Perşembe günü hisse almak çok mantıklı o zaman hemde 4 gün glp oluyor yanlış mıyım
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Perşembe günü hisse almak çok mantıklı o zaman hemde 4 gün glp oluyor yanlış mıyım
Şimdi banka aylik faizi ne kadar oldu? 16.50 taban mi yoksa tavan faiz mi
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne tavan ne de taban. Mevduatlar kademeli olarak biraz yükselir. Bu yükseliş 300 baz puandan daha az olur. Yeni açılan aylık mevduatlara verilen ortalama oran son 6 ayda 13.00'den 13.80'e kadar geldi. Bundan sonra da tahminen 16'ya yaklaşmaya çalışır. "Yüksek" diyebileceğimiz iyi oranlarda da benzer bir artış beklenebilir.
http://m.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/561547.aspx
Reis sikinti yok hallederiz demis. :)
Syg,
Bu 1 centin altına düşerse yeni alım yapabilirim gibi geliyor
Neyi halledecekler..........
Bankalara ödenmeyen milyar dolarlık kredileri mi ........
Bankaların taşıdığı düşük faizli bonoların zararını mı
Bankaların verdiği 0.78 faizli konut kredilerinin verdiği zararı mı
550 milyar doları dış ticarey fazlası vererek mi ödeyeceğiz.............:oleyo:
Bol para dönemi bitti.........Geriye ödenme olasılığı her geçen gün düşen borçlar var........
Bana göre bankalardan bir veya birkaçı battığında final yaşamış olacağız...........
glp 13.50 iken 15.50 veriyorsa
glp 16.50 iken ....
ytd..
Araı kurumlarla bir görüşün ........Voip ve borsa için hesapaçmak istediğinizi söylerseniz size sözleşmeya kargo veya mail gibielektronik ortamda atarlar sizde imzalarsını ve elektronik ortamda atarsınız ....Zamanınız var ise bir ziyaret edin sözleşmeleri imzalayın (banka gibi) hesap açılsın oradan çıkarken cepten paranızı eft-havale eder akşamda hesabınızı kontrol edersiniz.....
Aracı kurumlar listesi için http://www.bakyd.org.tr/uyeler.html oradakileri sıra ile arayıp bilgi alabilirsiniz........
bilgisi olan arkadaslara sormak istedigim birsey var...ilerde sIKI yonetim falan ilan edilse devlet mevduat hesaplarina el koyabilirmi?
Bugün oran alan arkadaşlar paylaşım yaparlarsa çok iyi olur beklemedeyiz.
Arkadaşlar günlükte dolara en iyi oran hangi bankada acaba?
Veya hiç uğraşmadan vadesiz dolar mı alınıp hesapta bırakılmalı.. teb ve garanti hesaplarım mevcut..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
300 baz puan işe yaramamış görünüyo
Yatırım tavsiyesi değildir.
Devalüasyon yaparak mevduatlardaki varlıkları tekrar devlete döndürebilecek kanuni bir hakkı varken neden kanuni olmayan yollara başvursun ki?
TCMB karşılıksız TL basma yetkisine sahip, fazladan bastığı miktar kadar TL mevduat reel olarak erir zaten. Piyasaya sürdüğü miktar kadar da kendi varlığına ekleneceği için söylediğinizi hiç kimsenin kanunen itiraz edemeyeceği bir şekilde yapabilir.
Hatta el koymanın kat be kat ötesinde etki de yaratabilir.
Rahat olun.
Bugune kadar hic bir siki yonetim, askeri idare v.s durumunda bile boyle bir sey yapilmadi.
Yapilmaz.
Teknik olarak da zordur. Ayirt etmek v.s
Sn. rxpu'nun dedigi gibi yasal ve daha sik daha kolay yolu varken neden boyle illegal acitici, cok tepki alici yollara basvursunlar?
Sikiyonetim donemlerinin 1. nolu bildirisinin maddelerinden birisi bankalardaki mevduatlar devlet guvencesindedir.
Bir digeri ise Nato'ya Cento'ya v.s bagliyiz.
Sonra sokaga cikis vakitleri ekmek almak icin v.s gelir. :)
Syg,
Too little too late..
Syg,
Simdi Reis cikar, bakin ben demedim mi faiz artisi cozum degil bi ise yaramaz demedim mi der bugun iftarda :)
Saydirir zavalli TCMB'ye..
Syg,
Piyasalar 24/05/2018
?Sen vaktinden çok sonra gelen…
Türk lirasındaki yangın Merkez Bankası’nın 300 baz puan faiz artırışı sonrası şimdilik kontrol altına alındı. Gün içi Türk lirasına karşı 4,9 seviyesine kadar yükselen dolar faiz artışı sonrası 4,6 seviyesine geriledi.
Merkez Bankası’nın geç likidite faizini %16,5’e çıkardığı sıkılaşma sonrası Türk lirası %4-5 aralığında reel faiz vererek Rusya ile birlikte en cazip getiri sağlayan para birimi konumunda. Buna rağmen sabah ilk işlemlerde gelişmekte olan para birimlerine karşı değer kaybetmemiz güvenin tam olarak sağlanmadığını gösteriyor.
Isyatirim
Guveni kaybetmek kolay geri kazanmak zordur.
Syg,
bugünkü oranlar çok önemli.
bankaların ilk tepkileri çok önemli..
syg,
Selam guzel kardesim.
http://bigpara.hurriyet.com.tr/haber...asi_ID1446371/
Eskiden olsa esip gurlerdi.
Simdi lutfen diyor.
Ramazandan mi?
Yoksa baska bir nedeni mi var? :)
Syg,
Nordea; Merkez bankası tekrar 300 bp faiz artışı ile GLP %19,5 yapmalı
AktifBank-NKolay Bono oranlarında herhangi bir değişiklik yok.
hadi odea burgan alternatif fiba
sizden ilk ateşi bekliyorum.
ytd.
syg,