldaki param kara gecerse de SASA nın gözünün yaşına bakmadan satıp çıkacağım. Ama bir gün bu kağıdı satarsam da düzenli olarak buraya girip, patronun bu yaptığı dangalaklığı burada sürekli yazacağım ki... kimse unutmasın.

Sayfa 739/907 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •